arasparadiser Δημοσιεύτηκε July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2025 Ποιο θα αγοράζατε σήμερα που μιλάμε από τα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Έχω από την πρώτη μέρα το s24ultra καί δεν το αλλάζω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 εγω πηρα προχθες το 24 ultra καινουριο . δεν βρισκω λογο να δωσω παραπανω λεφτα (400 ευρω) για σχεδον ιδιο τηλεφωνο .. σε 3-4 χρονια ( οπως ειχα και το 22 ultra ) βλέπουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Μόνο όποιος έχει το 25 και πριν τα προηγούμενα μπορεί να καταλάβει γιατί πρέπει να πάρει το 25. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. July 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Στο s25 ultra μου φαίνονται ξεθωριασμένα τα χρώματα ενώ στο s24 ultra πιο έντονα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Το s25 ultra θα παρει μια εκδοση android παραπανω απο το s24 ultra...προς το παρον το s25 ultra εχει αυτο το σουπερ now brief που απο οτι λενε θα το παρει και το s24 ultra με το one ui 8...θα παρεις πρωτος το one ui 8...αξιζει να δωσεις κατι παραπανω για αυτα εσυ κρινεις.....κατοχος s24 ultra απο τον νοεμβρη με την προσφορα 2+1 δωρο...δεν ξερω αλλα λενε οτι τα δαχτυλιδια πισω στις καμερες ξεκολανε του s25 ultra...επισης αμα χρησιμοποιεις το s pen να ξερεις το υποβαθμισαν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 Κανένα από τα δύο . S23 ultra. To έδωσα πρόσφατα που το είχα σε λευκό και το ξαναψαχνω σε πράσινο ή μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 On 30/7/2025 at 9:02 ΠΜ, EricssonyFan said: Κανένα από τα δύο . S23 ultra. To έδωσα πρόσφατα που το είχα σε λευκό και το ξαναψαχνω σε πράσινο ή μαύρο. εχω το 23 ουλτρα,βγαινει το 24 λεω να το παρω,το βλεπω και μενω με το 23,βγαινει το 25 λεω θα το παρω αυτο,το βλεπω μενω με το 23,πιστευω το 26 να μου κανει κλικ😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 3 ώρες πριν, lagoudakis said: εχω το 23 ουλτρα,βγαινει το 24 λεω να το παρω,το βλεπω και μενω με το 23,βγαινει το 25 λεω θα το παρω αυτο,το βλεπω μενω με το 23,πιστευω το 26 να μου κανει κλικ😂 Εγώ πάλι το αγορασα το 24 και το ξαναδωσα και επέστρεψα στο 23. Δεν είναι ότι δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ. Το 25 το ζηλεύω λίγο ως προς την ultrawide μόνο, αλλά ξέρω ότι σε 6 μήνες θα θέλω περισσότερο το 26.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Eιχα σχεδον ολη την σειρα , απο note 9 , 10 , 20 Ultra , μετα S22 ultra, S23 Ultra και κατελήξα στο 25 ultra. Aν και ειχα συνήθισει την κυρτη οθονη τελικα το 25 ειναι πιο ομορφο , ασε που επιτελους μπηκε και ενα τζαμακι και παιζει αψογα το αποτυπωμα, γιατι σε ολα τα προηγουμενα τζιφος , τα ειχα ολα με μεμβρανη ! ! Καμια μα καμια σχεση το κινητο με τα προηγουμενα, πολυ πιο ανωτερη οθονη , ηχος , καμερα , και γενικα πιο μαζεμενο και πιο ελαφρυ και καλυτερο στο κρατημα ! ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. July 31, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Τα χρώματα όμως της οθόνης στο s25 ultra δεν είναι πιο ξεχωριασμένα; Ακόμα και φωτογραφία που πάω να βγάλω live σε κατάστημα που βγαίνει με ξεθωριασμένα, άτονα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 41 minutes ago, arasparadiser said: Τα χρώματα όμως της οθόνης στο s25 ultra δεν είναι πιο ξεχωριασμένα; Ακόμα και φωτογραφία που πάω να βγάλω live σε κατάστημα που βγαίνει με ξεθωριασμένα, άτονα χρώματα. Σε όλα το s25 ultra είναι καλύτερο το μόνο μειονέκτημα είναι το Spen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. July 31, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 Το Xiaomi 15 ultra που έχω δει live σε κατάστημα νομίζω ότι βγάζει λίγο καλύτερες φωτογραφίες και επίσης έχει και λίγο καλύτερο ζουμ. Συμφωνείτε; Ψήνομαι πάντως για το s25 ultra απλά με χαλάει λίγο το μέγεθός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 5 ώρες πριν, arasparadiser said: Το Xiaomi 15 ultra που έχω δει live σε κατάστημα νομίζω ότι βγάζει λίγο καλύτερες φωτογραφίες και επίσης έχει και λίγο καλύτερο ζουμ. Συμφωνείτε; Ψήνομαι πάντως για το s25 ultra απλά με χαλάει λίγο το μέγεθός του. Είναι καλύτερο καμεροτηλέφωνο το Xiaomi κι όχι μόνο στην φωτογραφία,αλλά και στο βίντεο. Αν μπορείς να αντέξεις το HyperOs και το θες για την κάμερα,πάρτο. Όμως σε όλα τα άλλα το Samsung είναι ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 2 ώρες πριν, panosfx said: Είναι καλύτερο καμεροτηλέφωνο το Xiaomi κι όχι μόνο στην φωτογραφία,αλλά και στο βίντεο. Αν μπορείς να αντέξεις το HyperOs και το θες για την κάμερα,πάρτο. Όμως σε όλα τα άλλα το Samsung είναι ανώτερο. Τι προβλήματα έχει το HyperOs; Ρωτάω γιατί πήγα από s23 σε Xiaomi 15, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Για το θεμα s24 ultra ή s25 ultra, ψηφιζω s25 ultra. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο <<παλιο>>. Εκτός αν αλλάζεις κινητό καθε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 1 ώρα πριν, stamatis3133 said: Τι προβλήματα έχει το HyperOs; Ρωτάω γιατί πήγα από s23 σε Xiaomi 15, και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Για το θεμα s24 ultra ή s25 ultra, ψηφιζω s25 ultra. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας στο <<παλιο>>. Εκτός αν αλλάζεις κινητό καθε χρόνο. Πουθενα δεν έγραψα ότι έχει προβλήματα.Απλα δεν το αντέχουν πολλοί γιατί δεν είναι του γούστου τους το UI. Εγώ ας πούμε πήγα πέρυσι στο Xiaomi 14 και το κράτησα 6 μήνες αλλά δεν άντεξα άλλο και γύρισα σε Samsung. Ήθελα πολύ την παραμετροποίηση του One UI. Κατά τα άλλα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το Xiaomi,ειδικά σε κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts