sansara Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 [off topic] Giati to nick sou einai sansara kai oxi samrasa ? [/off topic] :happy: ;) :happy: Γιατι το sansara σημαινει πολλα, ενω το samrasa... δεν την ξερω την κυρια. :p Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Καλο!! Αλλα στην αρχη θετεις α=0,999... μετα γινεται το α=1 ?? καλο παντως! Nai re etci einai 1=0.999... pou shmainei oti paei ep apeiron ;) Γιατι το sansara σημαινει πολλα, ενω το samrasa... δεν την ξερω την κυρια. :p Kala nte samsara ennoousa :( Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Καλο!! Αλλα στην αρχη θετεις α=0,999... μετα γινεται το α=1 ?? καλο παντως! δεν καταλαβες, δεν υπαρχει λαθος. αυτο ισχυει 100%, ειναι μαλιστα θεμελιωδες θεωρημα στον απειροστικο λογισμο. το 0,99... ειναι το περιοδικο, αυτο σημαινει οτι εχει απειρα 9. δεν υπαρχει λαθος στο συλλογισμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Kala nte samsara ennoousa :( Καταρχην δεν το ειπα με κακια ή κατι... :) Με προβληματισες με το Σαμσαρα.. και το εψαξα. Οντως η Βικυ το αναφερει ως Σαμ... αλλα μαλλον ειναι διαφοροποιημενο απο το original Sansara, το οποιο μπορεις να δεις τι σημαινει στο παρακατω λινκ. Η ονομασια προερχεται απο το καταπληκτικο βιβλιο του Ερμαν Εσσε "Σινταρτα" (ειναι και το ονομα του 7ου κεφαλαιου). http://www.transitory.org/kris/ebooks/siddhartha.pdf Υποθετω οτι μετα απο μερικες ωρες καλο θα ηταν να σβηστουν ολα αυτα... ΥΓ.: Πιστευω στον κυκλο της ζωης (σανσαρα), αλλα δεν πιστευω στον κυκλο της ψυχης (σαμσαρα) Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 εστω α = 0,999... <=> 10α = 9,999... <=> 10α - α = 9,999... - α (αφαιρω και απο τα δυο μελη το α, που ειναι 0,999...) <=> 9α = 9,999... - 0,999... <=> 9α = 9 <=> α = 1. αρα 0,999... = α = 1 καλο? -------------------- Στα μαθηματικα το 0,999999...... θεωρειται ως 1 οπως ας πουμε και το 2,29999... θεωρειται ισο με 2,3 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Στα μαθηματικα το 0,999999...... θεωρειται ως 1 οπως ας πουμε και το 2,29999... θεωρειται ισο με 2,3 ναι!;) αλλα μιλαμε για απειρα ψηφια!:D αυτο μας κανει να πιστευουμε οτι το απειρο τελικα δεν πρεπει να το θεωρουμε απλα ως συμβολο... αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgolf Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μου εθεσαν προσφατα ενα προβλημα Προκειται για 6 τελειες, τρεις επανω και τρεις κατω δειχνω (περιπου) και πιο κατω. Οι 3 επανω πρεπει να ενωθουν με τις τρεις κατω χωρις ομως οι γραμμες να τεμνονται η να εφαπτονται. Εγω προσωπικα δεν μπορω να το λυσω. Μαλιστα καποιος μου ειπε οτι το εχει λυσει ο Αϊνσταιν στο παρελθον. Μηπως μπορει καποιος να το λυσει? . . . . . . Παράθεση nap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μου εθεσαν προσφατα ενα προβλημα Προκειται για 6 τελειες, τρεις επανω και τρεις κατω δειχνω (περιπου) και πιο κατω. Οι 3 επανω πρεπει να ενωθουν με τις τρεις κατω χωρις ομως οι γραμμες να τεμνονται η να εφαπτονται. Εγω προσωπικα δεν μπορω να το λυσω. Μαλιστα καποιος μου ειπε οτι το εχει λυσει ο Αϊνσταιν στο παρελθον. Μηπως μπορει καποιος να το λυσει? . . . . . . αυτό φιλε μου είναι άλυτο πρόβλημα... ασχολούνται με αυτό χρονια μεγάλη μαθηματικοί και έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει λύση σε αυτό... EDIT: sansara μην το ψάχνεις παραπάνω...δεν πρόκειται να βρείς κάποια λύση παλιά το είχα ψάξει αρκετά και όταν μίλησα με έναν μαθηματικό γνωστό μου μου είπε ότι ήταν μεγάλο πρόβλημα στο οποιο δεν βρήκαν και κάποια λύση...;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Αν θυμάμαι καλά μία περίεργη λύση είναι να τρυπήσεις το χαρτί και να ενώσεις τις τελείες και απο πίσω. Σαν να περνάμε από «άλλη διάσταση». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μου εθεσαν προσφατα ενα προβλημα Προκειται για 6 τελειες, τρεις επανω και τρεις κατω δειχνω (περιπου) και πιο κατω. Οι 3 επανω πρεπει να ενωθουν με τις τρεις κατω χωρις ομως οι γραμμες να τεμνονται η να εφαπτονται. Εγω προσωπικα δεν μπορω να το λυσω. Μαλιστα καποιος μου ειπε οτι το εχει λυσει ο Αϊνσταιν στο παρελθον. Μηπως μπορει καποιος να το λυσει? . . . . . . δεν υπαρχει λυση στο 2D για αυτο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 δεν υπαρχει λυση στο 2D για αυτο.:) πράγματι!Και εμένα άλυτο μου φαίνεται!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Κατι ευκολο και ομορφο οποιος εχει κατι παρομοιο κ μπορει ας το ανεβασει! :) http://www.rapiduploader.com/307189 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΧ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΡΙΖΕΣ,ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6. ΠΧ 3*3-3=6 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ 1 1 1 =6 2 2 2 =6 3*3-3 =6 4 4 4 =6 5 5 5 =6 6 6 6 =6 7 7 7 =6 8 8 8 =6 9 9 9 =6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Για την επόμενη λέξη θα πρέπει να ισχύει.. ο νεπέριος λογάριθμος απο το άθροισμα των γραμμάτων (αφου υψωθεί στην τρίτη και αφαιρεθει το άθροισμα της προηγούμενης λέξης και η ημερομηνία που γράφτηκε πχ σήμερα 17) να ικανοποιεί την σχέση 4.5<lnX<8.56 .. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Ki emeis thetikh kateuthinsi hmastan, den kaname k etsi :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 πώς είπατε? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Tι ακριβως θελεις να σου εξηγησουμε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Στην Γ Λυκείου τα μάθατε; Εγώ στην Β που είμαι (τεχνολογική πάω) προς το παρόν δεν έχουμε εντρυφήσει σε κινέζικα... Αλλά λογάριθμο ακούω άρα προς το τέλος της Β. Τι με περιμένει... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Στην Γ Λυκείου τα μάθατε; Εγώ στην Β που είμαι (τεχνολογική πάω) προς το παρόν δεν έχουμε εντρυφήσει σε κινέζικα... Αλλά λογάριθμο ακούω άρα προς το τέλος της Β. Τι με περιμένει... οι λογαριθμοι ευκολοι ειναι, που να δεις αλλα παλουκια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 θα το πω αυριο του μαθηματικου μου και θα απαντησω................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ΜΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΧ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΡΙΖΕΣ,ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6. ΠΧ 3*3-3=6 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ 1 1 1 =6 2 2 2 =6 3*3-3 =6 4 4 4 =6 5 5 5 =6 6 6 6 =6 7 7 7 =6 8 8 8 =6 9 9 9 =6 καπως ετσι? (1+1+1)!=6 2+2+2=6 3*3-3=6 √4+√4+√4=6 5/5+5=6 6-6+6=6 7-7/7=6 8-8ˆ0-8ˆ0=6 √9*√9-√9=6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καμια σχεση με λυκειο ρε παιδάκια ξυπνηστε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
din_dan Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 xero enan grifo pou kai kala sou apikonizei tainies thriler kai prepei na tis vreis. Opoios endiaferetai: http://us.mms.com/us/dark/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 καπως ετσι? (1+1+1)!=6 2+2+2=6 3*3-3=6 √4+√4+√4=6 5/5+5=6 6-6+6=6 7-7/7=6 8-8ˆ0-8ˆ0=6 √9*√9-√9=6 file johnsour teleiaaaaaaaa i lysi sou!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts