kpilidis Δημοσιεύτηκε December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2005 γεια σας παιδια θέλω να παρω ότι ποιο τέλειο - κορυφαίο υπαρχει σε εκτυπωτη inject και σε scanner δεν με ενδιαφέρει να τυπωνει σελιδες μεγεθους α3 ουτε το scanner να σκαναρει α3, διαφανιες α4 ειναι μια χαρα! για επαγγελματικη χρηση που η ποιότητα εκτυπωσης και scannarismatos πρέπει να ειναι ΑΡΙΣΤΗ help me γιατι δεν λεει να παρω κάποιο και να μου βγει μαμακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 τα θελεις 2 σε 1? ή ξεχωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 kalitera xwrista... Scanner koita se HP k printer Cannon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. December 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ξεχωριστα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarf Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Scanner με προσιτή τιμή (80€ + 40€ μεταφορικά από pixmania, γύρω στα 120 από Πλαίσιο), σου προτείνω το Cannon 4200 F. Κι ας έχει 1 χρόνο που κυκλοφορεί. Δες τα χαρακτηριστικά του και θα καταλάβεις. Για εκτυπωτή έχω μπερδευτεί κι εγώ. Έχω τον Cannon i560 (μου βγήκε σκυλί απροβλημάτιστο) κι αποφάσισα να μην ξαναπάρω HP, αλλά κοιτώντας τα πολυμηχανήματα γλυκοκοιτάζω το HP 3310 έναντι του Cannon MP 780 κυρίως λόγω ταχύτητας και wi fi. Ότι κι αν είχα όμως από HP στο παρελθόν (εκτυπωτές 1120C, 710C, φορητό omnibook X3) μου έβγαλε πρόβλημα. Είναι και η πολιτική της HP να σε κρατά εξαρτημένο και να σε γδέρνει στα εκτός εγγυήσεως... δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Scanner με προσιτή τιμή (80€ + 40€ μεταφορικά από pixmania, γύρω στα 120 από Πλαίσιο), σου προτείνω το Cannon 4200 F. Κι ας έχει 1 χρόνο που κυκλοφορεί. Δες τα χαρακτηριστικά του και θα καταλάβεις. Για εκτυπωτή έχω μπερδευτεί κι εγώ. Έχω τον Cannon i560 (μου βγήκε σκυλί απροβλημάτιστο) κι αποφάσισα να μην ξαναπάρω HP, αλλά κοιτώντας τα πολυμηχανήματα γλυκοκοιτάζω το HP 3310 έναντι του Cannon MP 780 κυρίως λόγω ταχύτητας και wi fi. Ότι κι αν είχα όμως από HP στο παρελθόν (εκτυπωτές 1120C, 710C, φορητό omnibook X3) μου έβγαλε πρόβλημα. Είναι και η πολιτική της HP να σε κρατά εξαρτημένο και να σε γδέρνει στα εκτός εγγυήσεως... δεν ξέρω. Ego file mou pira ton ip 4200 ektipoti kai eimai apolita euxaristimenos!Idika me tin epilogi pou ektiponei automata pano se ektiposima cd dvd me mia kali magkia pou exei... Alla kai stis fotos ta paei apsoga! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 den mas eipes to pio simadiko, mexri posa dinis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 δεν με ενδιαφερει το κοστος!!! απλα η ποιοτητα να ειναι τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Απλώς παραθέτω τη γνώμη μου... Scanner: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=290072&Merchant_Id=1&sts_cid=3 η http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=7&Nav_Section_Id=7&Catalog_Id=1&Product_Id=233277&Merchant_Id=1&sts_cid=3 (σε κάτι πιο φτηνό) Εκτυπωτής: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=44&Nav_Section_Id=4&Catalog_Id=1&Product_Id=289580&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Παράθεση AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Thelo na agoraso ena poli kalo scanner se kali timi me poli kales apodosis. Protini kanis kapio montelo ke ti prepi na prosexo gia tin agora enos scanner? Diatheto mexri 800-900€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Thelo na agoraso ena poli kalo scanner se kali timi me poli kales apodosis. Protini kanis kapio montelo ke ti prepi na prosexo gia tin agora enos scanner? Diatheto mexri 800-900€ Θέλεις να σκανάρεις κόλλες Α3?? Πρέπει να προσέχεις επίσης: Αν σκανάρει:Διαφάνειες,φιλμ,αρνητικά, τι ανταπόκριση έχει στα φυσικά χρώματα(όπως πίνακες τέχνης) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Oxi A4 mia xara ime. Oi epson ti lene? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts