Jump to content

Αγορά κορυφαίου εκτυπωτή και scanner

kpilidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια

θέλω να παρω ότι ποιο τέλειο - κορυφαίο υπαρχει σε εκτυπωτη inject

και σε scanner

δεν με ενδιαφέρει να τυπωνει σελιδες μεγεθους α3 ουτε το scanner να σκαναρει α3, διαφανιες

α4 ειναι μια χαρα!

για επαγγελματικη χρηση που η ποιότητα εκτυπωσης και scannarismatos πρέπει να ειναι ΑΡΙΣΤΗ

help me γιατι δεν λεει να παρω κάποιο και να μου βγει μαμακια

• 3 weeks later...

Scanner με προσιτή τιμή (80€ + 40€ μεταφορικά από pixmania, γύρω στα 120 από Πλαίσιο), σου προτείνω το Cannon 4200 F. Κι ας έχει 1 χρόνο που κυκλοφορεί. Δες τα χαρακτηριστικά του και θα καταλάβεις.

Για εκτυπωτή έχω μπερδευτεί κι εγώ. Έχω τον Cannon i560 (μου βγήκε σκυλί απροβλημάτιστο) κι αποφάσισα να μην ξαναπάρω HP, αλλά κοιτώντας τα πολυμηχανήματα γλυκοκοιτάζω το HP 3310 έναντι του Cannon MP 780 κυρίως λόγω ταχύτητας και wi fi.

Ότι κι αν είχα όμως από HP στο παρελθόν (εκτυπωτές 1120C, 710C, φορητό omnibook X3) μου έβγαλε πρόβλημα. Είναι και η πολιτική της HP να σε κρατά εξαρτημένο και να σε γδέρνει στα εκτός εγγυήσεως... δεν ξέρω.

Scanner με προσιτή τιμή (80€ + 40€ μεταφορικά από pixmania, γύρω στα 120 από Πλαίσιο), σου προτείνω το Cannon 4200 F. Κι ας έχει 1 χρόνο που κυκλοφορεί. Δες τα χαρακτηριστικά του και θα καταλάβεις.

Για εκτυπωτή έχω μπερδευτεί κι εγώ. Έχω τον Cannon i560 (μου βγήκε σκυλί απροβλημάτιστο) κι αποφάσισα να μην ξαναπάρω HP, αλλά κοιτώντας τα πολυμηχανήματα γλυκοκοιτάζω το HP 3310 έναντι του Cannon MP 780 κυρίως λόγω ταχύτητας και wi fi.

Ότι κι αν είχα όμως από HP στο παρελθόν (εκτυπωτές 1120C, 710C, φορητό omnibook X3) μου έβγαλε πρόβλημα. Είναι και η πολιτική της HP να σε κρατά εξαρτημένο και να σε γδέρνει στα εκτός εγγυήσεως... δεν ξέρω.

Ego file mou pira ton ip 4200 ektipoti kai eimai apolita euxaristimenos!Idika me tin epilogi pou ektiponei automata pano se ektiposima cd dvd me mia kali magkia pou exei...

Alla kai stis fotos ta paei apsoga!

Never Settle 3...

• 8 months later...

Thelo na agoraso ena poli kalo scanner se kali timi me poli kales apodosis.

Protini kanis kapio montelo ke ti prepi na prosexo gia tin agora enos scanner?

Diatheto mexri 800-900€

Thelo na agoraso ena poli kalo scanner se kali timi me poli kales apodosis.

Protini kanis kapio montelo ke ti prepi na prosexo gia tin agora enos scanner?

Diatheto mexri 800-900€

Θέλεις να σκανάρεις κόλλες Α3??

Πρέπει να προσέχεις επίσης:

Αν σκανάρει:Διαφάνειες,φιλμ,αρνητικά, τι ανταπόκριση έχει στα φυσικά χρώματα(όπως πίνακες τέχνης)

[sIGPIC][/sIGPIC]