woudoulis Δημοσιεύτηκε December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2005 Αχ παιδιά τι να κάνω ? το pc μου δεν κλείνει όποτε ανοίξω αρχείο με ήχο πριν και μου βγάζει το εξής CtHelper ending ..... Εψαξα και το CtHelper είναι κάποιο προγραμματάκι της κάρτας ήχου Γιατί όμως δεν κλείνει το Pc μου ? δηλαδή κάνει shutdown μόνο η οθόνη και το pc συνεχίζει να κάνει θόρυβο Καμμιά ιδέα ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση τους οδηγους της καρτας ηχου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Συμφωνώ με τον φίλο αλλά κάνε κι ένα scandisk καλού κακού! Μπορεί να αποδειχτεί πολύ ευεργετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ε και αν δεν δουλεύει και πάλι κάνε ένα φορμάτ... Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ε και αν δεν δουλεύει και πάλι κάνε ένα φορμάτ... Παιδάκια ευχαριστώ για την απάντηση Παρατήρησα το εξής Εβγαλα και ξαναπέρασα την κάρτα ήχου ( δεν εννοώ τη κάρτα αλλά το cd :p ) και δεν βγάζει πια το end .... cthelper ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!! παρατήρησα πως το πρόβλημα το κάνει από όταν έκανα δεύτερο account στο pc Οταν πριν κλείσει με ρωτάει αν θέλω να κάνει shutdown γιατί οι άλλοι χρήστες που τον χρησιμοποιούν δεν θα μπορούν να δουλέψουν ( κάπως έτσι ) τότε δεν κλείνει ο υπολογιστής αλλά κάνει shutdown στην ουσία μόνο η οθόνη Τι κάνω ? Εκτός από φορμάτ :p μάλλον θα σβύσω το ένα account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδάκια ευχαριστώ για την απάντηση Παρατήρησα το εξής Εβγαλα και ξαναπέρασα την κάρτα ήχου ( δεν εννοώ τη κάρτα αλλά το cd :p ) και δεν βγάζει πια το end .... cthelper ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!! παρατήρησα πως το πρόβλημα το κάνει από όταν έκανα δεύτερο account στο pc Οταν πριν κλείσει με ρωτάει αν θέλω να κάνει shutdown γιατί οι άλλοι χρήστες που τον χρησιμοποιούν δεν θα μπορούν να δουλέψουν ( κάπως έτσι ) τότε δεν κλείνει ο υπολογιστής αλλά κάνει shutdown στην ουσία μόνο η οθόνη Τι κάνω ? Εκτός από φορμάτ :p μάλλον θα σβύσω το ένα account Της Creative είναι το help που είχε πρόβλημα (απο το msconfig μπορείς να το απενεργοποιήσεις). Κάνε απενεργοποίηση στον λογαριασμό που δεν θέλεις. Έναρξη> κλικ στην φωτογραφία που υπάρχει στο μενού έναρξης, δίπλα στο όνομα σου> Μετά επέλεξε "Κεντρική σελίδα" από το παράθυρο που ανοίγει> Αλλαγή ενός λογαριασμού> Απενεργοποίησε αυτόν που θέλεις. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Της Creative είναι το help που είχε πρόβλημα (απο το msconfig μπορείς να το απενεργοποιήσεις). Κάνε απενεργοποίηση στον λογαριασμό που δεν θέλεις. Έναρξη> κλικ στην φωτογραφία που υπάρχει στο μενού έναρξης, δίπλα στο όνομα σου> Μετά επέλεξε "Κεντρική σελίδα" από το παράθυρο που ανοίγει> Αλλαγή ενός λογαριασμού> Απενεργοποίησε αυτόν που θέλεις. Ευχαριστώ Λύθηκαν τα προβλήματα αφού ξαναπέρασα τους drivers και αφού έσβυσα εντελώς το δεύτερο account To μόνο κουφό είναι τώρα που στο καντράν μπροστά εκεί που δείχνει το κουτί τις στροφές και άλλες βλακειούλες όπως θερμοκρασία κτλπ αναβοσβύνει συνέχεια γρήγορα ( τρεμοπαίζει για την ακρίβεια ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Στέλνω εδώ μήνυμα μιας και το πρόβλημά μου έχει σχέση με το shutdown. Σήμερα που άνοιξα το pc μου μετά από 15 μέρες (το έχω στην Ηγουμενίτσα και ήμουν στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα. είχα πάρει μαζί μου τους 2 σκληρούς δίσκους μόνο) παρατήρησα το εξής πρόβλημα: όταν πατάω να κάνει shutdown δεν σβήνει εντελώς αλλά κάνει restart. Δοκίμασα να πατήσω μια φορά τον διακόπτη (που αν είναι όλα ok κάνει shutdown κανονικά, δεν σβήνει απότομα όπως όταν το κρατήσω πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα) και κάνει πάλι το ίδιο (δηλαδή restart αντί για shutdown) . Τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν: επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του bios, έλεγχος δίσκου για σφάλματα (με την εντολή chkdsk /f στο msdos και μετά restart) , ανασυγκρότηση του partition που έχει το λειτουργικό αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είχε αποτέλεσμα. Ιός ή spyware δεν υπάρχει γιατί έχω firewall (την τελευταία έκδοση του zonealarm pro) , antivirus (Norton Antivirus 2005) και antispyware (αυτό που έχι το zonealarm pro και μαζί το ad-aware) . Και το firewall και τα antispyware και το antivirus είναι πλήρως ενημερωμένα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Δεν θέλω να το κλείνω συνέχεια από τον διακόπτη γιατί στο τέλος θα το κάψω (και έχω εμπειρία καψίματος από την προηγούμενη μητρική που κάηκε επιτόπου μόλις σύνδεσα το καλώδιο του ρεύματος ΧΩΡΙΣ να προλάβω να πατήσω τον διακόπτη για να ανοίξω το pc αλλά ευτυχώς κάηκε μόνο η μητρική και γλίτωσαν ΟΛΑ τα άλλα) . Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Στέλνω εδώ μήνυμα μιας και το πρόβλημά μου έχει σχέση με το shutdown. Σήμερα που άνοιξα το pc μου μετά από 15 μέρες (το έχω στην Ηγουμενίτσα και ήμουν στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα. είχα πάρει μαζί μου τους 2 σκληρούς δίσκους μόνο) παρατήρησα το εξής πρόβλημα: όταν πατάω να κάνει shutdown δεν σβήνει εντελώς αλλά κάνει restart. Δοκίμασα να πατήσω μια φορά τον διακόπτη (που αν είναι όλα ok κάνει shutdown κανονικά, δεν σβήνει απότομα όπως όταν το κρατήσω πατημένο για λίγα δευτερόλεπτα) και κάνει πάλι το ίδιο (δηλαδή restart αντί για shutdown) . Τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν: επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του bios, έλεγχος δίσκου για σφάλματα (με την εντολή chkdsk /f στο msdos και μετά restart) , ανασυγκρότηση του partition που έχει το λειτουργικό αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είχε αποτέλεσμα. Ιός ή spyware δεν υπάρχει γιατί έχω firewall (την τελευταία έκδοση του zonealarm pro) , antivirus (Norton Antivirus 2005) και antispyware (αυτό που έχι το zonealarm pro και μαζί το ad-aware) . Και το firewall και τα antispyware και το antivirus είναι πλήρως ενημερωμένα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Δεν θέλω να το κλείνω συνέχεια από τον διακόπτη γιατί στο τέλος θα το κάψω (και έχω εμπειρία καψίματος από την προηγούμενη μητρική που κάηκε επιτόπου μόλις σύνδεσα το καλώδιο του ρεύματος ΧΩΡΙΣ να προλάβω να πατήσω τον διακόπτη για να ανοίξω το pc αλλά ευτυχώς κάηκε μόνο η μητρική και γλίτωσαν ΟΛΑ τα άλλα) . Φιλε μου ψαξε στο google την εκφραση "restart instead shutdown" και θα βρεις πολλες πληροφοριες Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 ε και αν δεν δουλεύει και πάλι κάνε ένα φορμάτ... Ελεος με τα φορματ!!Τα εχουμε κανει σαν τις ασπιρινες.Ρωτας για ενα προβλημα που εχει το pc σου και αμεσως ''ΚΑΝΕ ΦΟΡΜΑΤ''...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Έχω 2 σκληρούς δίσκους (western digital και οι δύο, ο ένας 40GB και έχει το λειτουργικό και ο άλλος 120 GB και είναι μόνο για δεδομένα) , ένα DVDROM της Pioneer, ένα cd recorder της Samsung και ένα DVD-RECORDER της NEC. Οι δύο σκληροί δίσκοι είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους στο primary ide της μητρικής και τα jumper είναι ως εξής: σε αυτόν που έχει το λειτουργικό είναι στην θέση MASTER WITH SLAVE PRESENT και σε αυτόν που έχω τα δεδομένα είναι στην θέση SLAVE. Το dvd recorder και το cd recorder είναι στο secondary ide και έχω βάλει το ένα master και το άλλο slave. Για το dvd recorder, επειδή η μητρική δεν έχει άλλα καλώδια ide, αγόρασα έναν ide controller. Στην μία υποδοχή του controller έχω συνδέσει το dvd recorder και έχω βάλει το jumper στην θέση master. Τα jumper είναι στις σωστές θέσεις; Τον σκληρό δίσκο με τα windows έχω δοκιμάσει να τον βάλω και ως MASTER (και όχι MASTER WITH SLAVE PRESENT όπως είναι τώρα) αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Einai provlima ton ilithion windows kai exei sxesh me tin diaxeirhsh energeias kai to apm/acpi. Den thimamai afti tin stigmh tin akrivh rithmish pou prepei na kaneis, an kai nomizo oti einai stin diaxeirhsh energeias. (sto control panel>power options). Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Kai mena mou kanei merikes fores paromoia pragmata,diladi den lei na kleisi meta apo arketes wres anoixto ktlp.All abrika to kolpo kano log off to account mou kai meta to kleinw apo ekei :lol: Ti na kaneis auta exoun ta windows.Prepei na kaneis alximies gia na ta bgaleis pera :shifty: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 παρατήρησα το εξής πρόβλημα: όταν πατάω να κάνει shutdown δεν σβήνει εντελώς αλλά κάνει restart Τι λειτουργικό σύστημα έχεις; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Τι λειτουργικό σύστημα έχεις; Μιχάλης :alien: Windows XP Professional αγγλικά με service pack 2 Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 dimangelid psaxe kai kammia rithisi sto BIOS (acpi/apm). Kati mporei na vreis. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 dimangelid psaxe kai kammia rithisi sto BIOS (acpi/apm). Kati mporei na vreis. Το έχω ψάξει το bios, τίποτα δεν γίνεται. Αύριο-μεθαύριο το πολύ θα κάνω format, δεν πάει άλλο. Γενικά τα έχει παίξει ο υπολογιστής... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Grafo me greeklish giati to laptop afti tin stigmi den girnaei me tipota sta ellinika. Telika apofasisa na kano format. To pc ehei kai alla psiloprovlimata pou mou ehoun spasei ta nevra. Pistevo na ftiaxei me to format kai na min ftaine tipota jumpers k.l.p. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts