eridion25 Δημοσιεύτηκε 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 20 Απριλίου Καλησπέρα και Χριστός ανέστη. Το λοιπόν φέτος το πασχα είμαι στην Αλβανία και έχω ένα προβληματική με ένα νούμερο Vodafone Αλβανίας που βρήκα στο εξοχικό μου. Αρχικά έβαλα το νούμερο και λειτουργεί κανονικά λει VodafoneAL μετά κάνω account στο my Vodafone και έρχεται το SMS. Όμως έσω αρχίζουν τα ωραία για καπιο λόγο όταν προσπαθώ να κάνω ανανέωση μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 12 ώρες πριν, eridion25 said: Καλησπέρα και Χριστός ανέστη. Το λοιπόν φέτος το πασχα είμαι στην Αλβανία και έχω ένα προβληματική με ένα νούμερο Vodafone Αλβανίας που βρήκα στο εξοχικό μου. Αρχικά έβαλα το νούμερο και λειτουργεί κανονικά λει VodafoneAL μετά κάνω account στο my Vodafone και έρχεται το SMS. Όμως έσω αρχίζουν τα ωραία για καπιο λόγο όταν προσπαθώ να κάνω ανανέωση μου εμφανίζεται αυτό το μήνυμα γιατι; Μπορείς να μεταφράσεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 21 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 10 minutes ago, aektzhs 1 said: Μπορείς να μεταφράσεις;;;; Κάτι πήγε λάθος SubscriberNew Fail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 5 ώρες πριν, eridion25 said: Κάτι πήγε λάθος SubscriberNew Fail Η εξυπηρέτηση πελατών τι σου λέει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 21 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Η εξυπηρέτηση πελατών τι σου λέει;;;; Ότι ο αριθμός αυτός έχει λήξη πρέπει να κάνω καπος αίτημα να το ξαναενεργωπισω ενώ συνεχίζω να λαμβάνω και εισερχόμενα κλησης/sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Μήπως να κάνεις μια ανανέωση με κάρτα, να βάλεις δηλαδή χρήματα μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Ενεργοποιηστο να δούμε τι ψάρια πιάνει εκεί. Μιλά με την εξυπηρέτηση πελατών πριν βάλεις χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 24 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου On 22/4/2025 at 12:44 ΜΜ, EllinikoNisi said: Μήπως να κάνεις μια ανανέωση με κάρτα, να βάλεις δηλαδή χρήματα μέσα? Δεν δηβασες τι είπα προσπάθησα να κάνω ανανέωση και έβγαλε αυτό το σφάλμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts