xarhss Δημοσιεύτηκε December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2005 paidia xerei kaneis kanena programma gia na paizoyn ta arxeia avi free ennoeitai thanks Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Τα αρχεία avi μπορείς να τα δεις με τον media player, αρκεί όμως να έχεις τον κατάλληλο codec. Συνηθισμένοι είναι το DivX και το xvid. Εγκατέστησε τα και λογικά θα είσαι εντάξει. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Videolan, που παίζει πρακτικά τα πάντα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Να προτείνω κι εγώ με την σειρά μου τον bsPlayer. Με έχει βολέψει γιατί εκτός του οτι παίζει τα πάντα, χρησιμοποιώντας τα βελάκια μπορείς αυξήσεις/μειώσεις τον ήχο και να προχωρήσεις/πας πίσω το βίντεο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Windows Media Player 10 κι από μένα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Τα αρχεία avi μπορείς να τα δεις με τον media player, αρκεί όμως να έχεις τον κατάλληλο codec. Συνηθισμένοι είναι το DivX και το xvid. Εγκατέστησε τα και λογικά θα είσαι εντάξει. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Videolan, που παίζει πρακτικά τα πάντα. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το VLC http://www.videolan.org/vlc/ μιας και παίζει σχεδόν τα πάντα και το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις codecs για DIVX η XVID και πολλά άλλα codecs! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 to bsplayer to xrisimopoioysa para polli gia 2 xronia kai to ektimw polli san programma.. to VLC omws den pezetai... den exeis sto myalo soy na vreis ta paketa codecs.. paizei ta panta...akoma kai .3gp files... opote...VLC kai ta myala sta kagela!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Να προτείνω κι εγώ με την σειρά μου τον bsPlayer. Με έχει βολέψει γιατί εκτός του οτι παίζει τα πάντα, χρησιμοποιώντας τα βελάκια μπορείς αυξήσεις/μειώσεις τον ήχο και να προχωρήσεις/πας πίσω το βίντεο. Το είχα κατεβάσει αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος.Δεν άνοιγε τα πάντα όπως μου είχαν πεί.Ίσως να χρειαζόταν να κατεβάσω τίποτα επιπλέον codecs. Πάντως τώρα κατεβάζω το videolan που λέτε οτι τα έχει όλα. Για να δούμε.... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts