Jump to content

avi player

xarhss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia xerei kaneis kanena programma gia na paizoyn ta arxeia avi

free ennoeitai

thanks

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τα αρχεία avi μπορείς να τα δεις με τον media player, αρκεί όμως να έχεις τον κατάλληλο codec. Συνηθισμένοι είναι το DivX και το xvid. Εγκατέστησε τα και λογικά θα είσαι εντάξει. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Videolan, που παίζει πρακτικά τα πάντα.

Να προτείνω κι εγώ με την σειρά μου τον bsPlayer. Με έχει βολέψει γιατί εκτός του οτι παίζει τα πάντα, χρησιμοποιώντας τα βελάκια μπορείς αυξήσεις/μειώσεις τον ήχο και να προχωρήσεις/πας πίσω το βίντεο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τα αρχεία avi μπορείς να τα δεις με τον media player, αρκεί όμως να έχεις τον κατάλληλο codec. Συνηθισμένοι είναι το DivX και το xvid. Εγκατέστησε τα και λογικά θα είσαι εντάξει. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Videolan, που παίζει πρακτικά τα πάντα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου για το VLC http://www.videolan.org/vlc/ μιας και παίζει σχεδόν τα πάντα και το σημαντικότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις codecs για DIVX η XVID και πολλά άλλα codecs! :)

to bsplayer to xrisimopoioysa para polli gia 2 xronia kai to ektimw polli san programma..

to VLC omws den pezetai...

den exeis sto myalo soy na vreis ta paketa codecs..

paizei ta panta...akoma kai .3gp files...

opote...VLC kai ta myala sta kagela!!!!

Να προτείνω κι εγώ με την σειρά μου τον bsPlayer. Με έχει βολέψει γιατί εκτός του οτι παίζει τα πάντα, χρησιμοποιώντας τα βελάκια μπορείς αυξήσεις/μειώσεις τον ήχο και να προχωρήσεις/πας πίσω το βίντεο.

Το είχα κατεβάσει αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος.Δεν άνοιγε τα πάντα όπως μου είχαν πεί.Ίσως να χρειαζόταν να κατεβάσω τίποτα επιπλέον codecs.

Πάντως τώρα κατεβάζω το videolan που λέτε οτι τα έχει όλα.

Για να δούμε.... :shifty: