panossgo Δημοσιεύτηκε 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 27 Μαρτίου (edited) Έχω Nova σταθερό. Θέλω με αυτή τη γραμμή να έχω δύο αριθμούς. Ο ένας ο προσωπικός και ο άλλος ο επαγγελματικός. Έτσι οι πελάτες μου να βλέπουν μόνο τον επαγγελματικό μου και να με καλούν εκεί όταν με χρειάζονται. Γίνεται στην ίδια γραμμή να έχω δύο αριθμούς; Edited 27 Μαρτίου by panossgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Ναι, με εταιρικό πακέτο και One Pro (+3€ κόστος). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. 27 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου On 27/3/2025 at 9:33 ΠΜ, paanos said: Ναι, με εταιρικό πακέτο Expand Έχεις κάποιο να προτείνεις με κάποιο λινκ; Μπήκα στο site της Nova και ομολογώ, χάθηκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Εδώ αναφέρει τα προγράμματα σταθερής και εδώ τι είναι το One Pro (ένα cloud pbx που χρειάζεσαι για τη δεύτερη γραμμή). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts