Aisopos Δημοσιεύτηκε December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2005 Μου τα έχουν αφήσει διάφορες εφαρμογές, αλλά ξέχασαν να τα πάρουν μαζί τους όταν τις απεγκατέστησα. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να εκτελεί την εκκαθάριση των σκουπιδιών αυτών; Ξέρω ότι είναι θέμα registry, αλλά δεν θέλω να την πειράξω, αφού δεν γνωρίζω τι ακριβώς πρέπει να πειράξω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Μπορείς να το κάνεις και απο το 'Ο Υπολογιστής μου>Εργαλεία>Επιλογές Φακέλων>Τύποι αρχείων'. Nα βρείς την μορφή του αρχείου που έχει την συντόμευση οταν πατάς πάνω του δεξί-κλίκ, να το επιλέξεις και μετά να πατήσεις 'Για προχωρημένους'. Απο εκεί μπορείς να κάνεις Κατάργηση τα "σκουπίδια" ;) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Μπορείς να το κάνεις και απο το 'Ο Υπολογιστής μου>Εργαλεία>Επιλογές Φακέλων>Τύποι αρχείων'. Nα βρείς την μορφή του αρχείου που έχει την συντόμευση οταν πατάς πάνω του δεξί-κλίκ, να το επιλέξεις και μετά να πατήσεις 'Για προχωρημένους'. Απο εκεί μπορείς να κάνεις Κατάργηση τα "σκουπίδια" ;) Το έχω κάνει αυτό, αλλά δεν διορθώνει πλήρως το πρόβλημα. Καθαρίζει την λίστα στο δεξί κλικ "New", αλλά το πρόβλημα παραμένει αν κάνω δεξί κλικ πάνω σε κάποιο αρχείο. Π.χ δεξί κλικ σε αρχείο βίντεο και μου βγάζει επιλογή "play on τάδε πρόγραμμα" το οποίο έχω απεγκαταστήσει και δεν υπάρχει το extension του στους τύπους αρχείων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Υπάρχουν αρκετά προγράμματα γι αυτό. Βρές και κατέβασε το TuneUp. Πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Όντως το πρόγραμμα είναι πολύ καλό. Πράγματι "καθάρισε". Πολύ πιο αποτελεσματικό από το Tweak XP. Ευχαριστώ φίλε :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Να είσαι καλά φίλε μου. Χαρά μου που σου φάνηκα χρήσιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts