Jump to content

Samsung Galaxy S25

stamatis3133
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, chios said:

Ο γιος μου ψάχνει ένα σχετικά μικρό κινητό και του πρότεινα το s25, το μόνο που με προβληματίζει είναι αν τον καλύπτει η μπαταρία του, από ότι διαβάζω είναι σχετικά καλή. Θα ήθελα κάποιες γνώμες από κατόχους. Παιχνίδια γενικά δεν παίζει.

Για το μέγεθος της μπαταρίας η αυτονομία του είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Αν του κάνει πολύ βαριά χρήση πιθανότατα μια σύντομη φόρτιση ενδιάμεσα θα την χρειαστεί, αλλά με συνήθη χρήση, χωρίς σοβαρές υποχωρήσεις, βγάζει άνετα την μέρα.

Προσωπικά βέβαια θυσιάζω λίγη παραπάνω αυτονομία για χάρη του πρακτικού μεγέθους. 

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25

Καλησπέρα και από μένα. Εχω το Samsung galaxy s25 περίπου δύο μήνες στην κατοχή μου έρχομαι από Samsung galaxy s23 το οποίο λάτρεψα και πλέον ανήκει στην γυναίκα μου. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα αλλά σε αυτά θα αναφερθώ σε άλλο ποστ. Μου συμβαίνει το εξής παράλογο. Μόνο στην εφαρμογή τικ τοκ (τρομάρα μας από τη μέρα που εθιστίκαμε γ@μ@ τον κορωνοϊό μας μέσα) σε μερικά βίντεο ή φωνή ακούγεται σαν να βγαίνει μέσα από το πηγάδι, στέλνω το ίδιο βίντεο στο s23 από εκεί ακούγεται μια χαρά, γυρίζω στο s25 ανοίγω τα μηνύματα που το έστειλα στην γυναίκα μου και από εκεί η φωνή ειναι κανονικότατη. Γνωρίζει κάτι κάποιος κάποια για αυτό; Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμίσω; Έχω διαγράψει την εφαρμογή και την ανέβασα ξανά συν την ενημέρωση που ήρθε τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Τώρα την έχω διαγράψει ξανά για να δω αν συμβαίνει το ιδιο σε άλλες εφαρμογές με βίντεο και ήχο όπως Facebook Instagram YouTube αν και μέχρι σήμερα δεν έχω αντιληφθεί κάτι και απο ίντερνετ ράδιο που ακούω μουσικές. Ίσα ίσα που ο ήχος του s25 μου ακούγεται πιο γλυκός και μπασάτος εκτός από αυτό το παράδοξο του τικ τοκ. 

Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play

• 1 month later...

Καλησπέρα στο forum. Πριν λίγες μέρες πήρα το S25 προερχόμενος από Redmi note 12 pro+. Προσπαθώ να εξοικειωθώ με το ui το μέγεθος οθόνης και με την μπαταρία. Ο επεξεργαστής άπαιχτος. Πήρα τα hands free της samsung με type c. Παρήγγειλα και Bluetooth ακουστικα. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.

Samsung S25

Καλημέρα.Με το S25  πήρα αυτά τα ακουστικά Samsung EO-IC100B In-ear με Βύσμα USB-C. Κάθε φορά που τα συνδέω ζητάει άδεια. Επίσης και στο viber όταν με καλούν ακούγεται από το ηχείο και πρέπει να το αλλάζω σε ακουστικό. Ακόμα όταν τα συνδέω δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης ότι είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Μπορείτε να βοηθήσετε; Είναι κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;

Samsung S25

19 minutes ago, babe0607 said:

Καλημέρα.Με το S25  πήρα αυτά τα ακουστικά Samsung EO-IC100B In-ear με Βύσμα USB-C. Κάθε φορά που τα συνδέω ζητάει άδεια. Επίσης και στο viber όταν με καλούν ακούγεται από το ηχείο και πρέπει να το αλλάζω σε ακουστικό. Ακόμα όταν τα συνδέω δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο στο πάνω μέρος της οθόνης ότι είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Μπορείτε να βοηθήσετε; Είναι κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;

Καλημέρα αυτά έχω και γω καιρό τώρα. Κατά καιρούς μου έβγαζε και μένα κάτι ειδοποιήσεις το κινητό όταν τα συνέδεα (και το s23 παλιότερα) αλλά χωρίς να πειράξω κάποια ρύθμιση έχει σταματήσει. Με viber δεν έχει τύχει να μιλήσω με τα ακουστικά. 

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25

• 1 month later...
  • 1 month later...

Καλημέρα. Σε S25  ήρθε η ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου. 

Screenshot_20251211_111841_Software update.jpg

Samsung S25

• 1 month later...

Καλημέρα. Ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου σε S25. Πάμε σιγά σιγά για την 8.5 🙂

Screenshot_20260207_130423_Software update.jpg

Edited by babe0607

Samsung S25

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Ήρθε το update  για  google play. Ρυθμίσεις - πληροφορίες για το τηλέφωνο - πληροφορίες για το λογισμικό - ενημέρωση συστήματος για το google play- πάτημα και ενημέρωση.

Screenshot_20260218_132200_Google Play Store.jpg

Samsung S25

Ήρθε η ενημέρωση ασφαλείας για τον Φεβρουάριο. Πλησιάζει η 8.5🙂

Screenshot_20260226_104512_Software update.jpg

Samsung S25