punisher24 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου On 18/4/2025 at 2:44 ΜΜ, strathgos said: Φίλε έχω και το s25 ultra και το 15 ultra το 15 είναι πύραυλος όλα δουλεύουν τέλεια το hyperos σε 2 μέρες το συνήθισα και είναι ωραίο για μένα φυσικά δεν είναι τόσο παιχνιδιάρικο όσο το ui αλλά γενικά το τηλ μου αρέσει πολύ.Το μόνο που με πειράζει λίγο είναι ότι οι κάμερες είναι πολύ εκτεθειμένες και φοβάμαι για γρατσουνιές.Παραγγειλα και Τζαμάικα από τεμου και περιμένω να έρθουν και ελπίζω να μην χαλάνε τις φωτό όταν τα βάλω μιας και. Ελλάδα δεν κυκλοφορεί τίποτα.Σκαψου έχω παροπλησει το s25 και έχω αυτό κυρία συσκευη γιατί δεν παίρνεις απλά μια θήκη που καλύπτει και το καρούμπαλο των καμερών; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 6 ώρες πριν, punisher24 said: γιατί δεν παίρνεις απλά μια θήκη που καλύπτει και το καρούμπαλο των καμερών; Περιμένω ελλαδα δεν βρίσκω τίποτα περιμενω από εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Χριστός Ανέστη Έχω πάρει μια παρόμοια για το 14 Ultra και είναι πολύ ευχαριστημένος. I just found this on AliExpress: €18.46 | Xundd Case For Xiaomi 15 Ultra Airbag Anti-drop Shell,Camera Protection PC+TPU Back Stripe Transparent Anti-fingerprint Cover https://a.aliexpress.com/_EuYGvzw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts