ChrisNikol Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 04:55 μμ (edited) Για να αρχίσουμε σιγά σιγά. Χθες παρέλαβα από golden hall 15 ultra μαύρο 16/512gb με το φωτογραφικό κιτ και 120αρι φορτιστή και δώρο τον xiaomi projector l1. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, μπαταρία πρώτη φόρτιση τρομερή συμπεριφορά επιτέλους και σε θερμοκρασία και αντοχή σε σύγκριση με το 14 που ήταν και βραστήρας και άδειαζε για χαβαλέ.. Οθόνη τρομερή, ήχος φοβερός με μπάσο κιόλας, haptics πολύ καλά, κάμερα δεν έχω ακόμα εικόνα απλά λίγο χάζεψα.. Αλλά για συσκευή που στήνω και σκαλίζω συνέχεια σαν αρχή, μου έκανε εντύπωση επιτέλους η μπαταρία.. Edited Παρασκευή στις 06:05 μμ by ChrisNikol 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. Σάββατο στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:54 πμ Μπράβο φίλε μου μεγειά. Εύχομαι να το χαρείς. Αν κατάλαβα καλά είχες και το 14 Ultra, θα έχεις ενδιαφέρον αν το έχεις ακόμη και μας βάλεις κανένα συγκριτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_fan Δημ. Σάββατο στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:38 μμ Με γεια φίλε μου !! Δεν κρατήθηκα και το πήρα κι εγώ σήμερα σε λευκό. Είναι κόσμημα η συσκευή. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η θήκη που δίνουν μαζί, πολύ πλαστικουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. Κυριακή στις 12:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:03 πμ Όντως η θήκη και πολύ σκληρή και γλιστράει πολύ και δεν προστατεύει όλο το τηλέφωνο. Πρώτες εντυπώσεις άψογες, η κάμερα πολλά υποσχόμενη με φουλ παραμετροποίηση. Γνωρίζει κανείς αν ταιριάζει το photography kit του 14αριου στο 15αρι; Είναι πολύ δελεαστική η τιμή του στον κωτσοβολο Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. Κυριακή στις 12:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:38 πμ Διαβάζω ότι δεν ταιριάζει και όντως η τιμή στον Κωτσόβολο είναι χάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Κυριακή στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:55 πμ Λογικα μου ερχεται κι εμενα αυριο απο amazon.es στη διχωρμια ασημι-μαυρο! Χρηστης ΟΡ 13 για την ωρα, θα γινει το απαραιτητο VS και θα δω ποιο θα κρατησω. 1 Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Κυριακή στις 12:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:12 μμ 16 minutes ago, megatr0n said: Λογικα μου ερχεται κι εμενα αυριο απο amazon.es στη διχωρμια ασημι-μαυρο! Χρηστης ΟΡ 13 για την ωρα, θα γινει το απαραιτητο VS και θα δω ποιο θα κρατησω. Ποσο σου βγήκε και με τι δώρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Κυριακή στις 06:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:07 μμ 5 ώρες πριν, strathgos said: Ποσο σου βγήκε και με τι δώρο? To εκλεισα λιγες ωρες μετα την παρουσιαση οποτε πετυχα 200 ευρω εκπτωση και μετα την αφαιρεση και του ΦΠΑ μου πηγε 1045 ευρω με δωρο το tablet της Xiaomi το οποιο για να το παρω ομως κατι λεει οτι πρεπει να μπω στην ιστοσελιδα με τις προωθητικες ενεργειες της Xiaomi... 1 Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Κυριακή στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:31 μμ 23 minutes ago, megatr0n said: To εκλεισα λιγες ωρες μετα την παρουσιαση οποτε πετυχα 200 ευρω εκπτωση και μετα την αφαιρεση και του ΦΠΑ μου πηγε 1045 ευρω με δωρο το tablet της Xiaomi το οποιο για να το παρω ομως κατι λεει οτι πρεπει να μπω στην ιστοσελιδα με τις προωθητικες ενεργειες της Xiaomi... Πολύ καλή τιμή καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Κυριακή στις 06:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:49 μμ (edited) Στο reddit αναφερουν δραστικη βελτιωση της μπαταριας με την .602 ! Σορρυ πηγαινε στο νημα του ΟΡ13! Edited Κυριακή στις 06:50 μμ by megatr0n Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. Κυριακή στις 09:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:10 μμ (edited) 9 ώρες πριν, megatr0n said: Λογικα μου ερχεται κι εμενα αυριο απο amazon.es στη διχωρμια ασημι-μαυρο! Χρηστης ΟΡ 13 για την ωρα, θα γινει το απαραιτητο VS και θα δω ποιο θα κρατησω. με το καλό.. το χρώμα τα σπάει, αυτό έχω κι εγω Ανεβάζω και μερικές φωτογραφιες απ το εργαλείο Edited Κυριακή στις 09:13 μμ by punisher24 3 2 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Παίδες, σε εμένα το τηλέφωνο φορτίζει μέχρι το 96%. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Φορτίζω με έναν φορτιστή Baseus αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, LOUKASGR said: Παίδες, σε εμένα το τηλέφωνο φορτίζει μέχρι το 96%. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Φορτίζω με έναν φορτιστή Baseus αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Καλημέρα φίλε μου. Πόσες φορές το έχεις δοκιμάσει αυτό και στο κάνει; δε νομίζω να ευθύνεται ο φορτιστής για αυτό, επανεκκίνηση του έχεις κάνει; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Just now, Vasileios26 said: Καλημέρα φίλε μου. Πόσες φορές το έχεις δοκιμάσει αυτό και στο κάνει; δε νομίζω να ευθύνεται ο φορτιστής για αυτό, επανεκκίνηση του έχεις κάνει; Χθες το αγόρασα. Στην πρώτη φόρτιση που του έκανα έφτασε μέχρι το 96%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 19 minutes ago, LOUKASGR said: Χθες το αγόρασα. Στην πρώτη φόρτιση που του έκανα έφτασε μέχρι το 96%. Πριν απο την επόμενη φόρτιση, κάνε του μια επανεκκίνηση, και μετά την ολοκλήρωση της φόρτισης ενημέρωσέ μας ξανά εάν θες. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 41 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 41 λεπτά πριν 4 ώρες πριν, LOUKASGR said: Χθες το αγόρασα. Στην πρώτη φόρτιση που του έκανα έφτασε μέχρι το 96%. Για πες μας και γνώμη για το κινιτο εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 18 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 λεπτά πριν 20 minutes ago, strathgos said: Για πες μας και γνώμη για το κινιτο εντυπώσεις? Το κινητό είναι πύραυλος. Είχα πριν S24U. Απίστευτα γρήγορο και η μπαταρία δείχνει να έχει πολύ μεγάλη αντοχή παρόλο το μικρό πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts