fanatikos Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) Παιδιά, help! Πρωτάρης στο oneui και θέλω να πιστεύω πως εγώ δεν ξέρω πως θα τα βρω. Πώς μπορώ να κλειδώσω μια εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα? Επίσης πως μπορώ να κλειδώσω την απενεργοποίηση είτε με κωδικό είτε με αποτύπωμα? Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει αυτό που είπα στην αρχή και όχι ότι δεν γίνεται..... Edited 14 Απριλίου by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. 15 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Για την απενεργοποίηση με δαχτυλικό αποτύπωμα οδηγίες είναι εδώ. https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/Power-off-with-password-Power-off-Restart-Network-etc/td-p/17290438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 11 ώρες πριν, amyroukai said: Για την απενεργοποίηση με δαχτυλικό αποτύπωμα οδηγίες είναι εδώ. https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/Power-off-with-password-Power-off-Restart-Network-etc/td-p/17290438 Το βρήκα φίλε μου, ευχαριστώ. Τελικά σωστά το είχα ρυθμίσει απο την αρχή, απλά επιρεασμένος από τον Κινέζο που είχα πριν, πίστευα ότι άσχετα εάν είναι ήδη ξεκλείδωτο το τηλέφωνο, όταν πατούσες για απενεργοποίηση θα ζητούσε Pin ή δακτυλικό. Όμως εδώ δεν ισχύει. Όταν είναι ξεκλείδωτο κάνει κατευθείαν power off, ενώ όταν είναι κλειδωμένο ζητάει pin ή δακτυλικό. Πράγμα που εδώ που τα λέμε έχει και λογική. Μαζί με την e-sim έχει την λογική της προστασίας από power off σε περίπτωση κλωπής. Αυτό όμως που δεν κάνει και είναι πραγματικά μειονέκτημα, ενώ το έχει ζητήσει πολύς κόσμος, είναι το κλείδωμα εφαρμογών. Μιλάω για native lock από τον launcher, όχι μέσω τρίτης εφαρμογής. Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι που το έχει και ο τελευταίος Κινέζος, επιμένει η Σάμμυ να μην το βάζει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. 18 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Μήπως έχει κάποιος από εσάς δύο sim στο τηλέφωνο; Αρνείται να μου κάνει ενεργοποίηση και των δύο οπότε η μη προτιμώμενη φαίνεται ανενεργή όταν γίνονται εισερχόμενες κλήσεις σε εκείνη την γραμμή. Εξερχόμενες όμως μπορεί να κάνει αυτο το νούμερο. Εφαρμογές μπορεί να μην κλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα μπορείς όμως να τις βάλεις σε αυτό που λέει ασφαλής φάκελος και να τις βλέπεις μόνο όταν είναι ξεκλείδωτος ο ασφαλής φάκελος Edited 18 Απριλίου by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. Τετάρτη στις 04:00 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:00 μμ Ενημέρωση επίσημα μόνο για ασφάλεια, ανεπίσημα έφτασε σε εμάς η μουσική στο "χάπι" που είχε μόνο την ενημέρωση στην οθόνη κλειδώματος και δίπλα στην ώρα στην πάνω μπάρα. Τώρα έχουμε την ίδια αριθμητικά έκδοση με τα S24, D9. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_954 Δημ. Πέμπτη στις 09:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:27 πμ Χαίρεται! Νέος κάτοχος και εγώ πλέον, S25+ 512GB Navy χρώμα. Όλα καλά, απλά υπάρχει ένα θέμα με τα notifications. Πχ στο Instagram, είτε έχουν μεγάλο delay να εμφανιστούν, είτε πρέπει να ξεκλείδωσεις το κινητό για να τα εμφανίσει.Το συγκεκριμένο φαινόμενο φαίνεται να επηρεάζει πάρα πολλούς χρήστες. Έψαξα και βρήκα στο Reddit μια λύση με την εφαρμογή LADB - local adb shell. https://www.reddit.com/r/GalaxyS25Ultra/comments/1iurou7/comment/meahawp/?share_id=5BzVp0MocCyfM1ayFP1zw&utm_content=2&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_source=share&utm_term=1. Ευελπιστούμε σε ένα Update Fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. Πέμπτη στις 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:08 μμ Καλησπέρα φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα εύχομαι να το λύσεις σύντομα πάντως το τηλέφωνο είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_954 Δημ. Πέμπτη στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:15 μμ 6 minutes ago, chico71 said: Καλησπέρα φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα εύχομαι να το λύσεις σύντομα πάντως το τηλέφωνο είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλό. Καλησπέρα!! Ναι είναι! Θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι συμβαίνει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. Παρασκευή στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:25 πμ 13 ώρες πριν, John_954 said: Καλησπέρα!! Ναι είναι! Θα το ψάξω περαιτέρω να δω τι συμβαίνει.. μπηκες στις ρυθμισεις της εφαρμογης , εκει που λεει μπαταρια , να το ρυθμισεις , σε χωρις περιορισμο ? πρεπει να το κανεις σε οσες εφαρμογες εχεις προβλημα Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_954 Δημ. Παρασκευή στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:59 μμ (edited) 9 ώρες πριν, stelioz78 said: μπηκες στις ρυθμισεις της εφαρμογης , εκει που λεει μπαταρια , να το ρυθμισεις , σε χωρις περιορισμο ? πρεπει να το κανεις σε οσες εφαρμογες εχεις προβλημα Καλησπέρα! Ναι το έχω κάνει αυτό φίλε μου. Σε ευχαριστώ! Περίεργο πάντως γιατί όπως είπα και παραπάνω, το ίδιο πρόβλημα έχουν πάρα πολλοί χρήστες όπως διαβάζω στα ξένα φόρουμ και η μόνη λύση προς το παρόν είναι η απενεργοποιηση του Doze mode μέσω της εφαρμογής Ladb. Τεσπα. Θα συνεχίσω να το ψάχνω και αν βρω κάτι θα το ποσταρω να υπάρχει. FIXED! Απλά απενεργοποιησα το Adaptive Battery! Και τώρα προς το παρόν τουλάχιστον έρχονται κατευθείαν τα notifications από Instagram και με κλειστή/κλειδωμένη οθονη. Edited Παρασκευή στις 05:09 μμ by John_954 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. Σάββατο στις 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:40 πμ Καλησπερα στους κατοχους! Μετα απο αρκετη σκεψη αναμεσα σε 24 utra ή 25+ καταληγω στο 25αρι.. Ερωτηση: τζαμακι spigen ειναι το ιδιο που επαιρνε περισυ το 24+? Εχει δοκιμασει καποιος φιλος? 1 Παράθεση Nexus S --> Galaxy S4 mini --> Galaxy S4 --> Galaxy Note 4 --> Galaxy S7 --> Mate 10 Pro --> Galaxy S9+ --> Galaxy S10 --> iPhone 11 --> Galaxy S20+ --> Galaxy S20 FE --> iPhone 13 --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max --> Galaxy A54 --> Pixel 9 --> Galaxy S25+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Σάββατο στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:22 μμ 41 minutes ago, manos_rc said: Καλησπερα στους κατοχους! Μετα απο αρκετη σκεψη αναμεσα σε 24 utra ή 25+ καταληγω στο 25αρι.. Ερωτηση: τζαμακι spigen ειναι το ιδιο που επαιρνε περισυ το 24+? Εχει δοκιμασει καποιος φιλος? Το ίδιο είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts