Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

ενταξει στην ουσια ειναι το να μην γινει κανενα ατυχημα,για τα υπολοιπα επιμενω στο 100αρι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σιγουρα η ουσια ειναι να μη γινει κανενα ατυχημα αλλα απο την αλλη η ολη στιγμη θα ειναι του στυλ "καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε" οποτε δεν το ρισκαρω, τωρα οσον αφορα το μηχανακι.....μου αρεσε παρα πολυ το Peugeot τωρα τι να κανω???? ξερετε μηπως καμμια διευθυνση στο net (κατα προτιμηση ελληνικα) που να κανει τεστ και συγκρισεις σε 50αρια? γιατι οσο και εαν εψαξα δε βρηκα τιποτα :O :(

When the smoke is going down......

Hell is living without you....

Sleeping in the fire..............

Ο τελευταιος χορος............

• 1 month later...

το νεο piaggio mp3 ειναι και σε εκδοση 50cc?

ξερετε ποιο εννοω, εκεινο με τις δυο και με τη μια πισω!:)

http://huesosvslobo.iespana.es/piaggiomp3.jpg

το GILERA STALKER τι αποσταση εχει απο το εδαφος?

ειναι πολυ ψηλο, εγω ειναι 1.75 και δεν το φτανω τοσο καλα

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

το ειχα αυτο το μηχανακι,δεν με δυσκολευε στο υψος αλλα δεν πατουσα τελειως κατω,1,65 ειμαι κ τωρα θελα να παρω ενα honda cbr κ προσπαθω να δω αν θα μπορω να παταω...

Την ψάχνω για τετράχρονο Scooter πάντα 50cc. Αν έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιου Scooter ας μου προτείνει πιο θεωρεί ότι είναι πιο αξιόπιστο - καλύτερο και γιατι!

το piaggio zip 50cc 4t.

απο τις πιο αξιοπιστες επιλογες της αγορας.

ναι φοβερα αξιοπιστες...πιανει 60 βαρια βαρια και χαλαει καθε 3 κ λιγο...

η τελικη του ταχυτητα δεν εχει σχεση με την αξιοπιστια του.:D

επισης σπανιως χαλαει.;)

εννοειτε πως δεν εχει.αλλα στα ιδια χρηματα παιρνεις ενα με μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα...αυτο δεν τραβαει καθολου

τι σπανιως?2 φιλοι μ το ειχαν ολο για service...

yamaha aerox r και gilera runner πιστευω ειναι τα καλυτερα.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

εννοειτε πως δεν εχει.αλλα στα ιδια χρηματα παιρνεις ενα με μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα...αυτο δεν τραβαει καθολου

καλη χρονια!!!:)

με 1100 ευρω τι αλλο παιρνεις?:confused:

εγω οποιον ξερω που το εχει ειναι απολυτα ικανοποιημενος.:)

Μηχανακι πολης ειναι :blink: (50κυβικα) και οχι για σουζες και τελικες σε κατηφορα.μια χαρα ειναι το μηχανακι.μην ξεχναμε οτι ολα τα 50αρια της piaggio φορανε το ιδιο μοτερ,εκτος τον τυφωνα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
ΠΑΙΔΙΑ εχω 1 derbi gpr50 με 80α κυλινδροπιστονα και κουρμπα :nuke: θελω να βαλω μοτερ απο125 μου εχουν πει για το tzr125 αλλα εχω ακουσει οτι δεν πηγαινε βημα στην εποχη του.η ειναι καλυτερα να βαλω ηλεκτρονικη?
[sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS

stef46_ το θέμα που άνοιξες μεταφέρθηκε εδώ όπου είναι το βασικό και μοναδικό θέμα για όλα τα 50αρια.

Egw exw to piaggio nrg(prohgoymeno montelo). EImai poly eyxaristhmenos. Vasika piaggio nrg kai gilerra runner, mhxanika einai ta idia akrivos. Aplos ego protimw nrg giati h piaggio einai protoporos sta scooter. Pantos exoyn idies times, idia mhxanika, mono ekswterika diaferoyn. Shmeiwsh! to exw kai malossi kai parola ayta exw kanei panw apo 6000km xwris na allaksw tipota. akoma den exei vgalei provlhma

Τι λαθος ρε φιλε? gilerra kai piaggio ειναι οι καλυτερες στον χωρο των scooter. Τωρα εσυ το τι πιστευεισ εινα αλλο θεμα.

ενταξει εχεις δικιο και η γνωμη σου δεκτη...

αλλα ποιο scooter αντι για κινηση με ιμαντα εχει αλυσιδα γνωριζεισ?????????????????:rolleyes:

απο αυτα τα συγκεκριμενα που γραφετε παραπανω παντως κανενα. σκουτερ με αλυσιδα? τι σοι σκουτερ ειναι αυτο? δια δειξτο μου

απο αυτα τα συγκεκριμενα που γραφετε παραπανω παντως κανενα. σκουτερ με αλυσιδα? τι σοι σκουτερ ειναι αυτο? δια δειξτο μου

ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ DERBI ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ GP1 ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ SCOOTER.http://WWW.DERBI.COM

Δυστυχως για σενα μονο η Racing εκδοση εχει αλυσιδα φιλε μου. Ψαξε καλυτερα. Το απλο GP1 ειναι κανονικα με ιμαντα. ΑΝ το εχεισ προσεξει ποτε.

Δυστυχως για σενα μονο η Racing εκδοση εχει αλυσιδα φιλε μου. Ψαξε καλυτερα. Το απλο GP1 ειναι κανονικα με ιμαντα. ΑΝ το εχεισ προσεξει ποτε.

ΠΟΙΑ RACING ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 50 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 250 ΕΧΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ. Η ΟΡΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ...................