Jump to content

Αγορά μηχανής 50cc: Προτάσεις

iliasp
 Κοινοποίηση

poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???  

403 members have voted

1. 1. poio apo ola ta scooter 50 cc einai to kalitero???

• GILERA RUNNER
      176
    • SUZUKI AY KATANA R
      12
    • YAMAHA AEROX R
      35
    • PEUGEOT SPEEDFIGHT
      25
    • PEUGEOT JETFORCE
      20
    • GILERA ICE
      15
    • KYMCO SUPER 9
      14
    • PIAGGIO NRG
      39
    • APRILIA SR
      43
    • YAMAHA JOG R
      24

Recommended Posts

Καλησπερα

Ψαχνω για το ποιο δυνατο σε μοτερ (οσο ειναι δυνατο το ξερω σε αυτα τα κυβικα) scooter 50cc κ με 16ροδες

Εχω βρει αυτα τα 2

http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prodotti/liberty/liberty_50/default.aspx 1723€

http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1492 1595€

Ποιο απο τα 2 προτεινετε (επιλογη συνειδητα 2χρονου λογο επιδοσεων σε σχεση με τετραχρονο) Εχει οδηγησει κανεις καποιο απο τα παραπανω??Η kymco το εβγαλε κ σε διχρονο το 50αρι που λογικα θα εχει καλυτερες επιδοσεις απο το αντιστοιχο τετραχρονο εε?? (Δεν εχουν βαλει ακομα πινακα τεχνικων χαρακτηριστικων γμτ να δω ιππους)

Οποιος εχει εμπειρια σε αυτη την κατηγορια ας προτεινει κ κατι αλλο αν υπαρχει σε διχρονο με μεγαλες ροδες.

(Παντως εμφανησιακα μου αρεσει πιο πολυ το Kymco κ αν εχει αποδεκτες επιδοσεις με βλεπω να το τσιμπαω τελικα)

(Μην αρχισετε pls τις προτροπες να μην παρω 50cc κτλ.Η επιλογη ειναι συνειδητη οπως ειπα)

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

Ψαχνω για το ποιο δυνατο σε μοτερ (οσο ειναι δυνατο το ξερω σε αυτα τα κυβικα) scooter 50cc κ με 16ροδες

Εχω βρει αυτα τα 2

http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prodotti/liberty/liberty_50/default.aspx 1723€

http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1492 1595€

Ποιο απο τα 2 προτεινετε (επιλογη συνειδητα 2χρονου λογο επιδοσεων σε σχεση με τετραχρονο) Εχει οδηγησει κανεις καποιο απο τα παραπανω??Η kymco το εβγαλε κ σε διχρονο το 50αρι που λογικα θα εχει καλυτερες επιδοσεις απο το αντιστοιχο τετραχρονο εε?? (Δεν εχουν βαλει ακομα πινακα τεχνικων χαρακτηριστικων γμτ να δω ιππους)

Οποιος εχει εμπειρια σε αυτη την κατηγορια ας προτεινει κ κατι αλλο αν υπαρχει σε διχρονο με μεγαλες ροδες.

(Παντως εμφανησιακα μου αρεσει πιο πολυ το Kymco κ αν εχει αποδεκτες επιδοσεις με βλεπω να το τσιμπαω τελικα)

(Μην αρχισετε pls τις προτροπες να μην παρω 50cc κτλ.Η επιλογη ειναι συνειδητη οπως ειπα)

φιλε panos23 εφοσον θελεις διχρονο καλυτερα να παρεις μεταχειρησμενο piaggio-gillera και με τα λεφτα που θα γλιτωσεις να βαλεις ενα κιτ κια το μηχανακι να πηγαινει "φετες".

απο αυτα που προτεινεις..απο εμενα εχεις ακυρο στο Kymco και ας ειναι 2χρονο :whistle:

τωρα για οικονομια(παρα πολυ) και λιγοτερες επιδοσεις το liberty ειναι καλη επιλογη,αλλα και παλι σε'αυτα τα χρηματα θα επαιρνα παπακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eυχαριστω raver για την απαντηση

runner κλπ δεν με ενδιαφερουν.Ψαχνω για ψιλοροδο 50cc scooter

Γεια ποιο λογο απορριπτεις το kymco??Δεν μου λες κ πολλα επιχειρηματα...Το εχεις οδηγησει ή οχι??

Ακομα κατι ασχετο

Επειδη θελει να βγαλει ενας ξαδελφος τα μαμα αυτοκολητα που εχει στο scooter του τα οποια δεν βγαινουν ευκολα,υπαρχει καποιος ευκολος τροπος για να βγουν??

Eυχαριστω raver για την απαντηση

runner κλπ δεν με ενδιαφερουν.Ψαχνω για ψιλοροδο 50cc scooter

Γεια ποιο λογο απορριπτεις το kymco??Δεν μου λες κ πολλα επιχειρηματα...Το εχεις οδηγησει ή οχι??

Ακομα κατι ασχετο

Επειδη θελει να βγαλει ενας ξαδελφος τα μαμα αυτοκολητα που εχει στο scooter του τα οποια δεν βγαινουν ευκολα,υπαρχει καποιος ευκολος τροπος για να βγουν??

εχω οδηγησει κυμκο και ειναι ψοφιο,επισης εχει κακη ποιοτητα πλαστικων (δεσιμο) και επισης τα ηλεκτρικα τους δεν ειναι οτι και το καλυτερο.

για να βγαλεις τα αυτοκολλητα θα χρειαστεις σεσουαρ για τα μαλλια και θα ριχνεις στην περιοχη εκει εως οτου κανει φουσκαλα το αυτοκολλητο και μετα θα το τραβηξεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 months later...

λοιπον..σκεφτομαι να παρω ενα gillera runner 50cc μεταχειρισμενο για να μετακινουμε απο τη δουλεια μ σπιτι..για μεσα στην πολη.δν εχω ιδεα απο μηχανακια και θα ηθελα μια γνωμη και ισως καποιες συμβουλες για το τι να προσεξω!

θελω να διαθεσω καμια 500ρια ευρω αλλα αν βρω καλυτερο με καμια 100ρια ευρω παραπανω δεν θα πω οχι!

λοιπον..σκεφτομαι να παρω ενα gillera runner 50cc μεταχειρισμενο για να μετακινουμε απο τη δουλεια μ σπιτι..για μεσα στην πολη.δν εχω ιδεα απο μηχανακια και θα ηθελα μια γνωμη και ισως καποιες συμβουλες για το τι να προσεξω!

θελω να διαθεσω καμια 500ρια ευρω αλλα αν βρω καλυτερο με καμια 100ρια ευρω παραπανω δεν θα πω οχι!

να το παρεις αλλα να κοιταξεις να μην ειναι πολυ παλιο! παντως δεν θα εχεις προβλημα.το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι "σκυλι" ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

2χρονο η 4χρονο ειναι πιο καλο;

ποια τα υπερ και τα κατα του;με τα χρηματα που διαθετω λες θα βρω κατι καλο;

2χρονο η 4χρονο ειναι πιο καλο;

ποια τα υπερ και τα κατα του;με τα χρηματα που διαθετω λες θα βρω κατι καλο;

2χρονο για 50 κυβικα ειναι μονοδρομος! (αποδοση)

στα χρηματα αυτα ειναι δυσκολο να βρεις σε καλη κατασταση σκουτερακι ευρωπαικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2χρονο για 50 κυβικα ειναι μονοδρομος! (αποδοση)

στα χρηματα αυτα ειναι δυσκολο να βρεις σε καλη κατασταση σκουτερακι ευρωπαικο.

:cry: τι μπορω να βρω με αυτα τα χρηματα;

ενα μεταχειρισμενο καλο ποσο θα κανει;γιατι οχι 4χρονο;

:cry: τι μπορω να βρω με αυτα τα χρηματα;

ενα μεταχειρισμενο καλο ποσο θα κανει;γιατι οχι 4χρονο;

γιατι ειναι ακριβοτερο και το 50ρι 4χρονο δεν σε παει πουθενα.

καλο μηχανακι θα χρειαστεις 1000ρικο.γιατι δεν παιρνεις παπακι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι ειναι ακριβοτερο και το 50ρι 4χρονο δεν σε παει πουθενα.

καλο μηχανακι θα χρειαστεις 1000ρικο.γιατι δεν παιρνεις παπακι??

ξερω γω...απλα δεν εχω και εμπειρια στα 2κυκλα..

:wacko:

• 1 month later...

Το καλοκαίρι θα βγάλω δίπλωμα για 50 κυβικά και σκέφτομαι να πάρω μηχανάκι. Ειμαι ανάμεσα σε Gilera runner και Aprilia rs η Yamaha tzr 50. Ξερω οτι το ενα είναι αυτόματα και το αλλο εχει ταχύτητες και συμπλέκτη. Πιο απο τα δυο να διαλέξω, πιο ειναι καλύτερο. Θελω να μου πείτε τη προβλήματα βγάζουν, αν ειναι ανετα και οτιδήποτε σχετικό. Θα κανω αρκετά χηλιομετρα τη μερα για αυτο θέλω να ειναι οσο πιο δυνατό πιο ανετο. Όποια άποψη εκτος απο αυτα ειναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!:)

Edited by brabus_power
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΡΥΦΤΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....:ninja:

• 1 month later...

Γεια σας παιδια

Μιας κ το runner που εχω του 05 εχει αρχισει κ μας αφηνει χρονους μετα απο ψαξιμο εχω κατασταλαξει στα παρακατω 2 scooter

http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prodotti/LIBERTY/Liberty_50_2t/

http://www.gr.piaggio.com/media/liberty_50_2t_technics.pdf

http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1492

http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/AGILITY%20CITY%2050%202T.JPG

Τα κριτηρια μου ειναι η αξιοπιστια κ οι επιδοσεις (γι αυτο κ επιλεγω 2Τ)

Οποτε αν εχετε ορεξη αν θελετε πειτε μου την γνωμη σας για αυτα τα συγκεκριμενα με βαση τα παραπανω 2 κριτηρια μου

Τhanks