Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε το δικό μου ΔΕΝ είναι καθόλου παλιά έκδοση (είχε την 5.10 από τη "μάνα" του όταν το πήρα - το έχω ένα μήνα περίπου) κι όμως δεν αναγράφει πουθενά 1100 στη μπαταρία! Μήπως είναι κάπως αλλιώς τα πράγματα κι όχι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε;

δηλαδι πως να ειναι και δεν ειναι ετσι που τα λεμε:blink: αυτο γραφη η μπαταρια αυτο λεμε.στο παλιο μου 6233 που το πηρα 7/7/2006 δεν εγραφε καθολου για χωριτικοτιτα η μπαταρια...αυτο που εχω 2 μηνες περιπου γραφη 1100 mAh:)

Γιαννης

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε το δικό μου ΔΕΝ είναι καθόλου παλιά έκδοση (είχε την 5.10 από τη "μάνα" του όταν το πήρα - το έχω ένα μήνα περίπου) κι όμως δεν αναγράφει πουθενά 1100 στη μπαταρία! Μήπως είναι κάπως αλλιώς τα πράγματα κι όχι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε;

Φιλε, εγω εγραψα αυτα που κι εσυ μπορεις να βρεις κανοντας μια αναζητηση στο Google και εδω, στο myPhone.

Ειδικα αυτο με την "εξελιξη" της μπαταριας BP-6M ειναι γνωστο, οπως και με αλλες μπαταριες της ΝΟΚΙΑ.

Τωρα γιατι το δικο σου δε γραφει 1100, τι να σου πω, δεν μπορω να ξερω...

εμανα παντως ουτε σφραγισμενο ηταν,ουτε φανταζομαι παλιο γιατι σας λεω ειναι το ανανεωμενο με τον κοκκινο φακο και ειχε την 4.71.δεν ξερω αλλα απο την αρχη που αρχισε να κυκλοφορει πριν εναν χρονο διατυμπανιζαν οτι φορουσε την 1100.δεν ειδα σε κανενα review να λεει τιποτα για την 970.οποτε η μας εξαπατησαν και βαλλαν και μικροτερες η ειναι ιδιες και απλα σε καποιες δεν αναγραφεται.παντως εγω εκνευριστηκα απο την πρωτη στιγμη που το πηρα και δεν εβλεπα πουθενα για 1100..

Αν κατεβάσω ενα βιντεακι ας πούμε βιντεοκλιπ της Παπαρίζου απο ιντερνετ με ανάλυση 640 επι 480 το κινητό θα το παίξει?

Δηλαδη κάνει resize απο μόνο του και παιζει το βιντεο?

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Αν κατεβάσω ενα βιντεακι ας πούμε βιντεοκλιπ της Παπαρίζου απο ιντερνετ με ανάλυση 640 επι 480 το κινητό θα το παίξει?

Δηλαδη κάνει resize απο μόνο του και παιζει το βιντεο?

σε mp4 και 3gp που δοκιμασα σε 640*480 τα παιζει.κατεβασε κανενα converter να τα κανεις οτι φορματ θες και οτι αναλυση σε βολευει:)

Γιαννης

Νομιζω οτι εξαρταται και απο το συνολικο μεγεθος του βιντεο....

Εκανα κατι δοκιμες με την μπαταρια τις τελευταιες 10 μερες, ηθελα δηλ. να δω τη διαφορα της σε αναμονη οταν το τηλ. ειναι μονιμα σε 3G και οταν ειναι σε GSM.

Προσπαθουσα να εχω σταθερη χρηση για να πετυχω ετσι πιο ακριβη αποτελεσματα. Η χρηση: περιπου 10-12 λεπτα ομιλια τη μερα και λιγο surfing με τον Opera που και που. Επισης, δεν το κλεινω ποτε, εχω μονιμα ΒΤ ανοιχτο και για 14 ωρες την ημερα το εχω connected με ΒΤ ακουστικο.

Στην πρωτη περιπτωση (μονιμα στο 3G) το τηλεφωνο εσβησε μετα απο 102 ωρες χρησης, δηλ. κατι παραπανω απο 4 μερες.

Στη δευτερη περιπτωση, 125 ωρες, κατι παραπανω δηλ. απο 5 μερες.

Εχω δηλ. μια διαφορα μιας ημερας οταν αυτο λειτουργει στο GSM.

Νομιζω οτι αφου μπορει και κραταει 4 και πλεον μερες στο 3G, αυτο ειναι παρα πολυ καλο...:)

Εκανα κατι δοκιμες με την μπαταρια τις τελευταιες 10 μερες, ηθελα δηλ. να δω τη διαφορα της σε αναμονη οταν το τηλ. ειναι μονιμα σε 3G και οταν ειναι σε GSM.

......................................

Νομιζω οτι αφου μπορει και κραταει 4 και πλεον μερες στο 3G, αυτο ειναι παρα πολυ καλο...:)

φιλε μου οντως κρατει τοσο που λες και σε μενα αλλα αυτο που με εκνευρισε πολυ ειναι ότι τις 3 πρωτες μερες η μπαταρια δεν πεφτει καθολου και μετα αρχιζει η κατρακυλα σε μια μερα το πολυ να μενεις. Με εκνευριζει ο μετρητης της μπαταριας δεν δειχνει την πραγματικη μπαταρια

Ασε που δεν καταλαβαινω ποσες γραμμες εχει συνολικα.3 η 4 η παραπανω.

θεωρβ οτι ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα.

Γεια σας.Εχω το 6233 περιπου 9 μηνες.Παρατηρησα οτι οταν επαιζε mp3 εκανε επανεκκινηση μετα απο 2-3 λεπτα.Ψαχνοντας το μενου του ειπα να αλλαξω το δικτυο απο διπλη λειτουργια σε GSM.Απο τοτε που το εχω σε λειτουργια GSM δεν το εχει ξανακανει.Τι μπορει να φταιει?Το ν3.70 ειναι η εκδοση του software που εχει?

Γεια σας.Εχω το 6233 περιπου 9 μηνες.Παρατηρησα οτι οταν επαιζε mp3 εκανε επανεκκινηση μετα απο 2-3 λεπτα.Ψαχνοντας το μενου του ειπα να αλλαξω το δικτυο απο διπλη λειτουργια σε GSM.Απο τοτε που το εχω σε λειτουργια GSM δεν το εχει ξανακανει.Τι μπορει να φταιει?Το ν3.70 ειναι η εκδοση του software που εχει?

Αν εχεις την 3.70, δοκιμασε να κανεις update μεσω internet και ετσι θα εχεις πλεον την 5.10, που ειναι και η τελευταια. Πιθανως το προβλημα που εχεις, να εχει λυθει στην 5.10 :)

φιλε μου οντως κρατει τοσο που λες και σε μενα αλλα αυτο που με εκνευρισε πολυ ειναι ότι τις 3 πρωτες μερες η μπαταρια δεν πεφτει καθολου και μετα αρχιζει η κατρακυλα σε μια μερα το πολυ να μενεις. Με εκνευριζει ο μετρητης της μπαταριας δεν δειχνει την πραγματικη μπαταρια

Ασε που δεν καταλαβαινω ποσες γραμμες εχει συνολικα.3 η 4 η παραπανω.

θεωρβ οτι ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα.

Εμενα δεν με πειραζει τοσο αυτο. Απο τη στιγμη που ξερω οτι προκειται περι παρα πολυ καλης μπαταριας και εχω τοσες μερες αναμονης, ε, ειναι το τελευταιο που θα κοιταζα. Αλλωστε, εχω συνηθισει τοσα χρονια με τα Νοκια, ολα το ιδιο κανουν...:)

Και κατι αλλο.Οταν δεν εχει ακετο σημα (μια γραμμη) και προσπαθω να κανω κληση ή να στειλω μνμ αναβοσβηνει ενα ξεκλειδωτο λουκετακι για λιγο επανω διπλα στην ενδειξη της μπαταριας.Δεν αναφερει κατι τετοιο το βιβλιαρακι χρησης.Ξερει κανεις τιποτα τι σημαινει αυτο?

Και κατι αλλο.Οταν δεν εχει ακετο σημα (μια γραμμη) και προσπαθω να κανω κληση ή να στειλω μνμ αναβοσβηνει ενα ξεκλειδωτο λουκετακι για λιγο επανω διπλα στην ενδειξη της μπαταριας.Δεν αναφερει κατι τετοιο το βιβλιαρακι χρησης.Ξερει κανεις τιποτα τι σημαινει αυτο?

Λογω κακης καλυψης ,η κρυπτογραφιση ειναι off

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οντως για την μπαταρια ειναι μεχρι να φυγει η πρωτη γραμμη η οποια ομως κραταει πολυ.Μετα οι επομενες φευγουν μεσα σε μια μερα σχεδον(με χρηση).Σε τελειως αναμονη εχω δει να δουλευει και 18 μερες!!(μερα-νυχτα ανοικτο).

Κατι διαβαζα σε προηγουμενες σελιδες οτι εχουν διαφορες τα μοντελα που ειναι made in germany απο αυτα που ειναι made in....καπου αλλου? Ή λαθος καταλαβα?

καλησπερα! υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε της φωνητικες εντολες?????

η τουλαχιστον να μην δουλευουν απο bluetooth ακουστικω???

καλησπερα! υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε της φωνητικες εντολες?????

η τουλαχιστον να μην δουλευουν απο bluetooth ακουστικο???

φιλε μου δυστυχως οχι . Και εγω το θεωρω μεγαλη βλακεια. Βεβαια καποιοι αλλοι ενθουσιαστηκαν με την δυνατοτητα αυτη!!!

Παντως δεν βολευει καθολου εαν χρησιμοιποιεις bluetooth ακουστικο

μπορει να παρει οπου γουσταρει!!!

Πηρε ο πατερας μου το 6233 σημερα και προσπαθω να του περασω κανα προβλημα αλλα δεν καταφερα κατι.Κατεβασα το IrRemote το περασα στο κινητο μου.το εστειλα αλλα λεει "η μορφη του αρχειου δεν υποστιριζεται".Πως μπορω να το περασω?Βοηθηστε λιγο γιατι δεν ειχα ποτε Nokia(SE Rulezzz:D) και δεν εχω ιδεα...
iphone 3G & Nokia N82 owner

Πηρε ο πατερας μου το 6233 σημερα και προσπαθω να του περασω κανα προβλημα αλλα δεν καταφερα κατι.Κατεβασα το IrRemote το περασα στο κινητο μου.το εστειλα αλλα λεει "η μορφη του αρχειου δεν υποστιριζεται".Πως μπορω να το περασω?Βοηθηστε λιγο γιατι δεν ειχα ποτε Nokia(SE Rulezzz:D) και δεν εχω ιδεα...
Η εφαρμογή έχει κατάληξη .sis; Αν ναι, δεν μπορείς να την περάσεις στο 6233. Το 6233 είναι series 40 και οι εφαρμογές αυτές είναι για series 60 :ninja:

Ναι .sis καταληξη εχει αλλα την κατεβασα με καποια αλλα προγραματα που ελεγαν πως ειναι για series 60...Τι να πω?Τι καταληξη εχουν αυτα που ειναι για series 40?

Ναι .sis καταληξη εχει αλλα την κατεβασα με καποια αλλα προγραματα που ελεγαν πως ειναι για series 60...Τι να πω?Τι καταληξη εχουν αυτα που ειναι για series 40?

Μονο java εφαρμογες παιρνει με καταληξη jar :rolleyes:

Ολα τα sis ειναι για s60

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Οτι δηλ περνουν και τα SE...Φανταζομαι δεν υπαρχουν και πολλα τετοια προγραμματα ετσι?Τα 6600 τι λειτουργικο εχουν?Τα προγραμματα που κατεβασα λενε πως ειναι συμβατα και με 6600 αλλα αυτο δεν εχει πιο παλιο λειτουργιο απο το 6233??

Οτι δηλ περνουν και τα SE...Φανταζομαι δεν υπαρχουν και πολλα τετοια προγραμματα ετσι?Τα 6600 τι λειτουργικο εχουν?Τα προγραμματα που κατεβασα λενε πως ειναι συμβατα και με 6600 αλλα αυτο δεν εχει πιο παλιο λειτουργιο απο το 6233??

Ναι ,λιγες εφαρμογες κυκλοφορουν,αρκετα παιχνιδια σε java.

To 6600 δεν ειναι series40 ,series60 ειναι ,Symbian OS v7.0s

Οι java εφαρμογες ειναι κοινες για ολες τις συσκευες ,αναλογα βεβαια με τις διαστασεις της οθονης..

iPhone 5S Space Grey

Καλησπερα.Μηπως τριζει το κεντρικο joystick σε κανεναν αλλο εδω μεσα?Εχω το κινητο 4 ημερες και αρχισε να τριζει το joystick!Αν το παω στην wind που το πηρα θα το φτιαξουν?

Καλησπερα.Μηπως τριζει το κεντρικο joystick σε κανεναν αλλο εδω μεσα?Εχω το κινητο 4 ημερες και αρχισε να τριζει το joystick!Αν το παω στην wind που το πηρα θα το φτιαξουν?

"Τριζει" ?? Οχι, σε μενα τουλαχιστον οχι. Αλλα μου φαινεται περιεργο να τριζει...:wacko: