Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ξέρει κανένας αν μπορούμε να αλλάξουμε την γραμματοσειρά των μενού (την θέλω μεγαλύτερη, προς θεού, είναι μικρότερη και από τα SE, αλλά όχι μόνο στις επαφές, στα μηνύματα και στo internet όπως στο 6230i) και πως (ίσως σε nokia club ή στο 9volto)?????? Pleaaase γρήγορη απάντηση. Από αυτό εξαρτάται αν θα το αγοράσω

Παιδιά ξέρει κανένας αν μπορούμε να αλλάξουμε την γραμματοσειρά των μενού (την θέλω μεγαλύτερη, προς θεού, είναι μικρότερη και από τα SE, αλλά όχι μόνο στις επαφές, στα μηνύματα και στo internet όπως στο 6230i) και πως (ίσως σε nokia club ή στο 9volto)?????? Pleaaase γρήγορη απάντηση. Από αυτό εξαρτάται αν θα το αγοράσω

Το μέγεθος της γραμματοσειράς στο μενού δεν μπορεί να αλλάξει. Πάντως δεν βλέπω το τραγικό της υπόθεσης. Νομίζω πως το μέγεθος είναι το κατάλληλο για τέτοια οθόνη.

Μέχρι τώρα δύο ελαττωματικά μοντέλα έχουν αναφερθεί; Αν το αγοράσω από την altcom λόγο επιδότησης και μου παρουσιαστεί προβληματικό μπορώ να πάω σε νόκια shop?Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση είναι εφικτό να γίνει από νόκια shop ή πρέπει να το στείλω πίσω στην altcom?

Εφόσον έχει 2 χρόνια επίσημη εγγύηση από τη ΝΟΚΙΑ, μπορείς να το στείλεις στην AlphaCopy για επισκευή ή αναβάθμιση (όταν βγει).

η φωτογραφια την νυχτα πως φαινεται;ειναι καλη μιας και δεν εχει φλας;

Αφού δεν έχει φλας, η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή, ενώ με τη νυχτερινή λειτουργία ενεργοποιημένη είναι απλώς αποδεκτή.

Guest bazile
Μέχρι τώρα δύο ελαττωματικά μοντέλα έχουν αναφερθεί; Αν το αγοράσω από την altcom λόγο επιδότησης και μου παρουσιαστεί προβληματικό μπορώ να πάω σε νόκια shop?Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση είναι εφικτό να γίνει από νόκια shop ή πρέπει να το στείλω πίσω στην altcom?

Δεν γνωρίζει να μου απαντήσει κανείς?Πρέπει να αποφασήσω αν θα εμπιστευτώ την αλτκομ(nervous??)

Δεν γνωρίζει να μου απαντήσει κανείς?Πρέπει να αποφασήσω αν θα εμπιστευτώ την αλτκομ(nervous??)

Δεν εχω αγορασει απο την altcom συσκευη ,για αντικατασταση (χτυπα ξυλο :p ) λογικα θα πρεπει να το πας στην altcom ,

Για service ,στα nokia shops & στα κεντρικα .

Ουτως ή αλλως ,αν πας σε νοκια shop για αντικατασταση ,θα πρεπει να υπαρξει εγκριση απο τα κεντρικα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν εχω αγορασει απο την altcom συσκευη ,για αντικατασταση (χτυπα ξυλο :p ) λογικα θα πρεπει να το πας στην altcom ,

Για service ,στα nokia shops & στα κεντρικα .

Ουτως ή αλλως ,αν πας σε νοκια shop για αντικατασταση ,θα πρεπει να υπαρξει εγκριση απο τα κεντρικα.

altcom ti einai k pws tha to antikatastisoun????? ti tha tous peis??? giati to diko mou gia antikatastasi paei mallon... (nervous)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:oops: Πήγα σήμερα λοιπόν το 6233 στο service της ΝΟΚΙΑ για το θέμα της θερμότητας στο σημείο του ακουστικού. Ο υπάλληλος (ευγενέστατος πρέπει να πω) μου είπε ότι έκανε όλες τις μετρήσεις και το κινητό δεν εμφανίζει τίποτα και ότι μάλλον όπως και το 8800 λόγω του μεταλικού περιβλήματος παίρνει την θερμοκρασία του σώματος και αισθανόμαστε αυτήν την παραπάνω θερμότητα :heat: . Για τον ίδιο λόγο είχαν παραπονεθεί αγοραστές του 8800 στην αρχή. Αυτά υπ'όψιν μελλοντικών αγοραστών ή για όσους νομίσουν ότι ζεσταίνεται. 'Αρα είναι απλά τέλειο το κινητό γι αυτό όσοι τα σκέφτονται τρέξτε να πάρετε :up: γιατί είναι ότι καλύτερο στα €300 :) .
Life is a game

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Έχω αναθέσει 7 συντομεύσεις τηλεφώνων (ταχείες κλήσεις) στα πλήκτρα 3-9. Όσα από αυτά είναι κινητά, όταν πάω να κάνω κλήση ομιλίας δέχομαι μήνυμα σφάλματος "η κλήση βίντεο δεν υποστηρίζεται" και αμέσως μετά μου δίνει επιλογή για "κλήση ομιλίας". Το αποτέλεσμα είναι οι ταχείες κλήσεις να γίνονται πιο αργά από αυτές με αναζήτηση ονόματος :wacko:

Δεν έχω κάρτα 3G και η επιλεγμένη λειτουργία είναι μόνο GSM. Τι μπορεί να φταίει; :confused:

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Έχω αναθέσει 7 συντομεύσεις τηλεφώνων (ταχείες κλήσεις) στα πλήκτρα 3-9. Όσα από αυτά είναι κινητά, όταν πάω να κάνω κλήση ομιλίας δέχομαι μήνυμα σφάλματος "η κλήση βίντεο δεν υποστηρίζεται" και αμέσως μετά μου δίνει επιλογή για "κλήση ομιλίας". Το αποτέλεσμα είναι οι ταχείες κλήσεις να γίνονται πιο αργά από αυτές με αναζήτηση ονόματος :wacko:

Δεν έχω κάρτα 3G και η επιλεγμένη λειτουργία είναι μόνο GSM. Τι μπορεί να φταίει; :confused:

Ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα αλλα οχι σε ολες τις ταχ κλ

:)

Ούτε και σε μένα το κάνει σε όλες. Μόνον σε αυτές που αντιστοιχίζονται με κινητό. Δηλαδή αριθμοί εργασίας, σπιτιού κλπ, αν μπουν ως ταχείες κλήσεις δεν επηρρεάζονται. Βρε τι πάθαμε :O

Ποιά η διαφορά μεταξύ 6233 και 6234? Το δεύτερο που το διαθέτει η vodafone έχει μενού vodafone live? (Ενοώ τα γραφικά του μενού του)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποτέ δεν έχω τρελλαθεί με κανένα κινητό αν και η πείρα μου σ'αυτά περιορίζεται μόνο σε ΝΟΚΙΑ συσκευές, απλά τα βλέπω σαν εργαλεία τα οποία όσο περισσότερα προσφέρουν τόσοπιο πολύ "κινδυνεύουν" να μείνουν στα χέρια μου. Αυτό το ρημάδι όμως παραείναι καλό -εξαιρώ το μέγεθος, όχι ότι είναι πολύ μεγάλο απλά το ήθελα λίγο πιο συμμαζεμένο...Ξέρω δεν γίνονται τέτοια πράγματα-

Είναι απλά ένα ΝΟΚΙΑ κινητό με τη γνωστή παράδοση της εταιείας στις συσκευές που ενώ δσεν παρουσιάζουν φοβερές καινοτομίες είναι απλές, στιβαρές και μετο γνωστό καλό μενού.

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

Στο v3 των series40 μπορείς να δημιουργείς φακέλους στο μενού όπως τα s60?

Όχι, μπορείς όμως να αλλάξεις τη θέση προβολής των εικονιδίων. Φακέλους μπορείς να δημιουργήσεις-τροποποιήσεις μόνον στον File Manager.

Μπόρεσε κανείς ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ, αυτές τις ψείρες,(να την μεγαλώσει) των μενού (όχι των sms, internet και επαφών)??? Αν ναι ΠΩΣ ????? Ευχαριστώ!

μαγκες το κινητο βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το 6280;επειδη οταν εβγαζα φωτογραφια με το 6280 κιτρινιζαν λιγο τα χρωματα.δεν φαινονταν ζωντανα.

Μπόρεσε κανείς ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ, αυτές τις ψείρες,(να την μεγαλώσει) των μενού (όχι των sms, internet και επαφών)??? Αν ναι ΠΩΣ ????? Ευχαριστώ!

Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις την απάντησή μου στην προηγούμενη σελίδα δεν θα ξαναρωτούσες :chair:. Διάβασέ τη λοιπόν εδώ

Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις την απάντησή μου στην προηγούμενη σελίδα δεν θα ξαναρωτούσες :chair:. Διάβασέ τη λοιπόν εδώ

Σε μήνυμα που έστειλα στη ΝΟΚΙΑ του UK διάβασε και πες μου τι καταλαβαίνεις

:confused:

Thank you for contacting Nokia Helpline.

With regard to your email concerning the Nokia 6233, we advise that it is certainly possible to change the font size on this handset. We suggest you contact your local mobile phone retailer to ascertain that the available font sizes are suitable.

Please don't hesitate to contact us again if you have any further questions.

With best regards

UK & Ireland Team

Nokia Helpline

Τους είχα στείλει αυτό:

I WOULD LIKE TO KNOW IF IT IS POSSIBLE TO CHANGE THE LETTERS FOR THE MENU IN NOKIA 6233 (AND HOW, WITH WHAT PROGRAMM) BECAUSE I HAVE PROBLEM REΑDING THE SMALL LETTERS:confused:

τι λετε, χρειαζεται να αγορασει κανεις το καλοδειο για να το σινδεει με το pc η με ενα card reader μπορει να βολευτει μεταφεροντας τα μουσικα αρχεια? Οταν σινδεεται με το pc λειτουργει σαν removable usb disc?

τι λετε, χρειαζεται να αγορασει κανεις το καλοδειο για να το σινδεει με το pc η με ενα card reader μπορει να βολευτει μεταφεροντας τα μουσικα αρχεια? Οταν σινδεεται με το pc λειτουργει σαν removable usb disc?

Πιστεύω πως με έναν card reader μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Άλλωστε οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων είναι μεγαλύτερες σε σχέση με το καλώδιο. Επίσης ναι, λειτουργεί σαν removable usb disc αν το επιλέξεις από το μενού της συνδεσιμότητας.

Ρε συ alex61 που πήγαν τα προηγούμενα posts μας; οεο :p Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Κάποιος παίζει με τα νεύρα μου :mad:

ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 6230ι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!:D

ΚΑΝΕΙ 309 ΕΥΡΩ!!!!