Flamenerve Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλησπέρα παιδιά. :) Απογοητευμένος από το K800i (πολύ υψηλή τιμή, πανάκριβες κάρτες μνήμης, πενιχρό video, για άλλη μια φορά το ίδιο UI και τέλος κατώτερη των προσδοκιών μου απόδοση της κάμερας των 3MP) αποφάσισα να στραφώ στο 6233. ;) Από όσα έχω διαβάσει σε ξένα fora από χρήστες που το έχουν αγοράσει πρόκειται για ένα άψογο κινητό σε όλους τους τομείς. Το μόνο που δε γνωρίζω είναι τι ψάρια πιάνει η κάμερά του στις φωτογραφίες... Προφανώς θα είναι κατώτερη του K750i, αλλά αυτό δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, καθώς η τιμή του είναι τόσο τίμια που θα ήταν παράλογο να απαιτούσα να έχει άψογη κάμερα. Αν πάντως είχε την κάμερα του N93, θα μιλούσαμε χαλαρά για το απόλυτο κινητό της χρονιάς κι ας κόστιζε 150-200 ευρώ παραπάνω. Τέσπα, θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις; 1. Πότε επιτέλους έρχεται; Έχω ήδη μια microSD 512MB που καίγεται να γίνει ένα με το 6233... :lol: 2. Έχει ανακοινωθεί το SAR της συσκευής; Αν ναι, πόσο είναι; 3. Το χρώμα που θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερες ποσότητες ποιο θα είναι; Μαύρο ή ασημί; 4. Ισχύει το ότι τραβάει video σε QVGA (320x240) 30fps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Έχεις κάποιο link με τα σχόλια αυτών που ήδη το αγόρασαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλησπέρα παιδιά. :) Απογοητευμένος από το K800i (πολύ υψηλή τιμή, πανάκριβες κάρτες μνήμης, πενιχρό video, για άλλη μια φορά το ίδιο UI και τέλος κατώτερη των προσδοκιών μου απόδοση της κάμερας των 3MP) αποφάσισα να στραφώ στο 6233. ;) Από όσα έχω διαβάσει σε ξένα fora από χρήστες που το έχουν αγοράσει πρόκειται για ένα άψογο κινητό σε όλους τους τομείς. Το μόνο που δε γνωρίζω είναι τι ψάρια πιάνει η κάμερά του στις φωτογραφίες... Προφανώς θα είναι κατώτερη του K750i, αλλά αυτό δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, καθώς η τιμή του είναι τόσο τίμια που θα ήταν παράλογο να απαιτούσα να έχει άψογη κάμερα. Αν πάντως είχε την κάμερα του N93, θα μιλούσαμε χαλαρά για το απόλυτο κινητό της χρονιάς κι ας κόστιζε 150-200 ευρώ παραπάνω. Τέσπα, θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις; 1. Πότε επιτέλους έρχεται; Έχω ήδη μια microSD 512MB που καίγεται να γίνει ένα με το 6233... :lol: 2. Έχει ανακοινωθεί το SAR της συσκευής; Αν ναι, πόσο είναι; 3. Το χρώμα που θα κυκλοφορήσει σε μεγαλύτερες ποσότητες ποιο θα είναι; Μαύρο ή ασημί; 4. Ισχύει το ότι τραβάει video σε QVGA (320x240) 30fps; Λοιπον φιλε μου το 6233 κατα 99% θα ειναι στο πλαισιο την παρασκευη.Το χρωμα που θα κυκλοφορησει θα ειναι μαυρο:up: ,και το βιντεο που τραβαει ειναι 640χ480 25fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Έχεις κάποιο link με τα σχόλια αυτών που ήδη το αγόρασαν; Όχι, αλλά με λίγο ψάξιμο στο Google θα βρεις τι λένε. ;) Σε γενικές γραμμές μιλάνε για ποιοτική κατασκευή, firmware χωρίς bugs, κορυφαίο video και οθόνη, γρήγορα menus, άψογη αίσθηση πληκτρολογίου και ικανοποιητική μπαταρία. Από όσα αρνητικά αναφέρθηκαν δε θεωρώ κανένα άξιο προσοχής. Ήταν όλα στο στυλ του "ψάχνω με το ζόρι να βρω αρνητικά σε κάτι τέλειο". ;) Εύχομαι τα όσα λένε να ισχύουν και να μην είναι μεγάλα λόγια από Nokia fanboys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 και το βιντεο που τραβαει ειναι 640χ480 25fps Είσαι σίγουρος; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Είσαι σίγουρος; :confused:NAI:yahoo: Aκριβως το ιδιο βιντεο με το 6280:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Λοιπον φιλε μου το 6233 κατα 99% θα ειναι στο πλαισιο την παρασκευη.Το χρωμα που θα κυκλοφορησει θα ειναι μαυρο:up: ,και το βιντεο που τραβαει ειναι 640χ480 25fps Την Παρασκευή που μας έρχεται; :w00t: Τιμή γνωρίζεις; :drool: Από πού προέρχεται αυτή η πληροφορία και μιλάς με τόση σιγουριά; Το μαύρο είναι κουκλί, το ασημί δεν πηγαίνει στο συγκεκριμένο κινητό. :D Ευχάριστο αυτό με το video... :yahoo: Επίσης κάτι που ξέχασα να ρωτήσω, θα υποστηρίζεται η προστασία SMS και αρχείων multimedia με password; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 NAI:yahoo: Aκριβως το ιδιο βιντεο με το 6280:w00t: :blink: :shock: Το περιμένω :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 By the way είμαι πρώτος στη λίστα αναμονής στο Πλαίσιο Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 ante na doume...:happy: tha erthei...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Επίσης κάτι που ξέχασα να ρωτήσω, θα υποστηρίζεται η προστασία SMS και αρχείων multimedia με password; SMS οχι, αλλα στην Εκθεση->Καρτα οτι αρχειο βαλεις μπορεις να το κλειδωσεις με Επιλογες->Κωδικος Καρτας!!Ετσι οτι ειναι μες στην καρτα ειναι απροσπελαστο για τα ξενα ματια!!!;) :) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Την Παρασκευή που μας έρχεται; :w00t: Τιμή γνωρίζεις; :drool: Από πού προέρχεται αυτή η πληροφορία και μιλάς με τόση σιγουριά; Το μαύρο είναι κουκλί, το ασημί δεν πηγαίνει στο συγκεκριμένο κινητό. :D Ευχάριστο αυτό με το video... :yahoo: Επίσης κάτι που ξέχασα να ρωτήσω, θα υποστηρίζεται η προστασία SMS και αρχείων multimedia με password;Μου το ειπε ενα παιδι που δουλευει στο πλαισιο ,ετσι γραφει ο υπολογιστης του για παραλαβες 30-06-06 και τιμη 272:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Παρασκευή; Μοιάζει πολύ καλό, μακάρι να είναι αληθινό! Ελπίζω όχι 2 κομμάτια σε κάθε κατάστημα! Και η τιμή πολύ καλή και τίμια! Κοίταζα αρχικά το Κ800 αλλά δεν δίνω 450 ευρώ απλά για μια καλή κάμερα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulistas Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Χωρίς να θέλω να αναστατώσω τους υποψήφιους αγοραστές του, σήμερα είδα αυτο... http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2450013&tid= και όπως θα δείτε στην περιγραφή λέειότι έχει και φλας. Μιλάμε για το 6234 όμως... Φαντάζομαι πως για να είναι στο επίσημο site θα είναι και διαθέσιμο. Το κακό είναι ότι στο site δεν υπάρχει καθόλου το 6233. Οπότε το τηλέφωνο έχει έρθει κάπου... Τι λέτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το κακό είναι ότι στο site δεν υπάρχει καθόλου το 6233 Σύντομα θα έρθει και στη Vodafone το 6233 Χωρίς να θέλω να αναστατώσω τους υποψήφιους αγοραστές του, σήμερα είδα αυτο... http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod2450013&tid= και όπως θα δείτε στην περιγραφή λέειότι έχει και φλας. Μιλάμε για το 6234 όμως... Φαντάζομαι πως για να είναι στο επίσημο site θα είναι και διαθέσιμο. Το κακό είναι ότι στο site δεν υπάρχει καθόλου το 6233. Οπότε το τηλέφωνο έχει έρθει κάπου... Τι λέτε;;; Το 6233 θα είναι διαθέσιμο από 28-7-2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Καλησπέρα παιδιά. :) 2. Έχει ανακοινωθεί το SAR της συσκευής; Αν ναι, πόσο είναι; Έχει 0.80 W/kg και 0.87 W/kg το 6234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μολις πηρα στο Νοκια σοπ στο Φαληρο και μου ειπαν απο βδομαδα γυρω στα 250-280€, δεν ξερουν ακριβως!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μου φαίνεται περίεργο που έχει τόσο χαμηλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 fere to ''timimeno'' den mporo,den mporo na perimeno....:lol: :lol: ...poli kali timi gia 250-280 me super bataria;)kala tha krataei 3-4 meres?? ....i nokia exei bgalei karta mnimis 2GB gia to 6233???...:O :O Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 fere to ''timimeno'' den mporo,den mporo na perimeno....:lol: :lol: ...poli kali timi gia 250-280 me super bataria;)kala tha krataei 3-4 meres?? ....i nokia exei bgalei karta mnimis 2GB gia to 6233???...:O :O 2-3 μερες πρεπει να κραταει, αλλα ποιος ξερει σιγουρα!!! Σε 1-2 βδομαδες το πολυ θα ξερουμε!!! Αξεσουαρ για το 6233 σου: http://europe.nokia.com/nokia/0,8764,83227,00.html Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Μολις πηρα στο Νοκια σοπ στο Φαληρο και μου ειπαν απο βδομαδα γυρω στα 250-280€, δεν ξερουν ακριβως!!! μπα!!!:( νομιζω οτι ειναι πολυ λιγα! περιπου 330 πιστευω, και ισως και παραπανω... αποψη μου ετσι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Σήμερα πάντως ρώτησα στο Γερμανό στο Ηράκλειο και δεν ξέρουν καν πότε θα το έχουν :mad: . Το πιο πιθανό είναι ότι θα το φέρει πρώτο το 'Πλαίσιο' όπως έκανε και με το SE Κ800 που το παρέλαβαν σήμερα τα μαγαζιά. Εύχομαι μόνο να μην αργήσει πολύ. Και η τιμή νομίζω δεν θα ξεπεράσει τα €300. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 μπα!!!:( νομιζω οτι ειναι πολυ λιγα! περιπου 330 πιστευω, και ισως και παραπανω... αποψη μου ετσι!:D Από την στιγμή που η Vodafone έχει ανακοινώσει το "αδερφάκι" του στα 290 €, είναι πολύ δυσκολο να το βρούμε με άλλη τιμή. Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ακυρο τελικα για την παρασκευη η παραλαβη των 6233:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Αχ ρε gjimmy τι μας κάνεις !!! Μήπως ξέρουμε πότε ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts