chryant Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Μου έχει συμβεί και σε μένα αυτό. Να προσπαθεί να με καλεί κάποιος και να φαίνεται κλειστο... έχω την 4.52 Αν κάποιος ξέρει τι πρέπει να κάνουμε ας μας βοηθήσει... Ευχαριστώ!!! provlima siskeuis den epiliete me anavathmisi giauto i siskeuipaei kateutheian gia antikatastasi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Λοιπον ευχαριστω πολυ τον nervous για την υπομονη του και τις απαντησεις του, να εισαι καλα. Τωρα με τα γραπτα το προβλημα λυθηκε. Τωρα για τις ταχειες κλησεις μου βγαζει το μηνυμα για βιντεοκληση αλλα δεν αμεσως μετα κανει κατευθειαν κληση, χωρις αλλο προβλημα. Μαλλον ειανι bug, στο κινητο εχω ενεργοποιημενο μονο τα gsm δικτυο. Επισης αν βαλω αναζητηση δικτυων μου δειχνει αριστερα αν το δικτυο ειναι 2G, οποτε θα το δοκιμασω σε umts να δω αν θα ανανγνωριζει και τα δικτυα 3ης γενιας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Μου έχει συμβεί και σε μένα αυτό. Να προσπαθεί να με καλεί κάποιος και να φαίνεται κλειστο... έχω την 4.52 Αν κάποιος ξέρει τι πρέπει να κάνουμε ας μας βοηθήσει... Ευχαριστώ!!! Είχα το ίδιο πρόβλημα. Το τηλέφωνο πήγε από την νοίκια Βουλιαγμένης στην Ιταλία και σε 14 ημέρες γύρισε πίσω. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jfam Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Είχα το ίδιο πρόβλημα. Το τηλέφωνο πήγε από την νοίκια Βουλιαγμένης στην Ιταλία και σε 14 ημέρες γύρισε πίσω. Γιατί στην Ιταλία; Και 14 μέρες χωρίς τηλέφωνο; Με απλή αναβάθμιση δεν γίνεται; provlima siskeuis den epiliete me anavathmisi giauto i siskeuipaei kateutheian gia antikatastasi Έχει τύχει σε 'σένα; Ή έχεις ακούσει κάποιον που να του έχει τύχει; Και του αντικατέστησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Έχει τύχει σε 'σένα; Ή έχεις ακούσει κάποιον που να του έχει τύχει; Και του αντικατέστησαν; ne mou etoixe alla toprosexa apo ti prwti vdomada. etsi mouegine aesa antikatastasi ti sikeuis. An exei kairo pou exeis ti siskeui den xerw ti tha ginei.......... Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jfam Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ne mou etoixe alla toprosexa apo ti prwti vdomada. etsi mouegine aesa antikatastasi ti sikeuis. An exei kairo pou exeis ti siskeui den xerw ti tha ginei.......... Το αγόρασα από κατάστημα της ΤΙΜ και μου είχαν πει ότι για δύο χρόνια ότι συμβεί να το πάω σ' αυτούς και όχι στην ΝΟΚΙΑ... τώρα μόλις είδα ότι πάνω στο αυτοκόλλητο του πακέτου δεξιά από εκεί που γράφει ΝΟΚΙΑ 6233 ΙΜΕΙ:.... ή αλλιώς στην επάνω δεξιά γωνία γράφει το εξής: TIM GR BLACK GSM 900/1800/1900 WCDMA 2100 Προφανώς δεν είναι της ALPHA COPY αν και στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες και την εγγύηση γράφει ALPHA COPY... Η ταινία ασφαλείας πάντως είναι χάρτινη, λευκή και έχει ολόγραμμα "ΝΟΚΙΑ" (σαν αυτό που έχουν τα χαρτονομίσματα, που αλλάζει όψη από την πλευρά που το κοιτάς) και από κάτω γράφει "SEALED" Μήπως και τα δικά σας που έχουν πρόβλημα είναι της ΤΙΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 1 E kai 15E??? Re poso pisw eimaste edw stin Ellada!!! Parta kai ta dyo!!! :lol: Sovara twra den mporw na sou apantisw giati kserw mono to 6233 opote i sygkrisi den mporei na ginei me asfaleia... Pame twra sto 6233 mou. Meta apo ti prwti xrisi, to mono pou vlepw na me eknevrizei einai o ixos klisis pou enw to exw rythmisei full dynata, afto ksekinaei xamila (otan me kaloun) kai meta apo 3-4 seconds paei apotoma sto terma. Einai ligo spastiko afto. Exw diavasei stis proigoumenes selides pws to exoun ki alloi to provlima. Afto pou den katalava einai an telika lynetai me anavathmisi. Exw tin ekdosi 3,70. Help! :worry: Α και κάτι άλλο που ξέχασα! Είναι δυνατόν να αλλάξει ο τρόπος που ονομάζει τα αρχεία των φωτογραφιών όταν τα αποθηκεύει; Να μη τα ονομάζει δηλαδή "εικόνα000", "εικόνα001" κλπ γιατί υπάρχει το εξής πρόβλημα... Κατεβάζω τις φωτογραφίες στο pc και τις σβήνω από το κινητό. Μετά όταν πάω στον ίδιο φάκελλο να περάσω άλλες φωτογραφίες, αυτές έχουν την ίδια ονομασία αρχείου... Μη μου απαντάτε pls να τα αποθηκεύω σε άλλο φάκελλο κάθε φορά. :rolleyes: Πείτε μου απλά αν γίνεται να αλλάξει ο τρόπος που ονομάζει τα αρχεία. Many thanks! :D Kalimera.....nai edo einai ftina ta kinita me simbolaio....mallon to 6233 tha paro;) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Καλησπέρα ,θέλω του βοήθεια καποιου,βρίσκομαι μεταξύ του 6233 και του 6280 αλλά για τον πατέρα μου,επειδή δεν πολυβλέπει ;-) θα ήθελα αν μπορείτε να ανεβάσετε εδώ ενα screenshot της οθόνης με το μενού να δω πόσο μεγάλα ειναι τα γράμματα,γιατί του πήραμε το Ε50 και τα γράμματα ήταν ψείρες!! ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Οταν πληκτρολογεις τον αριθμο ειναι μεγαλοι οι αριθμοι που εμφανιζονται στην οθονη και η οθονη του ευκρινης και φωτεινη οποτε δεν θα εχει κανενα προβλημα πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Πήρα μια καινούργια κάρτα 1GB . Την έβαλα στο τηλέφωνο σε αντικατάσταση αυτής που είχε (64ΜΒ). Βλέπω ότι ενώ την παλιά την έβλεπε σαν "κάρτα μνήμης" , αυτή την βλέπει σαν "ΝΟ ΝΑΜΕ". -Τι πρέπει να κάνω για να την βλέπει και αυτή έτσι; -Υπάρχουν κάποια αρχεία στην παλιά που πρέπει να μεταφερθούν στην καινούργια; - Χρειάζεται format; Για το τηλέφωνο που μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις για Cosmote Easy Internet; Να το πάω για αναβάθμιση ; (έχει την 3,7 και δεν βλέπω προς το παρόν κάποιο πρόβλημα). Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μια χαρα ειναι η καρτα σου,απλα ετσι την ονομαζει,'no name'.Αν θες,μπορεις να της αλλαξεις ονομα.Εφαρμογες- - -πας στην καρτα χωρις να την επιλεξεις,δεξι κλικ,μετονομασια καρτας μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ΓΙα τον φιλο rov, ι εγω την 3.70 και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, δεν χρειαζεται να το πας για αναβαθμιση την στιγμη που δεν την χρειαζεσαι για να μην παιδευτεις αδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Γειά σας,θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει ή είναι ήδη κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας να μας ενημερώσει-Αναφέρομαι στην "γρήγορη" κάρτα της SanDisk,του 1GB,με την ονομασία-UltraII (όπως άλλες που αναφέρονται ως ExtremeIII...).Προς το παρόν η συγκεκριμένη κάρτα είναι η μοναδική "Γρήγορη" κάρτα τύπου microSD,που έχει κυκλοφορήσει (νομίζω ότι οι άλλες εταιρείες κυκλοφορούν μόνο τις απλές,σε αντίθεση με την SanDisk,που εκτός από την γκάμα που έχει σε απλές-έχει και την παραπάνω που σας περιέγραψα.) Λοιπόν η ερώτηση μου προς εσάς είναι να μας πείτε (...όποιος την δοκίμασε ή είναι ήδη κάτοχος)- 1.Ποιά είναι η συμπεριφορά της συγκεκριμένης κάρτας-σε σχέση με το 6233????? 2."Δένει" με το κινητό,την αποδέχεται,είναι όντως γρηγορότερη από την απλή?????? 3.Ή μήπως δεν κάνει για κινητά τηλέφωνα αλλά σχεδιάστηκε ειδικά για άλλες μικροσυσκευές,όπως ψηφιακές φωτο- ή βίντεο κάμερες,mp3 players κλπ.????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Γειά σας,θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει ή είναι ήδη κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας να μας ενημερώσει-Αναφέρομαι στην "γρήγορη" κάρτα της SanDisk,του 1GB,με την ονομασία-UltraII (όπως άλλες που αναφέρονται ως ExtremeIII...).Προς το παρόν η συγκεκριμένη κάρτα είναι η μοναδική "Γρήγορη" κάρτα τύπου microSD,που έχει κυκλοφορήσει (νομίζω ότι οι άλλες εταιρείες κυκλοφορούν μόνο τις απλές,σε αντίθεση με την SanDisk,που εκτός από την γκάμα που έχει σε απλές-έχει και την παραπάνω που σας περιέγραψα.) Λοιπόν η ερώτηση μου προς εσάς είναι να μας πείτε (...όποιος την δοκίμασε ή είναι ήδη κάτοχος)- 1.Ποιά είναι η συμπεριφορά της συγκεκριμένης κάρτας-σε σχέση με το 6233????? 2."Δένει" με το κινητό,την αποδέχεται,είναι όντως γρηγορότερη από την απλή?????? 3.Ή μήπως δεν κάνει για κινητά τηλέφωνα αλλά σχεδιάστηκε ειδικά για άλλες μικροσυσκευές,όπως ψηφιακές φωτο- ή βίντεο κάμερες,mp3 players κλπ.????? φιλε μου σαν κάτοχος της συγκεκριμένης καρτούλας από τον ιούλιο μπορώ να σου πω ότι δουλεύει απροβλημάτιστα με το 6233 μου. Kανένα παράπονο. όσον αφορά στο αν είναι γρηγορότερη από την εργοστασιακή, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, γιατί την αγόρασα μαζί με το κινητό οποτε δεν ξέρω ποσο γρηγορη ήταν η 64άρα. Το λογικό όμως είναι η sandisk να υπερέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 αλλά σχεδιάστηκε ειδικά για άλλες μικροσυσκευές,όπως ψηφιακές φωτο- ή βίντεο κάμερες,mp3 players κλπ.????? Απο πλευρας ταχυτητας ,μην περιμενεις διαφορες παντως . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 φιλε μου σαν κάτοχος της συγκεκριμένης καρτούλας από τον ιούλιο μπορώ να σου πω ότι δουλεύει απροβλημάτιστα με το 6233 μου. Φίλε μου-για να διευκρινίσω-μιλάς για την microSD του 1GB της SanDisk την UltraII,έτσι?? Αυτήν που η συσκευασία της είναι σε μαύρο χρώμα με κόκκινο και χρυσαφί? Και όχι την απλή microSD του 1GB της SanDisk που είναι με μπλέ χρώμα.....Το διευκρινίζω γιατί λες ότι την πήρες τον Ιούλιο και με παρεξένεψε....Υπήρχε τότε η συγκεκριμένη κάρτα στην αγορά?? Ακόμα και σήμερα δεν την έχω δει στα ράφια!!! Εκτός αν την πήρες από κανένα e-shop,τότε αλλάζουν τα πράγματα. Δηλαδή μου λέτε ότι δουλέυει απροβλημάτιστα η "γρήγορη" καρτούλα!! Καλό αυτό!! Τώρα θα μπορούσε κάποιος να μας πει σε σχέση με την "απλή" microSD του 1GB της SanDisk (την μπλέ συσκευασία) πώς είναι η συκεκριμένη κάρτα?? Εννοώ ταχύτητες κλπ.Η διαφορά τους στην τιμή είναι περί τα 20 Ευρώ αν δεν κάνω λάθος...... Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Το 6234 κανει αναβαθμηση απο το internet το 6233 γιατι καθηστερει για δειτε το εδω http://europe.nokia.com/softwareupdate Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Το 6234 κανει αναβαθμηση απο το internet το 6233 γιατι καθηστερει για δειτε το εδω http://europe.nokia.com/softwareupdate Το ότι υπάρχει στη λίστα δεν σημαίνει ότι κάνει αναβάθμιση, τουλάχιστον από Ελλάδα. Είχα το 6131 και ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Το ότι υπάρχει στη λίστα δεν σημαίνει ότι κάνει αναβάθμιση, τουλάχιστον από Ελλάδα. Είχα το 6131 και ξέρω. To 6131 kanei mono over the air anvathmisi. Ipostirizete kai to 6233 apla den mpikan ta software version gia to 6233. To dokimasa egw kai mou leiei oti einai up to date epidi exw tin teleutaia version. As dokimasei kapoios pou den exei ti teleutai version Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 To 6131 kanei mono over the air anvathmisi. Ipostirizete kai to 6233 apla den mpikan ta software version gia to 6233. To dokimasa egw kai mou leiei oti einai up to date epidi exw tin teleutaia version. As dokimasei kapoios pou den exei ti teleutai version Ναι, σωστά. Αλλά και σε μένα έβγαλε no updates available. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 το 6233 εχει τη δυνατοτητα ατελειωτης ηχογραφησης?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εξαρταται απο την καρτουλα που εχεις στο κινητο οποτε μπορεις να ηχογραφεις περιπου οσο θελεις. Παιδια επειδη παρακολουθω το θεμα στη ΤΙΜ για streaming δωρεαν υπηρεσιες ανεφερα οτι πηρα ρυθμισεις στο 6233 απο την εταιρεια, σαν πακετο, ηρθαν ολες μαζι, εβαλα τα λινκ για mobile tv στο φακελο ως Εκθεση- Βιντεο κλιπ αλλα με χρεωνει ασυστολα. Το εχει δοκιμασει καποιος να εκφρασει μια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Απο το site της νοκια στην Ασια : Nokia 6233 Music Edition ??? http://www.nokia-asia.com/nokia/0,8764,96729,00.html http://img208.imageshack.us/img208/2679/6233hz1.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να βαλω κωδικο σε καποιο φακελο η την καρτα μνημης,δοκιμαζω εκει που λεει ορισμος κωδικου προσβασης στην καρτα μνημησ,βαζω κωδικο αλλα τιποτα ανοιγει παλι κανονικα χωρισ να ζηταει κωδικο αν παω να κανω διαγραφη του κωδικου μου λεει αν διαγραψετε το κωδικο η καρτα θα ξεκλειδωθει:wacko: εχω την ν4.52...επισης γνωριζει κανεις κανενα site με ringtones που υπαρχουν σε διαφορες συσκευες απο την μανα τους? ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highwatcher Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Απο το site της νοκια στην Ασια : Nokia 6233 Music Edition ??? http://www.nokia-asia.com/nokia/0,8764,96729,00.html http://img208.imageshack.us/img208/2679/6233hz1.th.jpg Καλημέρα φίλε μου.Μπήκα στο Νόκια Ασίας και ομολογώ πως δεν είδα και καμμία διαφορά με το απλό 6233,πέραν του ότι το 6233 Music Edition είναι σε λευκό χρώμα και στο πακέτο προς πώληση έχει 512άρα κάρτα μνήμης,αντί της "δικής" μας 64άρας και επίσης έχει Carkit......Αυτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts