ErIc Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα..προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω του nokia 6233...αλλα καμια ανταπόκριση...στις φωτογραφιες κλπ μπενει κανονικά κ απο το κινητό το ιδιο..μπαινει κανονικα στο ιντερνετ..αλλα οταν παω να κανω συνδεση μεσω του pc suite βγαζει προβλημα ενω με ενα αλλο κινητο συνδ. κανονικα..καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Αγόρασα το εν λόγω κινητό για τον πατέρα μεταχειρισμένο αλλά παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Έχει ένα θέμα με το bluetooth, ενεργοποιέιται μόνο του και όταν πας να το κλείσεις κάνει επανεκίνηση. Έχει την 5.6 έκδοση την ξαναπέρασα αλλά κ πάλι το ίδιο. Η μπαταρία του κρατάει μία ημέρα, πήρα κ μια κινέζικη με 2200mah και κρατάει 2,5...Λογικά το bluetooth την καταναλώνει. Τι μπορεί να φταέι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Έχω ένα τέτοιο κι έχει έκδοση 4.91. Δε μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι να το πάω στην 5.6 αλλά αντιμετωπίζω δυο θέματα. 1) Το καλώδιο (καινούριο) δεν κάνει καλή επαφή και χάνει τη σύνδεση με το κινητό. Έτσι και γινει κανένα αστείο και χάσει την επαφή την ώρα της αναβάθμισης πάει περίπατο το κινητό. 2) Τι παραπάνω μου προσφέρει το 5.60 για να αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErIc Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδες εχω κατεβασει το nimbuzz και κανει συννεχεια failed..τι πρεπει να κανω για να συνδεθει;;; P.S Εχω το nokia 6233:happy::happy: Ευχαριστω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 http://www.mobilefun.co.uk/sim-free-nokia-6233-silver-grade-a-p17598.htm επειδη του εχω ερωτα του συγκεκριμανου κινητου απο εδω μπορουμε να το παρουμε?ειναι κανονικο η ανακατασκευασμενο η κατι τετοιο?γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 http://www.mobilefun.co.uk/sim-free-nokia-6233-silver-grade-a-p17598.htm επειδη του εχω ερωτα του συγκεκριμανου κινητου απο εδω μπορουμε να το παρουμε?ειναι κανονικο η ανακατασκευασμενο η κατι τετοιο?γνωριζει καποιος? Όντως είναι καταπληκτικό ,το εχω σε άριστη κατάσταση αχρησιμοποίητο σε σαμπανί χρώμα, είναι χάρμα οφθαλμών......... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αυτό είναι στοκ η ανακατασκευή όμως;ψηνομαι..... --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.294163,22.391471 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 εγώ σε ασημο/καφέ το χω και είναι σε άριστη κατάσταση, το φορτιζω ανα 3μηνο για να κρατησω οσο μπορω τη μπαταρια που σε λογικά πλαισια παει 4 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elf1973 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Οποιος ειχε το θρυλικο Nokia 6233 το 2005, θα θεωρησει ως διαδοχο του το Asha 202. Γιατί χρησιμοποιείς αόριστο? Ο Βασιλιάς ζει! :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Γιατί χρησιμοποιείς αόριστο? Ο Βασιλιάς ζει! :respect: Ο Αυτοκράτορας ζει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts