Jump to content

ADSL-ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!αυτη τη στιγμη εχω isdn 64 και θα ηθελα να μεταβώ στο ADSL!Αλλά θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατι ειμαι ασχετος για τις τιμες χρεωσεις ψιλλα γραμματα!,modem κτλ.Αυτη τη στιγμή πληρώνω στο ιντερνετ το διμηνο γυρω στα 70 ευρώ!απο τι στιγμή που πληρώνω τοσο δεν συμφερει να παω σε adsl?? Επίσης στην περιοχή μου εχει κάλυψη μονο ο οτε για τις γραμμές!ποιο πακετο να διαλέξω αν πουμε οτι θελω να παω σε ενα πακετο του οτε??ondsl ή coonex??Ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δύο?

επισης σημειωστε οτι ενδιαφερομαι για ταχυτητα 312/512.

αναφερετε μου ακριβως τι θα πληρωνω το μηνα και να μην εχει και απο πισω κρυφες χρεώσεις!

σας ευχαριστω. :)

Το ότι στην περιοχή σου έχει κάλυψη για γραμμή μόνο ο ΟΤΕ δεν σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις πακέτο απο otenet!Θα σου λεγα να κοιταξεις το broandband pack της HOL που βγαίνει πολύ φτηνά με την προσφορά που έχει τώρα,και το adsl in a box της Forthnet.Απο την στιγμή που δεν έχεις γραμμή είναι καλύτερο να πάρεις ένα πακέτο να μην μπλέκεις με ενεργοποιήσεις τηλέφωνα και πολλαπλούς λογαριασμούς.

Θα συμφωνήσω με το Βασίλη στο να αποφύγεις την ΟΤΕνετ μιας και είναι πανάκριβη, και θα προτείνω να κοιτάξεις κυρίως Forthnet, εκτός αν σε ενδιαφέρει το πολύ καλό πακέτο της HOL.

Ωστόσο πρόταση μου είναι να μην πάρεις πακέτο γιατί συχνά το modem ή ο router που δίνουν είναι ψιλοπροβληματικά, και θα προτείνω να αγοράσεις εσύ τον router (οποιοδήποτε μοντέλο της US Robotics είναι πολύ καλό, αλλά τα περισσότερα μόνο για ADSL over PSTN).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!αυτη τη στιγμη εχω isdn 64 και θα ηθελα να μεταβώ στο ADSL!Αλλά θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατι ειμαι ασχετος για τις τιμες χρεωσεις ψιλλα γραμματα!,modem κτλ.Αυτη τη στιγμή πληρώνω στο ιντερνετ το διμηνο γυρω στα 70 ευρώ!απο τι στιγμή που πληρώνω τοσο δεν συμφερει να παω σε adsl?? Επίσης στην περιοχή μου εχει κάλυψη μονο ο οτε για τις γραμμές!ποιο πακετο να διαλέξω αν πουμε οτι θελω να παω σε ενα πακετο του οτε??ondsl ή coonex??Ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δύο?

επισης σημειωστε οτι ενδιαφερομαι για ταχυτητα 312/512.

αναφερετε μου ακριβως τι θα πληρωνω το μηνα και να μην εχει και απο πισω κρυφες χρεώσεις!

σας ευχαριστω. :)

312 ταχύτητα δν υπάρχει :X .Όσο για το πακέτο καλύτερα όπως είπανε να πάρεις την hol to broadband πού δίνει 6 μήνεσ + 6 δώρο :!:

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Η καλύτερη προσφορά αυτή την στιγμή, με πολύ μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους, είναι το broadbandpack της HOL, το οποίο βγαίνει στα 236 ευρώ για 12 μήνες!

Με άλλα λόγια, θα πληρώσεις 19,7 ευρώ το μήνα (συμπεριλαβανομένου του ΦΠΑ), χωρίς καμμία άλλη χρέωση, και θα έχεις πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Το ADSL modem που χρειάζεσαι για την σύνδεση το δίνουν στο πακέτο (αν όμως διακόψεις την σύνδεση μετά από τους 12 μήνες, το παίρνουν πίσω).

Με λογαριασμό 70 ευρώ το δίμηνο σε κλήσεις internet σε συμφέρει απόλυτα να αναβαθμιστείς σε ADSL, εκτός αν σου αρέσει να πετάς τα λεφτά σου ;)

Αν ξυπνήσουν οι άλλοι πάροχοι και κάνουν καμμία ανταγωνιστική προσφορά, εδώ είμαστε για να τα ξαναπούμε. Κάτι έχει πάρει το μάτι μου για προσφορά 2+2 μήνες της Φορθνετ, αλλά νομίζω ότι δίνεται μόνο στο mediamarkt, και βγαίνει πάλι λίγο ακριβότερη από της HOL (από την άλλη όμως, εκεί κρατάς το modem-router μετά την λήξη της συνδρομής ακόμα κι αν δεν ανανεώσεις, αντίθετα με την HOL).

Προσωπικά θα σου πρότεινα πάντως την 12μηνη προσφορά της HOL.. Επίσης, απέφυγε την ΟΤΕνετ -- προσφέρει μέση ταχύτητα σε ακριβές τιμές και δεν υπάρχει κανένας λόγο να την προτιμήσεις

Ότι και να αποφασίσεις, σε καμμία περίπτωση μην παραμείνεις σε ISDN καθώς κυριολεκτικά χαραμίζεις χρήματα..

δε ρίχνεις μια ματιά πρώτα στα περιεχόμενα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88376

(και μετά στον οδηγό του lewton και στις τρέχουσες προσφορές...)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

gtlzs ναι το γνωρίζω πληρωνω πιο πολα χρηματα σε μια παλια τεχνολογία!

αυτη η προσφορα της HOL ειναι πολυ καλή!σε τι ταχύτητα ειναι η τιμη που αναφερεις??εγώ ενδιαφερομαι για 384/512!

τον οτε γιατι τον απορριπτετε??

επίσης παλι ξαναρωτώ ποια η διαφορα ondsl apo to conex?πιοιο ειναι πιο εμπιστο και πιο φθηνο?για πχ αν πουμε οτι θελω να παω σε οτε ποιο ειναι το καλυτερο ondsl ή conex?

φοβαμαι να βαλω HOL ή FORTHENET επειδή εδώ δεν εχει καμια αντιπροσωπία να απευθυνθω αν κατι δεν παει καλα.γιατι οι δυο αυτες τις εταιριες μονο απο το γερμανο ή το beep μπορω να τα παρω απο την περιοχη μου!

επισης μετα που ληξει η συνδεση θα ηθελα να κρατησω το μοντεμ!

panakribos, ayto pou sth forthnet kanei 30e kai sth hol 19.7e h otenet sto pasarei 40+. Akoma k na desmeyteis me 20% ekptwsh, pali einai akriboteros apo hol kai forthnet.

ποια η διαφορα ondsl apo to conex?πιοιο ειναι πιο εμπιστο και πιο φθηνο?για πχ αν πουμε οτι θελω να παω σε οτε ποιο ειναι το καλυτερο ondsl ή conex?

To kit einai fixed paketo, apla dialegeis speed. To connex einai tropopoihsimo, mporeis na diale3eis kai e3oplismo ktl. Opws eipan kai oi parapanw, an exeis lefta gia petama, mono tote 8a skefteis gia otenet.

Tote pare adsl in a box ths forthnet h otenet kit gia 4mhno (2+2). Mhn ananewseis meta :p

Egw eimai 4 mhnes me box kai den eixa kanena problhma ap'th forthnet. Gi'ayto fysika synexizw s'aytous.

gtlzs ναι το γνωρίζω πληρωνω πιο πολα χρηματα σε μια παλια τεχνολογία!

αυτη η προσφορα της HOL ειναι πολυ καλή!σε τι ταχύτητα ειναι η τιμη που αναφερεις??εγώ ενδιαφερομαι για 384/512!

Η τιμή που ανέφερα είναι για συνδρομή στα 384k (χωρίς ογκοχρέωση ή.. χρονοχρέωση φυσικά).

Στα 512k η τιμή της HOL (με την προσφορά 6+6 του Broadbandpack) βγαίνει στα 296 ευρώ τελική, για 12 μήνες (δηλαδή 24,7 ευρώ τον μήνα) και συμφέρει ίσως και περισσότερο.

Η απαντήση του προηγούμενου φίλου με καλύπτει απόλυτα..

φοβαμαι να βαλω HOL ή FORTHENET επειδή εδώ δεν εχει καμια αντιπροσωπία να απευθυνθω αν κατι δεν παει καλα.

Aν κάτι δεν πάει καλά, ούτε οι υπάλληλοι του OTEshop της περιοχής σου θα μπορούν να σε βοηθήσουν -- έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να απευθυνθείς στην τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικά, οπότε καταλήγεις στα ίδια είτε πρόκειται για HOL, Forthnet, ή ΟΤΕνετ..

Υπόψιν ότι η επιτυχία της OTEnet, παρά τις συγκριτικά μετριότατες υπηρεσίες της, οφείλεται ακριβώς στην διάδοση τέτοιων φόβων και φημών, παράδειγμα ότι δήθεν "αν μπλέξετε με άλλους παρόχους και εμφανιστούν προβλήματα δεν θα μπορείτε να τα λύσετε, ενώ εμείς εγγυόμαστε ότι με σύνδεση ΟΤΕνετ απλά θα δουλεύει. Πρόκειται για τακτικές F.U.D. σε όλο τους το "μεγαλείο".

Εδώ η HOL δεν μας κάνει την χάρη -- αλλά μπορείς να πάρεις το πακέτο της Φορθνετ που σου δίνει το ρούτερ-μόντεμ για πάντα.

εγώ χρησημποιώ OTEnet καθώς με βολεύει πιο πολύ που τα πληρώνω όλα στον λογαριασμό του τηλεφώνου.

Το modem που δίνει ο OTE βέβαια το πέταξα... τώρα έχω το WAG54GS :love: της Linksys και πετάααει! :)

εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τον καλύτερο συνδυασμό τιμής/ποιότητας κι όχι μόνο τιμή. Κατά τη γνώμη μου με τις προσφορές που ισχύουν ΤΩΡΑ (γιατί αύριο μπορεί να αλλάζουν όλα) η σειρά προτίμησης είναι:

Φορνετ

Τελλας

Χολ

Και προτίμησε αορίστου χρόνου για να μπορείς να διακόψει όποτε θες κι οχι προπληρωμένο που ε'ιναι "γουρούνι στο σακί". Επίσης να αγοράσεις κατευθείαν από την εταιρία, όχι από μεσάζοντες τύπου γερμανός.

--> Mostly Harmless <--

Egw file mou me to Dsl cube ths Vivodi voleytika para polu pantws...Den mou exei parousiasei kanena provlhma kai tsimphsa kai ena ipod suffle...Exe to sto nou sou..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για 384 ή 512 η καλύτερη προσφορά ουσιαστικά είναι τώρα της hol; Το modem που έχει αξίζει; και όντως το επιστρέφουμε μετά το 12μηνο;

Ολη την εγκατάσταση την κάνω εγώ ή πρώτα πρέπει να έρθει ο οτε για τη μετατροπή απο pstn σε dsl;

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για 384 ή 512 η καλύτερη προσφορά ουσιαστικά είναι τώρα της hol; Το modem που έχει αξίζει; και όντος το επιστρέφουμε μετά το 12μηνο;

Ολη την εγκατάσταση την κάνω εγώ ή πρώτα πρέπει να έρθει ο οτε για τη μετατροπή απο pstn σε dsl;

Θα κάνεις την αίτηση πρώτα,θα γίνει μετατροπή η γραμμή σου κ μετά θα κάνεις εσύ την εγκατάσταση ;)

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Παιδια τελικα πήγα στο οτε και εκανα αιτηση για coonex(μου δινουν δώρο το μοντεμ και 20 τοις εκατο μειωμενα παγια)παντως παιδια δεν ηταν αυτο που περιμενα!

γιατι να πληρωνεις 1)ενα παγιο στον οτε για γραμμη??

2)και για συνδεση στην οτενετ!????καθε μηνα

αα αν κοψω την isdn γραμμη μπορω να εχω adsl! (alla mipos leo an tin diakopso den tha exo kali piotita??)

αλλα δεν νομιζω να συμφερει να κρατησεις και την isdn..

ta fota sas!!

ρε παιδια τι ρουτερ δινει η Φορθνετ με το πακετο της?

Στην ιστοσελίδα της Forthnet αναφέρει ότι μαζί με το πακέτο δίνει και usb modem .

Αν εννοείς το plus , τότε δίνει τον ασύρματο router της Linksys WAG354G.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Παιδια τελικα πήγα στο οτε και εκανα αιτηση για coonex(μου δινουν δώρο το μοντεμ και 20 τοις εκατο μειωμενα παγια)παντως παιδια δεν ηταν αυτο που περιμενα!

αα αν κοψω την isdn γραμμη μπορω να εχω adsl! (alla mipos leo an tin diakopso den tha exo kali piotita??)

ta fota sas!!

αν κοψεις την γραμμη είτε ειναι isdn είτε PSTN αυτοματος κόβεται και το adsl, αυτα πανε πακετο! :))

ta fota sas!!

an thes ti gnomi mou ekanes tin xiroteri epilogi

.to mono pou ekanes einai na desmeftis me tin otenet+ OTI MOLIS FIGIS APO TIN OTENET{ DILADI MOLIS DIALIKSIS NA DIAKOPSIS TO CON-X ] THA SOU PAROUN PISW [to taxa ]DWREAN MODEM.

sou to fonazan 500 atoma min paris con-x , min paris con-x ,kai esi piges kai pires con-x re file mou.....

gourouni sto saki pires......

den pirazei ,telospadon ,na xerese tin kainourgia sou adsl

yg: poio modem sou edosan?

γιατί δεν ειναι καλό το coone-x?σε θεμα τιμής?η και ποιοτητας και ταχύτητας?το Router μου το δώσανε δωρεάν αν την κρατήσω ενα χρονο την σύνδεση το δικαιουμαι μετα.το Router ειναι το Efficient Networks speedsream.καλό ειναι?

επειδη το θεμα μου το αλλο κλειδωθηκε,να σας ρωτησω μήπως δεν ειναι καλα που ειναι ethernet μονο?χανω ποιοτητα η ταχυτητα αν το εχω συνδεμενο ετσι??επισης μου προτεινετε καποια καλη καρτα δικτυου?Ligo grigora giati anypomono na to sindeso!!

H Forthnet einai i moni pou kanei prosfores kai gia tous palious pelates.

Deite auto ph:

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885

Oi alles koitane mono na se piasoun pelati.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί δεν ειναι καλό το coone-x?σε θεμα τιμής?η και ποιοτητας και ταχύτητας?το Router μου το δώσανε δωρεάν αν την κρατήσω ενα χρονο την σύνδεση το δικαιουμαι μετα.το Router ειναι το Efficient Networks speedsream.καλό ειναι?

επειδη το θεμα μου το αλλο κλειδωθηκε,να σας ρωτησω μήπως δεν ειναι καλα που ειναι ethernet μονο?χανω ποιοτητα η ταχυτητα αν το εχω συνδεμενο ετσι??επισης μου προτεινετε καποια καλη καρτα δικτυου?Ligo grigora giati anypomono na to sindeso!!

φυσικα και θα το συνδεσεις μεσω erthenet.einai i kaliteri lisi .isa isa tha exis kalitero apotelesma paroti an px to sindees mesw usb

oso gia to modem ,den to kserw na sou pw.kapios allos isws mporesi na se voithisei :rolleyes: