Jump to content

Honor magic 7 pro

Johnny_Johnny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο περίπου 15 μερες που το εχει η γυναίκα μου μόνο θετικά εχω να πω ,ειναι πιο σβέλτο απο το s24 ultra μου και καλύτερες φωτογραφίες σχεδόν σε όλες τις συνθήκες, μόνο η ζελατίνα που φοράει τελικα ειναι γτπ καβαλα, πολυ εύκολα γρατζουνιές,  εχει απο το ali τις 5 υδροτζελ στα 4€ περίπου,  θα παραγγείλω να φτάσουν σχεδόν όταν γυρίσουμε απο διακοπές , ίσως η εγγύηση πλαισιο να ειναι και καλυτερη ,γιατί άμα χαλάσει συνήθως σου δίνουν καινούριο άμα έχουν αποθεμα η πιστωτικό το ποσο που έδωσες, σχεδόν ποτέ επισκευή. 

Και εγώ μόνο θετικά εχω να πω για το τηλέφωνο στις 5-6 μερες που το χρήσιμοποιω .

Ήταν πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα πάντα 

Φίλε ποια ζελατίνα θα παραγγείλεις; για βάλε το λινκ 

Κι εγώ τα καλύτερα έχω να πω για το τηλέφωνο ..πέρα του ότι είναι σα να έχω ξανά huawei ,σε όλους τους τομείς είναι εξαιρετικά καλό ..μπαταρία, οθόνη ,απόκριση ,κάμερα..

Εξαιρετικό !!

Τελικά πήρα φορτιστή από Σκρουτζ στα 23 ευρώ περίπου 100watt honor και εν τέλει έχει καλώδιο μαζί (κάτι που δεν αναγράφεται στην περιγραφή )..

Είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει απ' το huawei 5t και μετά !!

🙂🙂🙂

Λεω αυτές απλα για χωρις μεταφορικά πρέπει να φτάσεις τα 10€ ,βάζεις αλλα 2 πραγματάκια και εισαι οκ.

I just found this on AliExpress: 

€3.45 | 5 Pcs Hydrogel Film For Honor Magic 7 6 5 Pro Lite 300 200 100 90 Pro Lite X9A X8A X7A X9B X8B X9 X8 Full Cover Screen Protector

https://a.aliexpress.com/_EweLopy

33 minutes ago, chrisl said:

Καλησπέρα στην παρέα, σας εχει μπει ακομη η επιστροφή απο eurobank?

Καλησπέρα,

Σε εμάς όχι ακόμα ...

Κάποιες φορές καθυστερεί 😉

Ούτε σε εμενα έχει μπει. Αλλά δεν ανησυχώ. Έχω πάρει πολλές φορές με επιστροφή στο παρελθόν. Το αργότερο σε ένα μήνα μπαίνουν 

Πάντως όσον αφορά τη μπαταρία που ήταν και ένας από τους φόβους μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Που να είχε και αυτή που φοράει το κινέζικο. 

Just now, patrik said:

Πάντως όσον αφορά τη μπαταρία που ήταν και ένας από τους φόβους μου είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Που να είχε και αυτή που φοράει το κινέζικο. 

Ναι πραγματικά !!!

Κι εγώ αυτό φοβόμουν ,διάβαζα και κάτι σχόλια.. (που ειλικρινά δεν ξέρω αν είχαν καν την συσκευή στα χέρια τους αυτοί που τα έγραφαν)..

Το κινητό πετάει ...με φουλ χρήση εμένα μου βγάζει άνετα μετά ...

12 ώρες πριν, EVINA said:

Ναι πραγματικά !!!

Κι εγώ αυτό φοβόμουν ,διάβαζα και κάτι σχόλια.. (που ειλικρινά δεν ξέρω αν είχαν καν την συσκευή στα χέρια τους αυτοί που τα έγραφαν)..

Το κινητό πετάει ...με φουλ χρήση εμένα μου βγάζει άνετα μετά ...

Εγώ που την είχα σας είχα πει. Τούμπανο σε όλα. Σε μπαταρία, σε ταχύτητα, σε οθόνη. Εμένα δε μου άρεσε μόνο η κάμερα του και αυτό σε λήψη φωτογραφιών σε εσωτερικό χώρο. Είχα συνηθίσει την αυτόματη λήψη του pixel και του iphone της γυναίκας και δεν ήθελα με τη καμία να γυρίσω στην επιλογή ρυθμίσεων όπως έκανα παλαιότερα με το Huawei μου. 

Εγώ το έχω περίπου 5 μήνες τώρα, οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές μέρα και νύχτα, εκεί που υπάρχει θέμα είναι σε μεγάλο zoom πάνω από x20, τώρα θα μου πεις ποιοτικές φωτογραφίες σε αυτό το zoom βγάζεις μόνο με τηλεφακό (τουλάχιστον ας μην το διαφημίζουν). Σε όλα τα υπόλοιπα πολύ ανώτερο από το προηγούμενο S23 ultra που είχα, που μετά από 18 μήνες και παρόλο που άλλαξα μπαταρία, έβγαζε μισή μέρα (κυρίως γι΄ αυτό το άλλαξα). Πολύ καλή και ασφαλείς αναγνώριση προσώπου, ίσως δεν θα χρειαστείς καν το δακτυλικό αποτύπωμα (αν δεν κάνω λάθος εκτός από το iphone κανένα άλλο νέο τηλέφωνο δεν έχει 3d face). Άρα λοιπόν κάπου χάνεις (zoom), κάπου κερδίζεις. Αυτό που διαπίστωσα και το έχω αναφέρει ξανά έχει να κάνει με τη θέση των φωτογραφιών όταν τις γεωαναφέρει στους χάρτες google που έχουν μεγάλη απόκλιση ως προς το σημείο που ελήφθησαν (καμία φορά και ένα χιλιόμετρο όταν είσαι στην ύπαιθρο και δεν έχει κοντά κεραίες) κάτι αντίστοιχο κάνουν και τα huawei που δοκίμασα, όταν όμως η φωτογραφία έχει ληφθεί από άλλη εφαρμογή, η θέση είναι σωστή, δεν έχω καταλάβει τι παίζει αφού έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις. Τέλος πάντων το τηλέφωνο με αυτή την τιμή είναι το καλύτερο, καλύτερο και από ακόμα πιο ακριβά τηλέφωνα.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι με zoom x3 η 20250802 και x6 20250729 η οποία ήταν πολύ δύσκολη λήψη με προβολείς και διαφορετικά χρώματα (νομίζω ότι τα πήγε παραπάνω από καλά).   

IMG_20250802_214229.jpg

IMG_20250729_233425.jpg

Εγώ αυτό που έχω προσέξει με τις φωτογραφίες είναι πως μ αρέσουν περισσότερο τα χρώματα πριν κάνει την αυτόματη διόρθωση 🙄

Αυτά τα λίγα κλάσματα δευτερολέπτου πριν την "διορθώσει" δηλαδή..

Απενεργοποίησα ai κτλ αλλά συνεχίζει και τις "διορθώνει"..

Μήπως ξέρει κανείς αν αυτό αλλάζει από κάπου ;;;όχι ότι είναι κάτι φοβερό αλλά λέω μήπως ...

3 ώρες πριν, EVINA said:

Εγώ αυτό που έχω προσέξει με τις φωτογραφίες είναι πως μ αρέσουν περισσότερο τα χρώματα πριν κάνει την αυτόματη διόρθωση 🙄

Αυτά τα λίγα κλάσματα δευτερολέπτου πριν την "διορθώσει" δηλαδή..

Απενεργοποίησα ai κτλ αλλά συνεχίζει και τις "διορθώνει"..

Μήπως ξέρει κανείς αν αυτό αλλάζει από κάπου ;;;όχι ότι είναι κάτι φοβερό αλλά λέω μήπως ...

Αν τραβήξεις με pro ρυθμισεις; Εκεί και στο huawei που είχα δεν έκανε επεξεργασία η συσκευή. Αποθηκευε αυτό που έβλεπε. 

Ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής..

Μπορείτε να δείτε πόση προσωρινη μνήμη σας δεσμεύει το τηλέφωνο σε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συνεχώς, τύπου insta, face ,chrome κτλ;

Το βλέπετε στις ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών/εφαρμογή που μας ενδιαφέρει/αποθηκευτικός χώρος/μνήμη cache.

Εμένα για ένα περίεργο λόγο ταβανιαζει στα 67.11mb στις μεγάλες εφαρμογές και όταν συμβαίνει αυτό έχω περίεργες συμπεριφορές μετά.. Το νούμερο είναι πάντα αυτό 67.11.

Σε σύγκριση με Samsung για την ίδια εφαρμογή δεσμεύεται 350+mb.

Μπορεί κάποιος να το τσεκαρει σας παρακαλώ;

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Sto instagran 67.11 mb μου λέει. το ίδιο και στον  chrome 

Το ίδιο και στο AliExpress 

Edited by patrik

Ok  σας ευχαριστώ πολύ.

Και στο παλιό μου Huawei p30 pro το ίδιο συμβαίνει άρα ετσι διαχειρίζεται τη μνήμη.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Χθες μπήκαν από αγορά 26/7

On 27/8/2025 at 8:38 ΠΜ, chrisl said:

Πέρασε 1 μηνας και ακόμη οι πόντοι δεν...

On 27/8/2025 at 4:07 ΜΜ, patrik said:

Και σε μένα δε μπήκε ακόμα αλλά δεν ανησυχώ. Θα τα βάλουν 

On 27/8/2025 at 4:09 ΜΜ, EVINA said:

Ούτε σε εμάς έχουν μπει...

Χθες μπήκαν από αγορά 26/7

• 2 months later...

2 μήνες χωρίς σχόλιο..

ή είστε απόλυτα ευχαριστημένοι 

ή τα πουλήσατε 

; 😂 

Έρχεται το 8αρι σε λίγο καιρό, φαίνεται τουμπανακι κι αυτό...

Το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος τους,αλλά με το καιρό το συνηθίζεις