_NikitaS_ Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Όταν λέμε χάλια δεν εννοούμε πιξελιασμενες φωτογραφίες. Εννοούμε ότι στο αυτόματο δε βγάζει το αποτέλεσμα που βγάζει ένα iphone ή ένα pixel χρωματικά. Όχι ότι είναι μουφα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις είναι μια χαρά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Σκέφτομαι να το αγοράσω στην γυναίκα μου, εχει το zflip 6 αλλα βγάζει χάλια φωτογραφιες σε σχέση με το p30 pro που είχε, ειναι γκουμουτσα σαν συσκευή? Δεν υπάρχει πουθενά εκθεσιακό στο πλαίσιο που ρώτησα για να το δει, είδα εχει παρόμοια τιμη και το pixel 9 pro αλλα μόνο 128gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 9 minutes ago, chrisl said: Σκέφτομαι να το αγοράσω στην γυναίκα μου, εχει το zflip 6 αλλα βγάζει χάλια φωτογραφιες σε σχέση με το p30 pro που είχε, ειναι γκουμουτσα σαν συσκευή? Δεν υπάρχει πουθενά εκθεσιακό στο πλαίσιο που ρώτησα για να το δει, είδα εχει παρόμοια τιμη και το pixel 9 pro αλλα μόνο 128gb Σε μέγεθος ειναι ίδιο με ένα google pixel 9 Pro xl (όχι το Pro). Δε θεωρείται μικρό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Ωχ θα μου το φέρει στο κεφάλι και ειναι βαρύ χαχχαχ, της αρέσει το zflip αλλα τραγικές κάμερες,παντως θα δω και το pixel 9 pro που έβαλε σε προσφορα ,βεβαια άδειο σαν λειτουργικό και μόνο 128gb, κρίμα ρε γμτ να μην μπορείς να το δεις κάπου πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Επαρχία είμαι οπότε να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα δεν παίζει. Απλά σκέφτομαι σε αυτά τα χρήματα 680 με eurobank δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να μπει στη σύγκριση. Ειμαι πολυ κοντά να ρίξω παραγγελία από πλαίσιο. Τώρα ως αναφορά την κάμερα δε το έχω με τις ρυθμίσεις αυτόματο θα το έχω. Ελπίζω να μη με απογοήτευσει το αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 hour ago, patrik said: Επαρχία είμαι οπότε να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα δεν παίζει. Απλά σκέφτομαι σε αυτά τα χρήματα 680 με eurobank δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να μπει στη σύγκριση. Ειμαι πολυ κοντά να ρίξω παραγγελία από πλαίσιο. Τώρα ως αναφορά την κάμερα δε το έχω με τις ρυθμίσεις αυτόματο θα το έχω. Ελπίζω να μη με απογοήτευσει το αποτέλεσμα Μία χαρά θα σου είναι. Από ποια συσκευή θα προέρχεσαι; Εμένα σε μου άρεσε χρωματικά επειδή το συγκρινα με pixel και iphone. Και αυτό σε τόνο δέρματος υπό το φως του led. Έξω μπορεί να ήταν καλύτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 hour ago, _NikitaS_ said: Μία χαρά θα σου είναι. Από ποια συσκευή θα προέρχεσαι; Εμένα σε μου άρεσε χρωματικά επειδή το συγκρινα με pixel και iphone. Και αυτό σε τόνο δέρματος υπό το φως του led. Έξω μπορεί να ήταν καλύτερο. Κοιτα είχα s22 ultra s23 ultra και s24 ultra. Το τελευταίο 3μηνο έχω ένα poco x7 pro. Και σκέφτομαι να γυρίσω πάλι σε ναυαρχίδα αυτή τη φορά στο honor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 Το πήρα στην γυναίκα, τούμπανο και σφαίρα, τελικά δεν ειναι πολυ γκουμουτσα, της αρέσει μεχρι στιγμής, πήρα και το ρολογακι huawei watch fit 4 για ασορτί, το μόνο που δεν μπόρεσα να βρω ειναι ,όταν βάζεις ξυπνητήρι στο κινητό στο ρολόι δεν χτυπάει. Ενώ στο p30 pro το κάνει,όλες οι άλλες ειδοποίησεις κανονικά, ίσως φταίει που το ένα ειναι huawei και το αλλο honor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 8 ώρες πριν, chrisl said: Το πήρα στην γυναίκα, τούμπανο και σφαίρα, τελικά δεν ειναι πολυ γκουμουτσα, της αρέσει μεχρι στιγμής, πήρα και το ρολογακι huawei watch fit 4 για ασορτί, το μόνο που δεν μπόρεσα να βρω ειναι ,όταν βάζεις ξυπνητήρι στο κινητό στο ρολόι δεν χτυπάει. Ενώ στο p30 pro το κάνει,όλες οι άλλες ειδοποίησεις κανονικά, ίσως φταίει που το ένα ειναι huawei και το αλλο honor Τι χρώμα το πήρες φίλε; αν και νωρίς έχεις κάποια άποψη για τις φωτογραφίες που βγάζει; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο oneplus 13... Απλά στα 680 ευρω δεν υπάρχει ανταγωνισμός υπέρ του honor. Samsung είχα τόσα χρόνια και το πενάκι δεν το έβγαλα ποτέ. Οπότε θέλω να πάω σε συσκευή με καλή κάμερα, μπαταρία και καλή τιμή και χωρίς πενάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Πήρα το άσπρο που κάνει νερά σαν γρανίτης, νομίζω γκρι καπνό το λένε,σε φωτο σε σχέση με το flip 6 ειναι μέρα με την νυχτα ίσως βγάζει και ένα κλικ καλύτερες απο το s24 ultra που εχω. Φαίνεται ποιοτικό αρκετά παντως και η οθονη με τα ηχεία τα σπανε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 37 minutes ago, chrisl said: Πήρα το άσπρο που κάνει νερά σαν γρανίτης, νομίζω γκρι καπνό το λένε,σε φωτο σε σχέση με το flip 6 ειναι μέρα με την νυχτα ίσως βγάζει και ένα κλικ καλύτερες απο το s24 ultra που εχω. Φαίνεται ποιοτικό αρκετά παντως και η οθονη με τα ηχεία τα σπανε Και μια ακόμα ερώτηση η συσκευασία (κουτί) είχε ναύλον γύρω; ή είχε μόνο αυτοκόλλητες ταινίες ασφαλείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Μόνο ταινίες ασφαλειας, δεν εχει φορτιστή θηκη και μπαταρία την 5280ma την μικρή, γύφτοι ειναι... στην Κίνα τα δίνουν όλα μαζί, απλα απο εκει δεν εχεις εγγύηση, εκανα και με 50€ που λογικά θα εχει και απο εκει επιστροφη 10€ ασφαλεια συσκευής για σπάσιμο 1 χρονο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Μόλις έριξα παραγγελία και εγώ στο άσπρο Τώρα για την ασφάλεια την είχε 80 ευρώ και δεν την έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 50 θα σου την αφήσει, αν πας απο κατάστημα και να στο βάλει στο σύνολο της παραγγελίας να πάρεις και απο εκει επιστροφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 1 ώρα πριν, chrisl said: 50 θα σου την αφήσει, αν πας απο κατάστημα και να στο βάλει στο σύνολο της παραγγελίας να πάρεις και απο εκει επιστροφη Ε πάει τώρα Έτσι κ αλλιώς είμαι επαρχία οπότε δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Και τηλεφωνικά στο κάνουν άμα θελουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Κάτι που παρατήρησα, στην Ευρυγωνια κάμερα στο 0,5 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου μου τα δείχνει λίγο θολά πριν τραβήξω την φωτο αλλα όταν βγει καθαρίζει σε ένα δευτερόλεπτο , ειναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Έχει βρει Καπιος καμία θήκη κ τζαμακι στην Ελλάδα; Επίσης έχει επάνω στην οθόνη ζελατίνα από τη μάνα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 Έχει πολλές στο σκρουτζ, εχει ζελατίνα και καλή απ οτι φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 Καλημέρα ! Το πήρα κι εγώ κι επιτέλους αισθάνομαι σαν να γύρισα στην αγαπημένη Huawei 🙂 Ήθελα να ρωτήσω ποιον φορτιστή έχετε πάρει.. Το καλώδιο που είχε μέσα ή συσκευασία είναι type c σε type c Ένας που βρήκα από Ελλάδα είναι usb ...θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ πολύ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 Σήμερα παρέλαβα και εγώ τη συσκευή μετά από ακριβώς 8μερες από την παραγγελία. Μας έσκισε η γενική ταχυδρομική. Όντως και εγώ για φορτιστή θέλω να ρωτήσω Εχω ένα της honor από το aliexpress.com που γράφει 100w αλλά σε καμία περίπτωση δε φορτίζει γρήγορα πάρα τον όγκο που έχει. Οποτε πρέπει να πάω κ εγώ σε φορτιστή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 (edited) https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09Q6BJ742/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2PGPJL0BBLHLX&psc=1 Έχουμε άποψη για αυτό; 43. 50 ευρω βγαίνει από το αμαζόν και 52. 50 στο σκρουτζ Edit Τελικά τον έριξα παραγγελία μαζί με κάτι τζαμάκια Edited August 3, 2025 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. August 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 On 3/8/2025 at 4:00 ΜΜ, patrik said: https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09Q6BJ742/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2PGPJL0BBLHLX&psc=1 Έχουμε άποψη για αυτό; 43. 50 ευρω βγαίνει από το αμαζόν και 52. 50 στο σκρουτζ Edit Τελικά τον έριξα παραγγελία μαζί με κάτι τζαμάκια η anker βγαζει ποιοτικους φορτιστες οποτε μην αγχώνεσαι. καλα εκανες που το πηρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Εγγύηση από πλαίσιό;η εχουμε κάποιο νεώτερο για κάλυψη εγγύησης από κάποιο service? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 On 5/8/2025 at 4:44 ΠΜ, ταξιδιωτης22 said: Εγγύηση από πλαίσιό;η εχουμε κάποιο νεώτερο για κάλυψη εγγύησης από κάποιο service? H απόδειξη γράφει 2 χρόνια εγγύηση από το πλαίσιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts