Jump to content

Honor magic 7 pro

Johnny_Johnny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέμε χάλια δεν εννοούμε πιξελιασμενες φωτογραφίες. Εννοούμε ότι στο αυτόματο δε βγάζει το αποτέλεσμα που βγάζει ένα iphone ή ένα pixel χρωματικά. Όχι ότι είναι μουφα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τις ρυθμίσεις είναι μια χαρά. 

Σκέφτομαι να το αγοράσω στην γυναίκα μου,  εχει το zflip 6 αλλα βγάζει χάλια φωτογραφιες σε σχέση με το p30 pro που είχε, ειναι γκουμουτσα σαν συσκευή? Δεν υπάρχει πουθενά εκθεσιακό στο πλαίσιο που ρώτησα για να το δει, είδα εχει παρόμοια τιμη και το pixel 9 pro αλλα μόνο 128gb

9 minutes ago, chrisl said:

Σκέφτομαι να το αγοράσω στην γυναίκα μου,  εχει το zflip 6 αλλα βγάζει χάλια φωτογραφιες σε σχέση με το p30 pro που είχε, ειναι γκουμουτσα σαν συσκευή? Δεν υπάρχει πουθενά εκθεσιακό στο πλαίσιο που ρώτησα για να το δει, είδα εχει παρόμοια τιμη και το pixel 9 pro αλλα μόνο 128gb

Σε μέγεθος ειναι ίδιο με ένα google pixel 9 Pro xl (όχι το Pro). Δε θεωρείται μικρό. 

Ωχ θα μου το φέρει στο κεφάλι και ειναι βαρύ χαχχαχ, της αρέσει το zflip αλλα τραγικές κάμερες,παντως  θα δω και το pixel 9 pro που έβαλε σε προσφορα ,βεβαια άδειο σαν λειτουργικό και μόνο 128gb, κρίμα ρε γμτ να μην μπορείς να το δεις κάπου πρωτα

Επαρχία είμαι οπότε να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα δεν παίζει. 

Απλά σκέφτομαι σε αυτά τα χρήματα 680 με eurobank δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να μπει στη σύγκριση. 

Ειμαι πολυ κοντά να ρίξω παραγγελία από πλαίσιο. 

Τώρα ως αναφορά την κάμερα δε το έχω με τις ρυθμίσεις αυτόματο θα το έχω. 

Ελπίζω να μη με απογοήτευσει το αποτέλεσμα 

1 hour ago, patrik said:

Επαρχία είμαι οπότε να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα δεν παίζει. 

Απλά σκέφτομαι σε αυτά τα χρήματα 680 με eurobank δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να μπει στη σύγκριση. 

Ειμαι πολυ κοντά να ρίξω παραγγελία από πλαίσιο. 

Τώρα ως αναφορά την κάμερα δε το έχω με τις ρυθμίσεις αυτόματο θα το έχω. 

Ελπίζω να μη με απογοήτευσει το αποτέλεσμα 

Μία χαρά θα σου είναι. Από ποια συσκευή θα προέρχεσαι; 

Εμένα σε μου άρεσε χρωματικά επειδή το συγκρινα με pixel και iphone. Και αυτό σε τόνο δέρματος υπό το φως του led. Έξω μπορεί να ήταν καλύτερο. 

1 hour ago, _NikitaS_ said:

Μία χαρά θα σου είναι. Από ποια συσκευή θα προέρχεσαι; 

Εμένα σε μου άρεσε χρωματικά επειδή το συγκρινα με pixel και iphone. Και αυτό σε τόνο δέρματος υπό το φως του led. Έξω μπορεί να ήταν καλύτερο. 

Κοιτα είχα s22 ultra s23 ultra και s24 ultra. Το τελευταίο 3μηνο έχω ένα poco x7 pro. 

Και σκέφτομαι να γυρίσω πάλι σε ναυαρχίδα αυτή τη φορά στο honor 

Το πήρα στην γυναίκα,  τούμπανο και σφαίρα, τελικά δεν ειναι πολυ γκουμουτσα, της αρέσει μεχρι στιγμής,  πήρα και το ρολογακι huawei watch fit 4 για ασορτί,  το μόνο που δεν μπόρεσα να βρω ειναι ,όταν βάζεις ξυπνητήρι στο κινητό στο ρολόι δεν χτυπάει. Ενώ στο p30 pro το κάνει,όλες οι άλλες ειδοποίησεις κανονικά, ίσως φταίει που το ένα ειναι huawei και το αλλο honor

8 ώρες πριν, chrisl said:

Το πήρα στην γυναίκα,  τούμπανο και σφαίρα, τελικά δεν ειναι πολυ γκουμουτσα, της αρέσει μεχρι στιγμής,  πήρα και το ρολογακι huawei watch fit 4 για ασορτί,  το μόνο που δεν μπόρεσα να βρω ειναι ,όταν βάζεις ξυπνητήρι στο κινητό στο ρολόι δεν χτυπάει. Ενώ στο p30 pro το κάνει,όλες οι άλλες ειδοποίησεις κανονικά, ίσως φταίει που το ένα ειναι huawei και το αλλο honor

Τι χρώμα το πήρες φίλε; αν και νωρίς έχεις κάποια άποψη για τις φωτογραφίες που βγάζει; 

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο oneplus 13... Απλά στα 680 ευρω δεν υπάρχει ανταγωνισμός υπέρ του honor. Samsung είχα τόσα χρόνια και το πενάκι δεν το έβγαλα ποτέ. Οπότε θέλω να πάω σε συσκευή με καλή κάμερα, μπαταρία και καλή τιμή και χωρίς πενάκι. 

Πήρα το άσπρο που κάνει νερά σαν γρανίτης, νομίζω γκρι καπνό το λένε,σε φωτο σε σχέση με το flip 6 ειναι μέρα με την νυχτα ίσως βγάζει και ένα κλικ καλύτερες απο το s24 ultra που εχω. Φαίνεται ποιοτικό αρκετά παντως και η οθονη με τα ηχεία τα σπανε

37 minutes ago, chrisl said:

Πήρα το άσπρο που κάνει νερά σαν γρανίτης, νομίζω γκρι καπνό το λένε,σε φωτο σε σχέση με το flip 6 ειναι μέρα με την νυχτα ίσως βγάζει και ένα κλικ καλύτερες απο το s24 ultra που εχω. Φαίνεται ποιοτικό αρκετά παντως και η οθονη με τα ηχεία τα σπανε

Και μια ακόμα ερώτηση η συσκευασία (κουτί)  είχε ναύλον γύρω; ή είχε μόνο αυτοκόλλητες ταινίες ασφαλείας; 

Μόνο ταινίες ασφαλειας,  δεν εχει φορτιστή θηκη και μπαταρία την 5280ma την μικρή, γύφτοι ειναι... στην Κίνα τα δίνουν όλα μαζί, απλα απο εκει δεν εχεις εγγύηση,  εκανα και με 50€ που λογικά θα εχει και απο εκει επιστροφη 10€ ασφαλεια συσκευής για σπάσιμο 1 χρονο

Μόλις έριξα παραγγελία και εγώ στο άσπρο 

Τώρα για την ασφάλεια την είχε 80 ευρώ και δεν την έβαλα 

1 ώρα πριν, chrisl said:

50 θα σου την αφήσει, αν πας απο κατάστημα και να στο βάλει στο σύνολο της παραγγελίας να πάρεις και απο εκει επιστροφη 

Ε πάει τώρα

Έτσι κ αλλιώς είμαι επαρχία οπότε δεν μπορώ να πάω σε κατάστημα 

Κάτι που παρατήρησα,  στην Ευρυγωνια κάμερα στο 0,5 σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου μου τα δείχνει λίγο θολά πριν τραβήξω την φωτο αλλα όταν βγει καθαρίζει σε ένα δευτερόλεπτο , ειναι φυσιολογικό?

Έχει βρει Καπιος καμία θήκη κ τζαμακι στην Ελλάδα; 

Επίσης έχει επάνω στην οθόνη ζελατίνα από τη μάνα του; 

Καλημέρα !

Το πήρα κι εγώ κι επιτέλους αισθάνομαι σαν να γύρισα στην αγαπημένη Huawei 🙂

Ήθελα να ρωτήσω ποιον φορτιστή έχετε πάρει..

Το καλώδιο που είχε μέσα ή συσκευασία είναι type c σε type c

Ένας που βρήκα από Ελλάδα είναι usb ...θα κάνει δουλειά;

Ευχαριστώ πολύ!

Σήμερα παρέλαβα και εγώ τη συσκευή μετά από ακριβώς 8μερες από την παραγγελία. Μας έσκισε η γενική ταχυδρομική. 

Όντως και εγώ για φορτιστή θέλω να ρωτήσω 

Εχω ένα της honor από το aliexpress.com που γράφει 100w αλλά σε καμία περίπτωση δε φορτίζει γρήγορα πάρα τον όγκο που έχει. 

Οποτε πρέπει να πάω κ εγώ σε φορτιστή 

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09Q6BJ742/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2PGPJL0BBLHLX&psc=1

Έχουμε άποψη για αυτό; 43. 50 ευρω  βγαίνει από το αμαζόν και 52. 50 στο σκρουτζ

Edit

Τελικά τον έριξα παραγγελία μαζί με κάτι τζαμάκια 

Edited by patrik

On 3/8/2025 at 4:00 ΜΜ, patrik said:

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09Q6BJ742/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2PGPJL0BBLHLX&psc=1

Έχουμε άποψη για αυτό; 43. 50 ευρω  βγαίνει από το αμαζόν και 52. 50 στο σκρουτζ

Edit

Τελικά τον έριξα παραγγελία μαζί με κάτι τζαμάκια 

η anker βγαζει ποιοτικους φορτιστες οποτε μην αγχώνεσαι. καλα εκανες που το πηρες

Εγγύηση από πλαίσιό;η εχουμε κάποιο νεώτερο για κάλυψη εγγύησης από κάποιο service?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

On 5/8/2025 at 4:44 ΠΜ, ταξιδιωτης22 said:

Εγγύηση από πλαίσιό;η εχουμε κάποιο νεώτερο για κάλυψη εγγύησης από κάποιο service?

H απόδειξη γράφει 2 χρόνια εγγύηση από το πλαίσιο