pakitis Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου Παιδιά υπάρχει τρόπος όταν είμαι στον browser και πατάω κάποιο λινκ του σκρουτζ να ΜΗΝ ανοίγει η εφαρμογή του σκρουτζ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Γίνεται από τις πληροφορίες εφαρμογής - ορισμός ως προεπιλογή, το πρόβλημα με την εφαρμογή που αναφέρεις στον τίτλο ποιο είναι; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. 12 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, chios said: Γίνεται από τις πληροφορίες εφαρμογής - ορισμός ως προεπιλογή, το πρόβλημα με την εφαρμογή που αναφέρεις στον τίτλο ποιο είναι; Αδερφέ μου σώσε με! Πού βρίσκεις αυτή την επιλογή. Γιατί εγώ πάω στο app info του skroutz app και δε μου έχει τέτοια επιλογή. Solved! Τελικά δεν είμαι τόσο νουμπάς. Στο hyperos πως λέγεται δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Οπότε κατέβασα το hidden settings από play store και το έφτιαξα. Edited 12 Φεβρουαρίου by pakitis 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts