stratus Δημοσιεύτηκε November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2005 Παιδια αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα.Χθες αγορασα ενα λαπτοπ Vaio με WindowsXP Pro και οταν προσπαθω να ανοιξω pdf αρχεια με ελληνικη ονομασια εμφανιζεται το εξης μηνυμα λαθους "Invalid path or path does not exist".To ιδιο ακριβως προβλημα εχω αν προσπαθησω να ανοιξω καποιο αρχειο το οποιο ειναι αποθηκευμενο σε φακελο με ελληνικη ονομασια.Εχει ακουσει κανεις τιποτα παρομοιο και αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωθει; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Παιδια αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα.Χθες αγορασα ενα λαπτοπ Vaio με WindowsXP Pro και οταν προσπαθω να ανοιξω pdf αρχεια με ελληνικη ονομασια εμφανιζεται το εξης μηνυμα λαθους "Invalid path or path does not exist".To ιδιο ακριβως προβλημα εχω αν προσπαθησω να ανοιξω καποιο αρχειο το οποιο ειναι αποθηκευμενο σε φακελο με ελληνικη ονομασια.Εχει ακουσει κανεις τιποτα παρομοιο και αν ναι υπαρχει τροπος να διορθωθει; Προφανώς δεν αναγνωρίζει τον φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες ή το αρχείο με ελληνικούς χαρακτήρες. Απλά βάλε τα αρχεία που έχεις σε ένα φάκελο που δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες (μόνο λατινικούς, όπως π.χ. ο C:/ ), μετονόμασέ τα σε λατινικούς και θα λυθεί λογικά. Είναι τα "καταραμένα" ελληνικά που πολλά προγράμματα δεν τα δέχονται. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Προφανώς δεν αναγνωρίζει τον φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες ή το αρχείο με ελληνικούς χαρακτήρες. Απλά βάλε τα αρχεία που έχεις σε ένα φάκελο που δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες (μόνο λατινικούς, όπως π.χ. ο C:/ ), μετονόμασέ τα σε λατινικούς και θα λυθεί λογικά. Είναι τα "καταραμένα" ελληνικά που πολλά προγράμματα δεν τα δέχονται. :mad: Αυτο το εκανα και δουλεψε αλλα εχω μεγαλο ογκο αρχειων με ελληνικους χαρακτηρες και θελει πολυ δουλεια να τα αλλαξω ολα.Παντως ακριβως η ιδια version του Reader δεν μου παρουσιαζει κανενα προβλημα στον επιτραπεζιο Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Προφανώς δεν αναγνωρίζει τον φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες ή το αρχείο με ελληνικούς χαρακτήρες. Απλά βάλε τα αρχεία που έχεις σε ένα φάκελο που δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες (μόνο λατινικούς, όπως π.χ. ο C:/ ), μετονόμασέ τα σε λατινικούς και θα λυθεί λογικά. Είναι τα "καταραμένα" ελληνικά που πολλά προγράμματα δεν τα δέχονται. :mad: Αυτό που λες είναι σωστό αλλά δεν νομίζω ότι βολεύει. Καταρχήν δοκίμασε να κάνεις ένα update στον Acrobat Reader. Μια άλλη ιδέα είναι να πας στο Control Panel -> Regional and Language Options και να ελέγξεις αν όλα είναι Ελληνικά (αναφέρομαι στην καρτέλα Regional Options και στην καρτέλα Advanced). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Συγγνώμη για την παρεκτροπή από το θέμα αλλά ένα πρόβλημα με τον Acrobat Reader έχω κι εγώ. Eίμαι on line συνδρομητής της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" και μόλις ανοίγω να διαβάσω τη σελίδα, μετά την ολοκλήρωση αποθήκευσης του αρχείου, ανοίγει η σελίδα και κάνοντας κλίκ για να μετακινήσω πάνω - κάτω τη σελίδα, αυτό αργεί κάνοντας κυματισμό του εγγράφου και καθυστερώντας πολύ τη μετακίνηση. Γιατί γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Αυτό που λες είναι σωστό αλλά δεν νομίζω ότι βολεύει. Καταρχήν δοκίμασε να κάνεις ένα update στον Acrobat Reader. Μια άλλη ιδέα είναι να πας στο Control Panel -> Regional and Language Options και να ελέγξεις αν όλα είναι Ελληνικά (αναφέρομαι στην καρτέλα Regional Options και στην καρτέλα Advanced). Δοκιμασα με πολλες εκδοσεις και με ολες μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.Τα settings τα εχω τσεκαρει και αυτα.Δεν με βλεπω να γλιτωνω τις αλλαγες Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δοκιμασα με πολλες εκδοσεις και με ολες μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.Τα settings τα εχω τσεκαρει και αυτα.Δεν με βλεπω να γλιτωνω τις αλλαγες Έχεις τσεκάρει και την καρτέλα που λέει advanced; Έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές με τα unicode; Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι... :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Έχεις τσεκάρει και την καρτέλα που λέει advanced; Έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές με τα unicode; Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι... :O Oλα τα εχω κανει αλλα τζιφος.Ελεγα μηπως υπαρχει κανενα patch αλλα τιποτα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Μήπως έχεις βάλει ελληνικό username στα windows; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Μήπως έχεις βάλει ελληνικό username στα windows; Οχι.Με τα ιδια ακριβως στοιχεια στο desktop τρεχει Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Συγγνώμη για την παρεκτροπή από το θέμα αλλά ένα πρόβλημα με τον Acrobat Reader έχω κι εγώ. Eίμαι on line συνδρομητής της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" και μόλις ανοίγω να διαβάσω τη σελίδα, μετά την ολοκλήρωση αποθήκευσης του αρχείου, ανοίγει η σελίδα και κάνοντας κλίκ για να μετακινήσω πάνω - κάτω τη σελίδα, αυτό αργεί κάνοντας κυματισμό του εγγράφου και καθυστερώντας πολύ τη μετακίνηση. Γιατί γίνεται αυτό? Τι cpu και πόση RAM έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Τι cpu και πόση RAM έχεις; pentium 4 cpu 3.20GH, 512RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Περίεργο.. Έχεις πολύ δυνατό επεξεργαστή και αρκετή ram. Ποιά έκδοση acrobat reader έχεις; Δοκίμασε και με την παλιά την 5.5 που πιστεύω είναι η πιο ελαφριά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 παιδια μου κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης μολις κανω ζουμ σε καποια φωτο απο το αρχειο μου με το προγραμμα των windows. μπορει να βοηθησει καποιος; Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts