hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 12:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:02 μμ Το έκανε ένας φίλος μου. Ειναι της vf 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Παρασκευή στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:39 μμ Αυτό είναι το onenet lte. Το έχω και εγώ αλλά το router που δίνουν δεν δουλεύει καλά σε εμένα και θα φύγω. Είναι cat4. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 04:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:03 μμ 2 ώρες πριν, dasnowy said: Αυτό είναι το onenet lte. Το έχω και εγώ αλλά το router που δίνουν δεν δουλεύει καλά σε εμένα και θα φύγω. Είναι cat4. Από περιέργεια, ποιο ρούτερ σου έδωσαν; Ξέρω ότι δίνουν ή zte h268q +k5161z ή oxygen hpv15400 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 07:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:52 μμ Έκανα chat με Vodafone. Ρώτησα ποιο ρούτερ δίνει στο 5G και μου είπε το ΖΤΕ ΜF 289F. Της είπα ότι αυτό είναι 4G και μετά είπε "της TCL", μάλλον εννοώντας το TCL HH500V. Τελικά τι ισχύει; Μίλησε κανείς; 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts