Jump to content

Στυλό τύπου Mont Blanc

Megalos
 Κοινοποίηση

ποιες μαρκες στυλο θεωρειται καλυτερες?  

26 members have voted

1. 1. ποιες μαρκες στυλο θεωρειται καλυτερες?

• mont blanc
      13
    • parker
      12
    • waterman
      0
    • cross
      0
    • pelikan
      1

Recommended Posts

Φιλοι γεια

επειδη τελευταια εμαθα απο ενα φιλο-Ιταλο- οτι κανει συλλογη απο στυλους, Mont Blanc συγκεκριμενα, θα ηθελα τη γνωμη οσων απο σας γνωριζουν κατι περισσοτερο απο στυλους και μαρκες αυτων οπως Mont Blanc, Cross, Dupont, Parker, Montegrappa, Faber Castel, κλπ

τι ξερετε για αυτα, ποια θεωρουνται καλυτερα και γιατι, ποια εχουν αξια διαχρονικη, κλπ

αυτα φιλοι :D

• Απαντήσεις 65
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει ο πατέρας μου ένα τέτοιο,του τον έκαναν δώρο. Εγώ πιστεύω,πολύς ντόρος για το τίποτα,ένα απλό στυλό είναι,σαν όλα τα άλλα και μάλιστα ασχημότερο. Εγώ πιστεύω δεν αξίζει τα 100+ ευρώ που κοστίζει.

τι ειναι αυτο hydro :(

που ακουσες για αυτο ?

justme φιλε νομιζω οτι οι τιμες των mont blanc ειναι κατα πολυ υψηλοτερες απο 100 ευρω. Μιλαμε βεβαια για καποια καλα κομματια και συλλεκτικα που οι τιμες τους απο οτι ακουσα ειναι γυρω στα 900 ευρω :)

τι ειναι αυτο hydro :(

που ακουσες για αυτο ?

justme φιλε νομιζω οτι οι τιμες των mont blanc ειναι κατα πολυ υψηλοτερες απο 100 ευρω. Μιλαμε βεβαια για καποια καλα κομματια και συλλεκτικα που οι τιμες τους απο οτι ακουσα ειναι γυρω στα 900 ευρω :)

το γνωστο στυλο της nasa που τον φτιαξανε για να γραφει σε συνθηκες χωρις βαρυτητα αναποδα και παει λεγοντας... δεν ξερω που θα το βρω τωωρα αλλα παλια ηταν πολυ ακριβο πανω απο 500 ευρω :)

το γνωστο στυλο της nasa που τον φτιαξανε για να γραφει σε συνθηκες χωρις βαρυτητα αναποδα και παει λεγοντας... δεν ξερω που θα το βρω τωωρα αλλα παλια ηταν πολυ ακριβο πανω απο 500 ευρω :)

Αξιζε, μεχρι που οι Ρωσοι καταφεραν να κατεβασουν την τιμη της γραφικης υλης στο διαστημα...

Γραφανε με μολιβι :p :X

ωραια και φθηνα στυλο ειναι τα parker που εχουν επιχρυσο το πανω "δαχτυλιδι" και το κατω μερος! ;)

Εχω ενα ΝΑΣΑ. Τον ειχα παρει απο Αγγλια οταν σπουδαζα το 1988. Γραφει και αναποδα και μεσα στο νερο!!! Space Pen λεγεται και τον φτιαχνει η Fisher.

http://www.fisherspacepen.co.uk/

To βρηκα. Τελειος ειναι. Ειναι και τζαμπα και στελνει και Ελλαδα. Προτιμηστε το κλασσικο που ειναι το bullet space pen.

Εχω ενα ΝΑΣΑ. Τον ειχα παρει απο Αγγλια οταν σπουδαζα το 1988. Γραφει και αναποδα και μεσα στο νερο!!! Space Pen λεγεται και τον φτιαχνει η Fisher.

http://www.fisherspacepen.co.uk/

To βρηκα. Τελειος ειναι. Ειναι και τζαμπα και στελνει και Ελλαδα. Προτιμηστε το κλασσικο που ειναι το bullet space pen.

βασικα αυτο ειναι εγκεκριμενο απο την nasa εγω σου λεω ενα κανονικο nasa που εβγαζε μονο η nasa περιπου 1000 κομματια ειχε βγαλει :) δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα αυτα η αν τα πουλανε αλλα ξερω οτι ειναι ακριβα και πολυ μαλιστα

παιδια για να μην ξεχνιομαστε το θεμα μας δεν ηταν τα nasa pen αλλα τα mont blanc και αλλα του ιδιου τυπου και ''διαμετρηματος'' αξιας κλπ :)

ακουω εχοντες , κατεχοντες και ξεροντες :D

Mont Blanc συνιστώ! βρήκα ένα στυλό και πέννα, κοστίζει γύρω στα 1,500 ευρώ αν θυμάμαι καλά!

Parker & Faber Castel τα χρησιμοποιούσα όταν ήμουνα μικρή!

έχουνε κάτι γουστόζικα μοστράρικα στυλάκια και πεννούλες, αλλά....Mont Blan!!!

μου έχει κολλήσει!

και εγω φοβαμαι οτι μου κολλησε mont blanc :cry:

τα πηρες την πεννα και το στυλο libido :!: ποιο ''μοντελο'' ειναι ?

λοιπον παιδια βρηκα αυτο το mont blanc μοντελο ''von karajan'' το οποιο κανω πολυ κεφι. τι λετε ?

λοιπον παιδια βρηκα αυτο το mont blanc μοντελο ''von karajan'' το οποιο κανω πολυ κεφι. τι λετε ?

Αυτόν κάνανε δώρο στον πατέρα μου!!Έχετε ιδέα πόσο περίπου έχει?(με έχει φάει η περιέργεια).Εγώ τον είχα για μαξ 150 ευρώ,αλλα με αυτά που μου λέτε,τρελάθηκα :p

εχει δει κανεις το στυλο της nasa?...

Hydro εχω ενα τετειο στυλο. Δηλαδη για την ακριβεια ηταν του

πατερα μου και του τον "εφαγα". Ειναι μισο ξυλο και μισο ατσαλι.

Ειναι ολα τα ΛΕΦΤΑ. Και εδω που τα λεμε κοστιζει και μια περιουσια

http://www.ClubCorsa.gr

The 1st Hellinic Club for Corsa

Πριν 4 χρονια βαφτησα ενα παιδακι και μου εκαναν δωρο ενα στυλό mont blanc απο ενα καταστημα στην Κηφισια που εχει και ειδη καπνου(ισως το ξερετε)

το στυλο λοιπον ειχε 170.000 χιλιαδες :w00t: και πηγα και το αλλαξα και πηρα μια δερματινη τσαντα !

λετε εκανα βλακεια?

βεβαια την τσαντα λυπαμαι να την κρατησω καθημερινα

και εχει μεινει στο κουτι της!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Πριν 4 χρονια βαφτησα ενα παιδακι και μου εκαναν δωρο ενα στυλό mont blanc απο ενα καταστημα στην Κηφισια που εχει και ειδη καπνου(ισως το ξερετε)

το στυλο λοιπον ειχε 170.000 χιλιαδες :w00t: και πηγα και το αλλαξα και πηρα μια δερματινη τσαντα !

λετε εκανα βλακεια?

βεβαια την τσαντα λυπαμαι να την κρατησω καθημερινα

και εχει μεινει στο κουτι της!

Katalava pio magazi les! Kala ekanes kai to allakses!!! kAi egw to idio tha ekana!!

Oso gia ta Mont Blanc einai para polu kala! Einai ontws polu akriva(exei o pateras mou), alla pote den anarwtithika poso akrivws kanoun. Isws na einai kai ta kalutera sto eidos tous! Isws!!!

p.s: tin tsanta na tin kratas gia na tin xareis ESY kai oxi to kouti tis!!! Filiki Sumvouli:)

miumiu μπορεις να μου πης το ονομα του μαγαζιου γιατι αποφασισα να αγορασω το mont blanc karajan και δεν το βρισκω τελικα πουθενα οπου εψαξα :( μηπως αυτο το μαγαζι τοχει :confused:

Το ξερω , τους τηλεφωνησα-ειναι οι αντιπροσωποι- αλλα δεν εχουν πια το μοντελο που θελω.Ετσι λεω μηπως το βρω στην τυχη σε καποιο διανομεα που να του εχει μεινει :(