basilis_1971 Δημοσιεύτηκε November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2005 Συνδεωμαι στο internet αλλα δεν μπορω να ανοιξω σελιδες,με τον internet explorer και με mozilla,γραφει δεν βρεθηκε ο διακομιστης,αν ξερει καποιος ας μου γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 PSTN - ISDN - ADSL? Firewall? Ρυθμίσεις modem - router? ΛΣ? Γίνε λίγο πιο σαφής plz για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_1971 Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 psτn ειναι η γραμμη,δεν εχω πειραξει το firewall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Τα ίδια έπαθε ένας φίλος μου τις προάλλες με 56κ και δεν μπορεί να μπεί πουθενά, ούτε IRC ούτε messenger, ούτε σε καμία σελίδα. Ανεξαρτήτως browser του λέει done :/ Χθές πήγα σπίτι του και του καθάρισα το pc (είχε κολλήσει αρκετά spies). Δοκίμασα με κλειστό firewall, δοκίμασα μέσω proxies, δοκίμασα με άλλους browsers αλλα ιντερνετ γιόκ. Κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά γιατί δεν μου ξαναέτυχε τόσο ζόρικο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 dokimase me alli syndesh. pare mia karta apo to periptero kapoias eterias kai dokimase to provlima prepei na einai apo ton provider paroxhs internet Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Mηπως εχεις ενεργοποιησει κατα λαθος να ψαχνει για proxy server;Δοκιμασε να κανεις ping στο dns server του isp Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Δοκιμάσαμε με τρεις συνδέσεις, την δικιά μου backup dialup, μέσω hol anytime και την δικιά του απο cosmoline. Όσο για ping δε σκέφτηκα να δοκιμάσω :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Συμβαίνει καμια φορά αυτο στις pstn συνδεσεις.Εγώ ένα βραδυ δεν μπορουσα να ανοιξω ούτε μια σελίδα και ας ήμουνα online όπως έλεγε.Αποσυνδέομαι και ξαναμπαίνω καπως καλύτερα αλλα μετά απο λίγο τα ίδια..αποσύνδεση-σύνδεση και μόλις βλέπω,συνδεθήκατε με 16kb/s !!!(εικονικο βεβαια για να μην χαιρομαστε κιολας οταν συνδέεται με 52 πχ.) λέω να παω για ύπνο:):).Την άλλη μερα ολα καλα όλα ωραία χωρίς να πειράξω τίποτα.Τωρα τι φταιει ?ο provider μου,η τηλεφωνική μου σύνδεση? θα σας γελάσω. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_1971 Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 μπορεις να μου πεις που θατα βρω αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 se mena otan symbainei ayto apenergopoio to zone alarm kai ftiaxnei :O dokimase na kaneis kai kati endelos asxeto poy ksereis kamia fora :p sto task manager-processes-internet explorer-end process tha bgalei ena error. dokimase na ton anoikseis twra se kapio site katharise kai ta cashe toy explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_1971 Δημ. December 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 παιδια αυτο το προβλημα το ειχα και παλια και το ελυσα με format,μετα εμπαινα στο internet κανονικα,ομως οταν πηγα να βαλω antivirus(avg)ξεκινησε παλι το προβλημα.Το antivirus το εγραψα απο cd φιλου,λετε να ειχε spywear η ιο.το adwear δεν βρισκει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts