Jump to content

προβλημα browser

basilis_1971
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνδεωμαι στο internet αλλα δεν μπορω να ανοιξω σελιδες,με τον internet explorer και με mozilla,γραφει δεν βρεθηκε ο διακομιστης,αν ξερει καποιος ας μου γραψει.

PSTN - ISDN - ADSL? Firewall? Ρυθμίσεις modem - router? ΛΣ?

Γίνε λίγο πιο σαφής plz για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. ;)

:shifty:

Τα ίδια έπαθε ένας φίλος μου τις προάλλες με 56κ και δεν μπορεί να μπεί πουθενά, ούτε IRC ούτε messenger, ούτε σε καμία σελίδα. Ανεξαρτήτως browser του λέει done :/

Χθές πήγα σπίτι του και του καθάρισα το pc (είχε κολλήσει αρκετά spies).

Δοκίμασα με κλειστό firewall, δοκίμασα μέσω proxies, δοκίμασα με άλλους browsers αλλα ιντερνετ γιόκ. Κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά γιατί δεν μου ξαναέτυχε τόσο ζόρικο πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mηπως εχεις ενεργοποιησει κατα λαθος να ψαχνει για proxy server;Δοκιμασε να κανεις ping στο dns server του isp
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Δοκιμάσαμε με τρεις συνδέσεις, την δικιά μου backup dialup, μέσω hol anytime και την δικιά του απο cosmoline. Όσο για ping δε σκέφτηκα να δοκιμάσω :O
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμβαίνει καμια φορά αυτο στις pstn συνδεσεις.Εγώ ένα βραδυ δεν μπορουσα να ανοιξω ούτε μια σελίδα και ας ήμουνα online όπως έλεγε.Αποσυνδέομαι και ξαναμπαίνω καπως καλύτερα αλλα μετά απο λίγο τα ίδια..αποσύνδεση-σύνδεση και μόλις βλέπω,συνδεθήκατε με 16kb/s !!!(εικονικο βεβαια για να μην χαιρομαστε κιολας οταν συνδέεται με 52 πχ.) λέω να παω για ύπνο:):).Την άλλη μερα ολα καλα όλα ωραία χωρίς να πειράξω τίποτα.Τωρα τι φταιει ?ο provider μου,η τηλεφωνική μου σύνδεση? θα σας γελάσω.
Υπογραφή....

se mena otan symbainei ayto apenergopoio to zone alarm kai ftiaxnei :O

dokimase na kaneis kai kati endelos asxeto poy ksereis kamia fora :p

sto task manager-processes-internet explorer-end process

tha bgalei ena error.

dokimase na ton anoikseis twra se kapio site

katharise kai ta cashe toy explorer

παιδια αυτο το προβλημα το ειχα και παλια και το ελυσα με format,μετα εμπαινα στο internet κανονικα,ομως οταν πηγα να βαλω antivirus(avg)ξεκινησε παλι το προβλημα.Το antivirus το εγραψα απο cd φιλου,λετε να ειχε spywear η ιο.το adwear δεν βρισκει τιποτα.