Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 22/2/2025 at 2:02 ΜΜ, pereas7777 said:

θερμοκρασίες

Παιδιά απόδειξη έρχεται στο email και αν ναι μετά από πόσο καιρό? Επίσης οι πόντοι rewards πότε εμφανίζονται? 

39 minutes ago, ouzo12 said:

Παιδιά απόδειξη έρχεται στο email και αν ναι μετά από πόσο καιρό? Επίσης οι πόντοι rewards πότε εμφανίζονται? 

Έρχεται με μαιλ μέσα σε 24ώρες από την παραλαβή.

Οι πόντοι μπαίνουν σε 14 μέρες από την παραλαβή.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Φοβερή παραμετροποίηση το νέο ui . Σημαντικές αλλαγές θα δουν οι κάτοχοι των προηγούμενων συσκευών οταν θα το πάρουν.  Ειδικά σε ρυθμίσεις, ρουτίνες good lock  και πολλά άλλα.  Το πιο σημαντικό όμως είναι η μπαταρία του! Άνετα μια μέρα ότι και να κάνεις.  Με όλα ανοιχτά και μεικτή χρήση.  Ελπίζω να μην χαλάσει με κάποιο update.  Τα κάνουν αυτά οι εταιρείες μέχρι να ξυπνήσουν, αφού τους κράξουν.  Τέλος με ρολόι και ακουστικά έχει φτιάξει ένα πολύ καλό οικοσύστημα, ειδικά όταν χρησιμοποιείς φωνητικές εντολές στα ακουστικά.  

20 ώρες πριν, OverClocker said:

Smart switch

Το απέφυγα καθώς ανά καιρούς έχω διαβάσει πως η επαναφορά μέσω smart switch φέρνει και data/υπολείμματα εφαρμογών και ρυθμίσεων, που δεν χρειάζονται και ενδεχομένως να προκαλούν μικρο-κολλήματα εδώ κι εκεί.

Ίσως πρόκειται για μύθο βέβαια...

18 ώρες πριν, antonis_kiriazis said:

Έκατσα και αντέγραψα 200gb περίπου, από το S22ultra στο πισι για να τα μεταφέρω στο 25αρι...και τελικά δοκίμασα με το Quick Share, μετέφερα έναν έναν κάθε φάκελο κάνοντας και έλεγχο, σε λιγότερο από ώρα!

Αν το ήξερα νωρίτερα, έκανα το ίδιο με καλώδιο...

Για τα Routines πάντως, μπορούν να γίνουν shared/transfer 1-1 χρησιμοποιώντας το Routines+.

Σας ευχαριστώ και τους δυο.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. 

Screenshot_20250324_103144_Software update.jpg

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

40 minutes ago, johnnyman25 said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. 

Screenshot_20250324_103144_Software update.jpg

Καλημέρα σε όλους.. Αν και δε νομίζω να βγάλει προβλήματα με την μπαταρία όπως το 23 και 24, καλού κακού θα την βάλω σε καμία βδομάδα και μετά για να δω μη βγάλει προβλήματα και σε εμάς (πάντα όταν βγαίνει την κάνω κατευθείαν).. 

3 minutes ago, LELELO said:

Καλημέρα σε όλους.. Αν και δε νομίζω να βγάλει προβλήματα με την μπαταρία όπως το 23 και 24, καλού κακού θα την βάλω σε καμία βδομάδα και μετά για να δω μη βγάλει προβλήματα και σε εμάς (πάντα όταν βγαίνει την κάνω κατευθείαν).. 

Θα είναι η μεγάλη υπερβολή αν γίνει κάτι τέτοιο.  Θα σου πω γιατί την πέρασα ήδη μιας και είμαι....ριψοκίνδυνος άνθρωπος χαχαχα 

2 ώρες πριν, LELELO said:

Απο οταν βγει το s26 να ανησυχείς εσυ..

Κάποιος με OneUi7 και outlook email app, μπορεί να επιβεβαιώσει πως στις ειδοποιήσεις στις default επιλογές δεν είναι πλέον το Mark as read, αλλά το Archive στη θέση του; 

Επίσης δώστε κανένα feedback όσοι κάνατε το update!

Αλήθεια τώρα, πέρα από την πλάκα,  υπάρχει κάποιος που δεν θα κάνει την αναβάθμιση; Από τότε που την έκανα κοντεύει να κλείσει 24 ώρες με 5 ώρες ανοιχτή οθόνη, μεικτή χρήση και υπόλοιπο μπαταρίας 52%. Φυσικά, όποιος θέλει,  περιμένει την επόμενη αναβάθμιση....

1 hour ago, costsa41 said:

Αλήθεια τώρα, πέρα από την πλάκα,  υπάρχει κάποιος που δεν θα κάνει την αναβάθμιση; Από τότε που την έκανα κοντεύει να κλείσει 24 ώρες με 5 ώρες ανοιχτή οθόνη, μεικτή χρήση και υπόλοιπο μπαταρίας 52%. Φυσικά, όποιος θέλει,  περιμένει την επόμενη αναβάθμιση....

Δείχνει πολύ δυνατή η μπαταρία του.μαλλον κανει δουλειά ο επεξεργαστής. Αναρωτιέμαι γιατί η Samsung δε  βαζει 6000 μπαταρία..θα έσπερνε 

5 minutes ago, Andreaszel said:

Δείχνει πολύ δυνατή η μπαταρία του.μαλλον κανει δουλειά ο επεξεργαστής. Αναρωτιέμαι γιατί η Samsung δε  βαζει 6000 μπαταρία..θα έσπερνε 

είναι πολλά που δεν έχει "ανακαλύψει" η συγκεκριμένη μάρκα ακόμα.. Έχει δρόμο..

Να φύγει απο τα 25βατ, να αλλάξει τεχνολογία μπαταρίας και να αντέχουν παραπάνω κύκλους μπαταρίας, να εφαρμόσει "διπλό κελί" (dual cell) είναι μερικά που θα βρει μπροστά της σαν "καινοτομία" για τις επόμενες συσκευές, όταν άλλοι παίζουν ήδη μερικά χρονάκια με τα συγκεκριμένα υλικά.

(πόστ περί φθοράς μπαταρίας με την γρήγορη φόρτιση incoming σε

3

2

1

)

Edited by mivechris

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Σατανάδες την έκανα χθες βράδυ😁😁😁.. όχι που θα περίμενα μια εβδομάδα που είπα χθες .!!

Παρατήρηση: είμαι σε εξόρμηση με λίγη ηλιοφάνεια και όχι τόσο ζέστη.. παιδεψα λίγο το κινητό με αρκετές φωτογραφίες.. την έριξε αρκετά γρήγορα τη φωτεινότητα.. παίζει να είμαι και υπερβολικός..

Καλά να περάσετε σήμερα παίδες..

Εντωμεταξύ έχει δυνατότητα για transcript/summary των κλήσεων, και δεν έχει Ελληνικά... arghhh 🤬

Χρόνια Πολλά~

37 minutes ago, mivechris said:

είναι πολλά που δεν έχει "ανακαλύψει" η συγκεκριμένη μάρκα ακόμα.. Έχει δρόμο..

Να φύγει απο τα 25βατ, να αλλάξει τεχνολογία μπαταρίας και να αντέχουν παραπάνω κύκλους μπαταρίας, να εφαρμόσει "διπλό κελί" (dual cell) είναι μερικά που θα βρει μπροστά της σαν "καινοτομία" για τις επόμενες συσκευές, όταν άλλοι παίζουν ήδη μερικά χρονάκια με τα συγκεκριμένα υλικά.

(πόστ περί φθοράς μπαταρίας με την γρήγορη φόρτιση incoming σε

3

2

1

)

Όντως και αυτό με τα βατ πρέπει να αλλάξει..γρήγορη φόρτιση δεν χρησιμοποιω η αλήθεια είναι γιατί φοβάμαι για τη μπαταρια.😆😆😆για τη τεχνολογία που λες δε ξέρω...κύκλους φόρτισης μιας κ πήγα πρόσφατα για αλλαγή στο s23 ultra είχα 300 και υγεία 100% σε δύο χρόνια χρήσης,απο οτι μου ειπαν στο σερβις.700 είναι η οδηγία από τη Samsung.αλλα ναι έχει μείνει πίσω στο θέμα μπαταρία 

6 ώρες πριν, Andreaszel said:

Όντως και αυτό με τα βατ πρέπει να αλλάξει..γρήγορη φόρτιση δεν χρησιμοποιω η αλήθεια είναι γιατί φοβάμαι για τη μπαταρια.😆😆😆για τη τεχνολογία που λες δε ξέρω...κύκλους φόρτισης μιας κ πήγα πρόσφατα για αλλαγή στο s23 ultra είχα 300 και υγεία 100% σε δύο χρόνια χρήσης,απο οτι μου ειπαν στο σερβις.700 είναι η οδηγία από τη Samsung.αλλα ναι έχει μείνει πίσω στο θέμα μπαταρία 

Αυτοκίνητο οδηγάς; Η ακόμα με το γάιδαρο; Βάλε φίλε μου την γρήγορη φόρτιση (ο θεός να την κάνει) και άσε την μπαταρία. 50 ευρώ έχει παναθεμα την η καινούργια 

3 minutes ago, pereas7777 said:

Αυτοκίνητο οδηγάς; Η ακόμα με το γάιδαρο; Βάλε φίλε μου την γρήγορη φόρτιση (ο θεός να την κάνει) και άσε την μπαταρία. 50 ευρώ έχει παναθεμα την η καινούργια 

Έχω φορτίσει και με γρήγορη...10 φορές στα δύο χρόνια 😆😆😆και άλλες δέκα φορές ως το 100%🤣🤣

10 ώρες πριν, Andreaszel said:

Έχω φορτίσει και με γρήγορη...10 φορές στα δύο χρόνια 😆😆😆και άλλες δέκα φορές ως το 100%🤣🤣

Θέλεις να γίνεις viral προφανώς!

Καλημέρα σας. Ποιο πρόγραμμα αποθήκευσης συνεργάζεται καλύτερα με το κινητό μας για αρχεία και κυρίως φωτογραφίες;  OneDrive ή google; Ποιό έχετε εσείς και για ποιο λόγο;;

Εχω το onedrive γιατι εχω τα office αγορασμενα. αλλα δεν εχω δει ποτε τι ανεβαζει γιατι οτι βγαζω φευγει στο nas και το προτιμώ ετσι.

9 ώρες πριν, LELELO said:

Καλημέρα σας. Ποιο πρόγραμμα αποθήκευσης συνεργάζεται καλύτερα με το κινητό μας για αρχεία και κυρίως φωτογραφίες;  OneDrive ή google; Ποιό έχετε εσείς και για ποιο λόγο;;

στις φωτογραφιες θα δεις οτι το επισημο backup και αυτο που συνεργαζεται καλυτερα ειναι το onedrive...

αν και για μενα ειναι λαθος της samsung αυτο...επρεπε να εχουν κανει δικο τους cloud οπως η apple και να το πουλανε...

ακομα και οταν θες να αλλαξεις κινητο να στο κανει οπως στα apple...

iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

1 minute ago, arxontas2323 said:

στις φωτογραφιες θα δεις οτι το επισημο backup και αυτο που συνεργαζεται καλυτερα ειναι το onedrive...

αν και για μενα ειναι λαθος της samsung αυτο...επρεπε να εχουν κανει δικο τους cloud οπως η apple και να το πουλανε...

ακομα και οταν θες να αλλαξεις κινητο να στο κανει οπως στα apple...

Χα!

Κι όμως...Ένα φεγγάρι είχαν το samsung cloud αλλά δεν ήταν τόσο popular ώστε να τους κάνει να το κρατήσουν. Δεν ήταν τόσο μεγάλες οι ανάγκες ακόμα σε χώρο αποθήκευσης τότε.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Χα!

Κι όμως...Ένα φεγγάρι είχαν το samsung cloud αλλά δεν ήταν τόσο popular ώστε να τους κάνει να το κρατήσουν. Δεν ήταν τόσο μεγάλες οι ανάγκες ακόμα σε χώρο αποθήκευσης τότε.

samsung εισαι...οχι alcatel να το αποσυρεις...

δωσε κινητρο και σωστο λογο να το χρησιμοποιησει ο αλλος...ακομα και της apple τα πρωτα χρονια δεν το χρησιμοποιουσαν..

iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2