gate_7 Δημοσιεύτηκε November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2005 Καλησπερα παιδια εχο ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.Πριν μερικες μερες εβαλα dsl 384 απο Altec.Ο υπολογιστης εχει win xp sp2 με Microsoft AntiSpyware και NOD32.Το προβλημα ειναι οτι ενο εχο κλεισει ολα τα firewall κατα την διαρκεια που κατεβαζω ειτε απο σελιδα ειτε απο torrent ειτε απο οπουδηποτε αλλου ,δεν μπορω να μπο στο internet δηλαδη δεν μου ανηγει καμια σελιδα.Μηπως μπορειτε να σκεφτειτε τι φταιει; Ευχαριστο πολυ για την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν μπορεις να ανοιξεις σελιδα μονο οταν κατεβαζεις κατι?Τα torrents λειτουργουν κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 gia des internet options tou ie an exeis balei proxy... argei na fwrtwsei thn selida η κατευθειαν οτι δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Egw exw akousei periptwseis pou xrisimopoia kapoios as poume to Bitcomet kai to router tou (pou mporei na exeis router) mpoukwnei apo ta downloads tou Bitcomet! Dokimase diaforetiko bittorent client na deis! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν εχο βαλει proxy δεν μου αργει απλα δεν μου τις ανηγει,οταν κατεβαζω απο οπουδηποτε.Καποιοι μου ειπαν οτι ειτε φταιει ο provider ειτε να βαλω καποιο netlimiter να μειωσω το download και να δωσο στο upload.Υπαρχει περιπτωσι κανενα απο αυτα να ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Ναι λογικα κατι τετοιο θα ειναι.Δοκιμασε το netlimiter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Και θα πρότεινα να μειώσεις και τις max connections μέσα από τις επιλογές του προγράμματος (ή προγραμμάτων) που χρησιμοποιείς για κατέβασμα (π.χ. bittorrent, emule κλπ.). Αν και δεν είμαι ο πιο ψαγμένος επί του θέματος, νομίζω ότι τα προγράμματα αυτά σου "ρουφάνε" όλο το bandwidth, με αποτέλεσμα να σταματά να λειτουργεί το internet browsing του ΙΕ (ή του Firefox xε χε !!!) Βέβαια υπάρχει το άλλο ενδεχόμενο .... Kαι σε μένα συμβαίνει να κολλάει το browsing αρκετές φορές (ακόμη και σήμερα), και ψάξε-ψάξε στο PC, βρήκα ότι άμα κλείνω το software firewall (Zone Alarm) όλως περιέργως οι σελίδες ανοίγουν και πάλι (παλιότερα ανοιγόκλεινα τον υπολογιστή για το λόγο αυτό, σταματώντας τα πάντα :p) - τότε ξεμπουκώνει και δουλεύει μια χαρά το browsing :D (Φυσικά ξανατρέχω το firewall να αρχίσει και πάλι μετά το άνοιγμα της πρώτης σελίδας) :cool: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts