papresa Δημοσιεύτηκε 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 6 Ιανουαρίου Χρειάζομαι ίντερνετ για σπίτι (β' κατοικία) για λίγους μήνες τον χρόνο, χωρίς τα διαστήματα να είναι συγκεκριμένα. Δεν θέλω σταθερό τηλέφωνο, υπάρχει εγκατάσταση για γραμμή (έχει παυθεί). Επίσης δεν θέλω πάγια - σταθερή χρέωση. Έχω ακούσει για router με sim. Ισχύει; Από ποιες εταιρείες προσφέρεται και τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) το πιο φθηνό είναι να κάνεις hotspot ένα κινητό με prepaid sim, σε όποια εταιρία έχει φθηνό πακέτο ιντερνετ. Εαν πάλι θέλεις να συνδέονται πολλές συσκευές ταυτόχρονα τότε παίρνεις ένα 4G/LTE/5G modem router. Φθηνά μπορείς να βρεις απο TPLink, αλλά πρώτα δοκίμασε την ποιότητα λήψης κι απόδοση internet στο σπίτι, γιατί υπάρχει πιθανότητα η απόδοση να ειναι χειρότερη κι από 5άρα adsl γραμμή και να κλαις μετά τα χρήματα. Αν η λήψη και το ιντερνετ είναι ικανοποιητικό εντός σπιτιού τότε προχώρα στην έρευνα σου για modem router. Επίσης υπάρχει και το starlink που το ενεργοποιείς τους μήνες που σ' ενδιαφέρει να έχεις ιντερνετ. Εαν έχεις ανεμπόδιστο ορίζοντα προς τον βορά τότε σίγουρα θα πιάνεις ταχύτητες 150 - 250Mbps με 40€ το μήνα. Επιλογές υπάρχουν, δες τις ανάγκες σου και κάνε την έρευνά σου πρώτα. Edited 6 Ιανουαρίου by filippos 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts