memostrikas Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου On 7/3/2025 at 4:16 ΜΜ, conan1 said: Μια ερώτηση. Μάλλον δεν γίνεται αυτό που θα ρωτήσω, Εχω στην αρχική οθόνη τρείς οθόνες. Την κεντρική και άλλες δύο. Γίνεται με κάποιο τρόπο να ορίσω αρχική ή όπως αλλιώς λέγεται, την μεσαία και όχι την αριστερή που είναι από default? Expand Οχι. Αλλά ότι έχεις στην μεσαία βαλτα στην default, και της default στην μεσαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου On 7/3/2025 at 4:30 ΜΜ, memostrikas said: Οχι. Αλλά ότι έχεις στην μεσαία βαλτα στην default, και της default στην μεσαία. Expand Ετσι το έχω, αλλά ρώτησα μήπως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Όταν το φορτίζω στο 100% αργεί πάρα πολύ να πέσει στο 99% και μετά πέφτει πιο γρήγορα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Πως γίνεται να κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία στο 100% και μετά όχι; Κάνω κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 12:44 ΠΜ, Teo010 said: Όταν το φορτίζω στο 100% αργεί πάρα πολύ να πέσει στο 99% και μετά πέφτει πιο γρήγορα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Πως γίνεται να κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία στο 100% και μετά όχι; Κάνω κάποιο λάθος; Expand Και σε μένα (Moto G32) το ίδιο συμβαίνει. Αλλά γενικά δεν έχω παράπονο από τη μπαταρία. Έχει καλή διάρκεια. Τώρα, γιατί γίνεται αυτό δε ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Απλά αν κρατούσε η μπαταρία όσο κρατάει μέχρι να πέσει κάτω από το 100%,θα μιλούσαμε για καμιά βδομάδα με μια φόρτιση.😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Παιδιά το περιμένω να παραλάβω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν τελικά θα το κρατήσω..Το gps του πως είναι;;Χάνει συχνά το σήμα; Μπερδεύεται όταν στρίβετε σε μια στροφή και δείχνει ότι έχετε πάει αλλού;;Έχω το moto g32 και μου κάνει κάτι τέτοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 4:44 ΜΜ, Giannis114 said: Παιδιά το περιμένω να παραλάβω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν τελικά θα το κρατήσω..Το gps του πως είναι;;Χάνει συχνά το σήμα; Μπερδεύεται όταν στρίβετε σε μια στροφή και δείχνει ότι έχετε πάει αλλού;;Έχω το moto g32 και μου κάνει κάτι τέτοια.. Expand Κανένα θέμα! Δουλεύει τέλεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 4:44 ΜΜ, Giannis114 said: Παιδιά το περιμένω να παραλάβω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν τελικά θα το κρατήσω..Το gps του πως είναι;;Χάνει συχνά το σήμα; Μπερδεύεται όταν στρίβετε σε μια στροφή και δείχνει ότι έχετε πάει αλλού;;Έχω το moto g32 και μου κάνει κάτι τέτοια.. Expand Έχω το Moto G32 και δε μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο! Λειτουργεί υποδειγματικά! Όχι μόνο το GPS, τα πάντα... 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 4:44 ΜΜ, Giannis114 said: Παιδιά το περιμένω να παραλάβω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν τελικά θα το κρατήσω..Το gps του πως είναι;;Χάνει συχνά το σήμα; Μπερδεύεται όταν στρίβετε σε μια στροφή και δείχνει ότι έχετε πάει αλλού;;Έχω το moto g32 και μου κάνει κάτι τέτοια.. Expand Με ποίο πρόγραμμα το δουλεύεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 5:55 ΜΜ, memostrikas said: Με ποίο πρόγραμμα το δουλεύεις ; Expand Google Maps. Έχω δοκιμάσει ό,τι πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει (από Waze και Here μέχρι OsmAnd+). Το Google Maps, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι συνολικά το καλύτερο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 5:55 ΜΜ, memostrikas said: Με ποίο πρόγραμμα το δουλεύεις ; Expand Με Google maps κλασσικά..Είχα επιδότηση και ήταν ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα,απλά λόγω του ότι μου το κάνει το G32 αλλά και το notebookcheck που έκανε review το fusion δεν είπε και τα καλύτερα για το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 21/3/2025 at 7:20 ΜΜ, Giannis114 said: Με Google maps κλασσικά..Είχα επιδότηση και ήταν ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα,απλά λόγω του ότι μου το κάνει το G32 αλλά και το notebookcheck που έκανε review το fusion δεν είπε και τα καλύτερα για το gps. Expand Χαζομάρες! Το δουλεύω και είναι άψογο το GPS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) Καλημέρα! Πρόβλημα με μικρόφωνο σε βιντεοκλήσεις, με Viber, WhatsApp, Messenger, Teams κ.λ.π. Κάνει διακοπές. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Αφού έκανα και τους διαγνωστικούς ελέγχους της συσκευής, έλεγα κάτι άλλο θα φταίει στους άλλους, ίντερνετ κ.λ.π. Χθες το διαπίστωσα κι εγώ αλλάζοντας το τηλέφωνο με άλλον και κάνοντας βιντεοκλήση. Ψάχνοντας στο forum χρηστών της Motorola, είδα ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και υπάρχουν αρκετές σελίδες με σχόλια για αναζήτηση βοήθειας, χωρίς όμως η Motorola να το έχει διορθώσει αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Το αντιμετώπισε κάποιος; Αν ναι, έκανε κάτι που να έλυσε το πρόβλημα; On 21/3/2025 at 12:44 ΠΜ, Teo010 said: Όταν το φορτίζω στο 100% αργεί πάρα πολύ να πέσει στο 99% και μετά πέφτει πιο γρήγορα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Πως γίνεται να κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία στο 100% και μετά όχι; Κάνω κάποιο λάθος; Expand Έτσι ακριβώς και το δικό μου, αλλά και φίλου. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Edited 22 Μαρτίου by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου On 22/3/2025 at 7:18 ΠΜ, np60s said: Καλημέρα! Πρόβλημα με μικρόφωνο σε βιντεοκλήσεις, με Viber, WhatsApp, Messenger, Teams κ.λ.π. Κάνει διακοπές. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Αφού έκανα και τους διαγνωστικούς ελέγχους της συσκευής, έλεγα κάτι άλλο θα φταίει στους άλλους, ίντερνετ κ.λ.π. Χθες το διαπίστωσα κι εγώ αλλάζοντας το τηλέφωνο με άλλον και κάνοντας βιντεοκλήση. Ψάχνοντας στο forum χρηστών της Motorola, είδα ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και υπάρχουν αρκετές σελίδες με σχόλια για αναζήτηση βοήθειας, χωρίς όμως η Motorola να το έχει διορθώσει αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες. Το αντιμετώπισε κάποιος; Αν ναι, έκανε κάτι που να έλυσε το πρόβλημα; Έτσι ακριβώς και το δικό μου, αλλά και φίλου. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Expand Διακοπές δεν μου κάνει σε βιντεοκλήση, αλλά με συγκεκριμένο άτομο με iphone 13 όταν μιλάμε στο messenger, τον ακούω πολύ χαμηλά. Με όλους τους άλλους, άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts