Jump to content

Motorola EDGE 50 FUSION

nininikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 7/3/2025 at 4:16 ΜΜ, conan1 said:

Μια ερώτηση. Μάλλον δεν γίνεται αυτό που θα ρωτήσω,

Εχω στην αρχική οθόνη τρείς οθόνες. Την κεντρική και άλλες δύο. 

Γίνεται με κάποιο τρόπο να ορίσω αρχική ή όπως αλλιώς λέγεται, την μεσαία και όχι την αριστερή που είναι από default?

Expand  

Οχι. Αλλά ότι έχεις στην μεσαία βαλτα στην default, και της default στην μεσαία.

On 7/3/2025 at 4:30 ΜΜ, memostrikas said:

Οχι. Αλλά ότι έχεις στην μεσαία βαλτα στην default, και της default στην μεσαία.

Expand  

Ετσι το έχω, αλλά ρώτησα μήπως γίνεται.

• 2 weeks later...

Όταν το φορτίζω στο 100% αργεί πάρα πολύ να πέσει στο 99% και μετά πέφτει πιο γρήγορα.
Είναι φυσιολογικό αυτό;
Πως γίνεται να κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία στο 100% και μετά όχι; Κάνω κάποιο λάθος;

On 21/3/2025 at 12:44 ΠΜ, Teo010 said:

Όταν το φορτίζω στο 100% αργεί πάρα πολύ να πέσει στο 99% και μετά πέφτει πιο γρήγορα.
Είναι φυσιολογικό αυτό;
Πως γίνεται να κρατάει τόσο πολύ η μπαταρία στο 100% και μετά όχι; Κάνω κάποιο λάθος;

Expand  

Και σε μένα (Moto G32) το ίδιο συμβαίνει. Αλλά γενικά δεν έχω παράπονο από τη μπαταρία. Έχει καλή διάρκεια. Τώρα, γιατί γίνεται αυτό δε ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς 

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Απλά αν κρατούσε η μπαταρία όσο κρατάει μέχρι να πέσει κάτω από το 100%,θα μιλούσαμε για καμιά βδομάδα με μια φόρτιση.😎

Παιδιά το περιμένω να παραλάβω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν τελικά θα το κρατήσω..Το gps του πως είναι;;Χάνει συχνά το σήμα; Μπερδεύεται όταν στρίβετε σε μια στροφή και δείχνει ότι έχετε πάει αλλού;;Έχω το moto g32 και μου κάνει κάτι τέτοια..

On 21/3/2025 at 4:44 ΜΜ, Giannis114 said:

Παιδιά το περιμένω να παραλάβω αλλά έχω έναν ενδοιασμό αν τελικά θα το κρατήσω..Το gps του πως είναι;;Χάνει συχνά το σήμα; Μπερδεύεται όταν στρίβετε σε μια στροφή και δείχνει ότι έχετε πάει αλλού;;Έχω το moto g32 και μου κάνει κάτι τέτοια..

Expand  

Κανένα θέμα! Δουλεύει τέλεια!

Expand  

Έχω το Moto G32 και δε μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο! Λειτουργεί υποδειγματικά! Όχι μόνο το GPS, τα πάντα...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Expand  

Με ποίο πρόγραμμα το δουλεύεις ;

On 21/3/2025 at 5:55 ΜΜ, memostrikas said:

Expand  

Google Maps.

Έχω δοκιμάσει ό,τι πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει (από Waze και Here μέχρι OsmAnd+). Το Google Maps, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι συνολικά το καλύτερο...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

On 21/3/2025 at 5:55 ΜΜ, memostrikas said:

Expand  

Με Google maps κλασσικά..Είχα επιδότηση και ήταν ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα,απλά λόγω του ότι μου το κάνει το G32 αλλά και το notebookcheck που έκανε review το fusion δεν είπε και τα καλύτερα για το gps.

On 21/3/2025 at 7:20 ΜΜ, Giannis114 said:

Με Google maps κλασσικά..Είχα επιδότηση και ήταν ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα,απλά λόγω του ότι μου το κάνει το G32 αλλά και το notebookcheck που έκανε review το fusion δεν είπε και τα καλύτερα για το gps.

Expand  

Χαζομάρες! Το δουλεύω και είναι άψογο το GPS 

Καλημέρα!

Πρόβλημα με μικρόφωνο σε βιντεοκλήσεις, με Viber, WhatsApp, Messenger, Teams κ.λ.π. Κάνει διακοπές. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Αφού έκανα και τους διαγνωστικούς ελέγχους της συσκευής, έλεγα κάτι άλλο θα φταίει στους άλλους, ίντερνετ κ.λ.π. Χθες το διαπίστωσα κι εγώ  αλλάζοντας το τηλέφωνο με άλλον και κάνοντας βιντεοκλήση. Ψάχνοντας στο forum χρηστών της Motorola, είδα ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και υπάρχουν αρκετές σελίδες με σχόλια για αναζήτηση βοήθειας, χωρίς όμως η Motorola να το έχει διορθώσει αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες.

Το αντιμετώπισε κάποιος; Αν ναι, έκανε κάτι που να έλυσε το πρόβλημα;

On 21/3/2025 at 12:44 ΠΜ, Teo010 said:

Είναι φυσιολογικό αυτό;

Expand  

Έτσι ακριβώς και το δικό μου, αλλά και φίλου. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Edited by np60s

On 22/3/2025 at 7:18 ΠΜ, np60s said:

Καλημέρα!

Πρόβλημα με μικρόφωνο σε βιντεοκλήσεις, με Viber, WhatsApp, Messenger, Teams κ.λ.π. Κάνει διακοπές. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Αφού έκανα και τους διαγνωστικούς ελέγχους της συσκευής, έλεγα κάτι άλλο θα φταίει στους άλλους, ίντερνετ κ.λ.π. Χθες το διαπίστωσα κι εγώ  αλλάζοντας το τηλέφωνο με άλλον και κάνοντας βιντεοκλήση. Ψάχνοντας στο forum χρηστών της Motorola, είδα ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και υπάρχουν αρκετές σελίδες με σχόλια για αναζήτηση βοήθειας, χωρίς όμως η Motorola να το έχει διορθώσει αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες.

Το αντιμετώπισε κάποιος; Αν ναι, έκανε κάτι που να έλυσε το πρόβλημα;

Έτσι ακριβώς και το δικό μου, αλλά και φίλου. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Expand  

Διακοπές δεν μου κάνει σε βιντεοκλήση, αλλά με συγκεκριμένο άτομο με iphone 13 όταν μιλάμε στο messenger, τον ακούω πολύ χαμηλά. Με όλους τους άλλους, άψογα.