Skakinen_ Δημοσιεύτηκε 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 30 Νοέμβριος Συγκεκριμένα πρόκειται για αλλαγή του Power button (On-Off) σε συσκευή Realme 7. Στο διαδίκτυο βρίσκω διάφορα Κέντρα επισκευής (The Fixers, Fixer Lab, Easy Service κλπ) αλλά δεν ξέρω την ποιότητα της δουλειάς τους, κατά πόσον είναι αξιόπιστα κλπ. Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση, ευχαρίστως να την ακούσω! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) Οι The Fixers είναι μια χαρά όπως και το iRepair μέσα στα Public, φυσικά δεν νομίζω να βρεθεί ανταλλακτικό για τόσο παλαιό κινητό. Εγώ δεν θα έδινα λεφτά για επισκευή συσκευής 5 ετών. Δεν κοιτάς την αγορά νέου κινητού, ειδικά τώρα που έχει κάποιες πολύ καλές προσφορές όπως το Motorola Edge 50 Fusion η το Realme 12 Pro. Edited 30 Νοέμβριος by CaptainChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Και γιατί δεν ρωτάς στην επίσημη αντιπροσωπεία;; Αν και συμφωνώ ότι δεν αξίζει σε τόσο παλιά συσκευή να ασχοληθείς. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts