-orestis- Δημοσιεύτηκε November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2005 καλησπερα σε ολους.εχω ενα μικρο προβλημα.εδω και λιγο καιρο ηθελα να αγορασω ενα DVD-RW τοτε το προβλημα μου ηταν πιο να παρω.αυτο ομως αλλαξε ετυχε λογο γιορτης οι φιλοι μου να μου αγορασουν ως δωρο ενα dvd-rw.θα ηθελα να με βοηθησετε.δεν ξερω αν ειναι καλο και αν αξιζει να το κρατησω ή να το γυρισω και να παρω αλλο. η μαρκα του ειναι lg και το μοντελο ειναι το GSA-4165B.η τιμη του ειναι 42€ ειναι καλο?να το κρατησω?δεν εχω προβλημα και να συμπληρωσω λεφτα για να παρω κατι καλυτερο.αρκει αυτο που να παρω να ειναι καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Γιατι να το αλλάξεις αν δουλεύει και σε ικανοποιούν οι ταχύτητες εγγραφής; :worry: Τι περισσότερο θα σου προσφέρει ένα ακριβότερο μοντέλο δηλαδή; Έχω το 4120B και δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ και ένα χρόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Βασικα φιλε μου απο μια εμπειρια που ειχα με τα CD-Recorders στις αρχες, ειχα παρει ενα Plextor με 120 χιλιαρικα (σε δραχμες τοτε) και μετα απο λιγο καιρο μου χαλασε... Ενα αλλο που το θεωρουσα "μαπα" και το αγορασα με πολυ λιγοτερα λεφτα μου κρατησε μια ζωη (το εχω ακομα και τωρα που γραφω στο παλιο μου PC ;) ) Μην ανησυχεις για την ποιοτητα... Ειναι να σου "κατσει" το ελλατωματικο ! Αν σου "κατσει" τοτε οτι μαρκα και να ειναι θα καταληξει στα σκουπιδια οπως ολα !!! :D Χαλαρωσε, απολαυσε τις εγγραφες σου και αστο να κανει τη "δουλεια" του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 ...einai kai ntropi na perneis pisw dwro na to allaxeis... :X Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 εκανα μερικες συγκρισης με αλλα dvd-rw και ειδα οτι χανει λιγο στην αναγνωση cd και την εγγραφη cd.σε ολα τα αλλα ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα.δεν χανει αλλου. τωρα εχω ενα cd-rw κια ενα dvd πιο λετε να βγαλω και να βαλω το dvd-rw?ελεγα να βγαλω το cd-rw ωστε να αντιγραφω απευθειας.αλλα τωρα που δεν εχει γρηγορη εγγραφη και αναγνωση cd(το dvd-rw) μηπως ανα βγαλω καλυτερα το dvd-rom ωστε να εχω και το cd-rw γαι τις εγγραφες των cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Tα cdrw δεν έχουν λόγο ύπαρξης πλέον. Μην σπαταλάς χώρο και καλώδια για να έχεις ένα cdrw στον υπολογιστή σου. Επίσης δεν έχει νόημα να αλλάξεις το dvdrw, μια χαρά τη δουλειά του θα κάνει και έχε υπόψη σου ότι τα drives αυτά είναι και λίγο λαχείο. Σε άλλους δηλαδή αντέχουν χρόνια, σε άλλους χαλάνε σε έναν μήνα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 ok ευχαριστω ολους για τη βοηθεια που μου προσφερατε.τελικα σκεφτηκα να το κρατησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Αγαπητε φιλε κρατα το.Εχω 2 LG GSA- 4120b KAI EIMAI ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.Εχει και 2 χρονια εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 ... nec power :P Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 ρε παιδια εχω προβλημα.ή δεν γνωριζω ακομα να το χειριστω ή ειναι προβληματικο. πηαγα να αντιγραψω ενα dvd(οχι ταινια) και μολις εφτασε στο 96% σταματησε.την αντιγραφη πηγα να την κανω με το nero.αφου δεν ειναι ταινια ειναι κλειδομενο?χρειαζεται να το ξεκλειδωσω? δοκιμασα επισης να γραψω ενα cd μουσικης σε επανεγραψιμο ωστε να κανω δοκιμη και μου κολλησε στο 7% δεν ξερω εχω νευριασει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts