Dimis13 Δημοσιεύτηκε November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2005 Αληθεια παιζει κανεις απο εδω μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Φιλε μου τι μου θυμησες τωρα .... Εγω επαιζα καποτε, εντελως ερασιτεχνικα ομως. Οταν ειδα πως επαιζαν στην Αθηνα (βλεπε Καϊσα κλπ) το παρατησα εντελως. Γνωριζεις αν υπαρχει τιποτα για PC (περα του αθλιου προπερσινου δενθυμαμαι πωςτολενε και του αρχαιου MTG;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. November 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Τιποτα δεν κυκλοφορει δηστυχως.Να σου πω και εγω για την πλακα μου παιζω δεν με περαζει να ξερω οτι καποιος παιζει καλυτερα επειδη εχει δωσει τα κερατα του.Το θεμα ειναι να διασκεδαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 file ego paizo kana xrono tora ontos thelei polla lefta to kainourgio format ravnica einai trela! sto internet paizo to magic the gathering online einai arketa kalo,mporeis eite na to kaneis download free 600+mb eite na agoraseis to starter pack tis 9th edition pou sou dinei doro tis kartes tou paketou k stin online ekdosi k kostizei 15 euro mesa me foil serra angel Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ενας γνωστος μου μου ειπε πως υπαρχει ενα site οπου εχει ολες τις καρτες του MTG, αλλα χωρις τις φωτο (για λογους copyright) και παιζεις ελευθερα on-line με αλλους παικτες. Δυστυχως δεν εχω περισσοτερες πληροφοριες, αλλα που θα παει.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 http://www.magicworkstation.com Αυτό είναι το site με το πρόγραμμα που ψάχνετε. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το Magic, καλές εποχές! :) Στην αρχή ήταν καλά αλλά μετά ξενέρωσα γιατί έπεσα σε παρέα με πολύ πορωμένους που αρχίσανε και κάνανε κέρατα στο παιχνίδι και για να μπορέσεις να τους ανταγωνιστείς έπρεπε να ασχολείσαι 24 ώρες το 24ωρο. Για χαβαλέ πάντως λέει, αυτό το προγραμματάκι το κατέβασα και είναι πολύ καλό. Το κακό βέβαια πάλι είναι ότι έχω χάσει τελείως επαφή με το παιχνίδι (σταμάτησα όταν βγήκε η 5η edition) :p Ααχ, θα βγάλω να κοιτάξω την συλλογή μου, συγκινήθηκα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Επειδη ψαχνω πιο παλιες καρτες στειλε κανενα πμ με οτι εχεις οταν μπορεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Και εμένα με ενδιαφέρουν παλιές κάρτες (δυστυχώς δεν έπαιζα τότε) οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάποια ανταλλαγή με νεότερα sets στείλε μου ΡΜ με το τί έχεις. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Και εμένα με ενδιαφέρουν παλιές κάρτες (δυστυχώς δεν έπαιζα τότε) οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάποια ανταλλαγή με νεότερα sets στείλε μου ΡΜ με το τί έχεις. Παιζεις ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Μπαινεις κανεις workstation να παιξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 το workstation εχει ολες τις σειρες; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 πριν 2 χρόνια έλιωνα κανονικά στην ΚΑΙΣΑ :P Μπαινεις κανεις workstation να παιξουμε? workstation=???να φανταστώ online magic? κάποιο Link? :O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 http://www.magicworkstation.com Αυτό είναι το site με το πρόγραμμα που ψάχνετε. :cool: Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Τώρα καλύτερα; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Θα ερθει αυριο κανεις στο President για το Games Fair? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Μπορει να ερθει κανεις απο καισσα πειραια κατα τις 4 και κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 εγω έπαιζα magic μέχρι και το fifth edition. Από τις τελευταίες σπάνιες κάρτες που απέκτησα ήταν το cursed scroll. Την συλλογή μου την έχω ακόμη με 500 και rare. Τότε έπαιζα ένα πολύ μικρό και πολύ γρήγορο white deck με creatures του στυλ savanal lions και γενικά ότι κατέβαινε με ένα το πολύ δύο μάνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Ασχολείται κανείς αυτόν τον καιρό; Τι decks έχετε; Εγώ έφτιαξα το λεγόμενο Heezy Street (αντιγραφή από ίντερνετ, όχι δική μου ιδέα). Κατεβαίνει κανείς από εδώ στα FNM; ΥΓ: BTW, αυτό το thread ήταν η αφορμή να ξανασχοληθώ με το mtg μετά από χρόνια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ego exo ena mple-mauro milling deck kartes apo kamigawa kai ravnica. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 kala to paixnidi ayto einai to poio wraio apo toy idoys tou:!: kai ayto to dixnei oti den asxolounte mono paidakia mazi toy:D kapote eixa faei gero kolhma kai ola moy ta lefta phgainan se kartes:cry: alla pote den tha ksexasw tis maxes poy ekana kai to poso kala pernaga otan to epaiza me tous filoys moy:!: vlakia poy tis xarisa:( :!: Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Το deck που χρησιμοποίησα στο FNM την προηγούμενη Παρασκευή. Πήγα 3-1 στις νίκες και 6-2 συνολικά στα παιχνίδια. Έπαιξα απέναντι σε 3 Orzhov decks (Husk,Hand to Hand και Control) και 1 U/R Magnivore LD και έχασα μόνο από το Orzhov Control. Το deck: Lands: 23 4 Overgrown Tomb 4 Llanowar Wastes 6 Forest 5 Swamp 1 Shizo, Death's Storehouse 1 Okina, Temple To The Grandfathers 1 Tomb Of Urami 1 Svogthos, The Restless Tomb Creatures: 22 4 Birds Of Paradise 4 Sakura-Tribe Elder 3 Plagued Rusalka 3 Kokusho, The Evening Star 3 Grave-Shell Scarab 2 Vulturous Zombie 2 Kodama Of The North Tree 1 Gleancrawler Spells: 15 3 Phyrexian Arena 4 Putrefy 2 Last Gasp 2 Naturalize 2 Moldervine Cloak 2 Loxodon Warhammer Sideboard δεν είχα. Βγήκα 4ος από 34 και κέρδισα 5 boosters από Dissension. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 oraio to deck sou k arketa akribo sunamma :) kapoia stigmi tha anebaso k to diko mou Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Άντε βρε th_tsong, ανέβασε το επιτέλους να σχολιάσουμε! Έχει πεθάνει το thread! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 basika terma to magic gia mena :( poulisa oles tis kartes mou ... giati barethika pia :) Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beefTechie Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Κι εγώ παίζω magic, ψιλοσοβαρά.. Υπάρχει κανένα σχετικό προγραμματάκι για Windows Mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts