Nrg Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν το είχα προσέξει, anyway έναν απολογισμό θα κάνω : πήρα 12 περιοδικά (το ένα είχε 3 κάρτες μέσα το άλλο δυο) Ομως δυο δε φαίνονται πουθενά ούτε στο λογαριασμό μου ούτε στα mail μου . Η παύση που μου λες ανάμεσα στα νούμερα δε μου βγαίνει απο το * δεν ξέρω που είναι. Εισαι σιγουρος? Δες το manual του ασυρματου σου σιγουρα θα λεει. Και εμενα μου εχει τυχει περιοδικο να εχει 2 καρτες μεσα :w00t: Αυτες που δεν εμφανιζονται πουθενα δοκιμασε να τις ξαναβαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Εγκαταλείπω την προσπάθεια μην είμαστε και άπληστοι. Ποιός ψάχνει το manual τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Εγκαταλείπω την προσπάθεια μην είμαστε και άπληστοι. Ποιός ψάχνει το manual τώρα... Σωστο σε βρισκω :D Πατα το R παρατεταμενα τοτε και θα μπει το p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Σωστο σε βρισκω :D Πατα το R παρατεταμενα τοτε και θα μπει το p ;) Το δοκίμασα και μου βγάζει κεφαλαίο P και δε χωράνε όλοι οι αριθμοί- θα δω το manual αύριο-καληνύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Το Ρ βγαίνει με το πλήκτρο επανάληψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Ενημερωσε μας για την ποιοτητα :) Προς ενημέρωση: για Hong kong +86755835295** πολύ καλή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 edit: Επισης αν θες να καλεις κατευθειαν τα 2 συγκεκριμενα νουμερα που καλεις στη Ρωσια κανεις το εξης : 8002003864p123456p1234p00# Οπου 00 βαζεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις. Κανεις 2 μνημουλες και στο τσακ-μπαμ τηλεφωνεις Δυστυχώς σε μία μνήμη δε χωράνε όλα τα νούμερα, μόνο οι κωδικοί το νούμερο κλήσης όχι, (έχω το siemens sl100), εκτός αν τα αποθηκεύσω σε δύο μνήμες(κωδικούς+νούμερο), κάποια άλλη λύση; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 edit: Επισης αν θες να καλεις κατευθειαν τα 2 συγκεκριμενα νουμερα που καλεις στη Ρωσια κανεις το εξης : 8002003864p123456p1234p00# Οπου 00 βαζεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις. Κανεις 2 μνημουλες και στο τσακ-μπαμ τηλεφωνεις Δυστυχώς σε μία μνήμη δε χωράνε όλα τα νούμερα, μόνο οι κωδικοί το νούμερο κλήσης όχι, (έχω το siemens sl100), εκτός αν τα αποθηκεύσω σε δύο μνήμες(κωδικούς+νούμερο), κάποια άλλη λύση; :( Ε ενταξει αφου χωρανε οι κωδικοι δεν ειναι μεγαλο προβλημα να καλεις μονο το νουμερο, κατι ειναι και αυτο! Δεν μπορω να σκεφτω αλλη καλυτερη λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts