Jump to content

Ρωσία

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το είχα προσέξει, anyway έναν απολογισμό θα κάνω : πήρα 12 περιοδικά (το ένα είχε 3 κάρτες μέσα το άλλο δυο) Ομως δυο δε φαίνονται πουθενά ούτε στο λογαριασμό μου ούτε στα mail μου .

Η παύση που μου λες ανάμεσα στα νούμερα δε μου βγαίνει απο το * δεν ξέρω που είναι.

Εισαι σιγουρος? Δες το manual του ασυρματου σου σιγουρα θα λεει.

Και εμενα μου εχει τυχει περιοδικο να εχει 2 καρτες μεσα :w00t: Αυτες που δεν εμφανιζονται πουθενα δοκιμασε να τις ξαναβαλεις.

Εγκαταλείπω την προσπάθεια μην είμαστε και άπληστοι. Ποιός ψάχνει το manual τώρα...

Σωστο σε βρισκω :D Πατα το R παρατεταμενα τοτε και θα μπει το p ;)

Σωστο σε βρισκω :D Πατα το R παρατεταμενα τοτε και θα μπει το p ;)

Το δοκίμασα και μου βγάζει κεφαλαίο P και δε χωράνε όλοι οι αριθμοί- θα δω το manual αύριο-καληνύχτα.

edit: Επισης αν θες να καλεις κατευθειαν τα 2 συγκεκριμενα νουμερα που καλεις στη Ρωσια κανεις το εξης : 8002003864p123456p1234p00#

Οπου 00 βαζεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις. Κανεις 2 μνημουλες και στο τσακ-μπαμ τηλεφωνεις

Δυστυχώς σε μία μνήμη δε χωράνε όλα τα νούμερα, μόνο οι κωδικοί το νούμερο κλήσης όχι, (έχω το siemens sl100), εκτός αν τα αποθηκεύσω σε δύο μνήμες(κωδικούς+νούμερο), κάποια άλλη λύση; :(

edit: Επισης αν θες να καλεις κατευθειαν τα 2 συγκεκριμενα νουμερα που καλεις στη Ρωσια κανεις το εξης : 8002003864p123456p1234p00#

Οπου 00 βαζεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις. Κανεις 2 μνημουλες και στο τσακ-μπαμ τηλεφωνεις

Δυστυχώς σε μία μνήμη δε χωράνε όλα τα νούμερα, μόνο οι κωδικοί το νούμερο κλήσης όχι, (έχω το siemens sl100), εκτός αν τα αποθηκεύσω σε δύο μνήμες(κωδικούς+νούμερο), κάποια άλλη λύση; :(

Ε ενταξει αφου χωρανε οι κωδικοι δεν ειναι μεγαλο προβλημα να καλεις μονο το νουμερο, κατι ειναι και αυτο! Δεν μπορω να σκεφτω αλλη καλυτερη λυση...