Jump to content

Ρωσία

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για καθημερινά τηλέφωνα στη Ρωσία 10-20΄ τι να επιλέξω; (τώρα έχω telepassport)

Θα Πάς στο Περίπτερο και θα πάρεις μερικές κάρτες Talk-talk

Θα τις περάσεις στο τηλέφωνο σου ( υπάρχει σχετική διαδικασία) και θα τηλεφωνάς βάζοντας μπροστά το 1733 ( Απαιτείται ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ σύνδεση στην ALTEC )

ΘΑ πληρώνεις μόνο

ΡΩΣΙΑ 0.0500

ΡΩΣΙΑ Κινητό 0.1111

ΡΩΣΙΑ Μόσχα 0.0500

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. και ισχύουν από 09/10/2005 μέχρι 31/12/2005.

Δηλαδή χωρίς ΦΠΑ η τιμή είναι 0,042 σταθερό έναντι 0,150 της Εταιρείας που έχεις τώρα !!!

ο πλήρης τιμοκατάλογος είναι στην σελίδα

http://www.talk-talk.gr:18080/Dynamic/talk-talk/bill3.jsp?Letter=%D1

Δες την διαδικασία για να βάλεις τον χρόνο ομιλίας στο σταθερό σου στο παρακάτω ΛΙΝΚ

http://www.talk-talk.gr/gr/kartostatheri.html

Thanks αλλά απο ότι βλέπω δεν διευκρινίζει αν χρεώνει ανα 60'' ή ανα 1'', ο οτε τι χρέωση έχει;

Οπως και να χρεωνει δυσκολα να πληρωσεις παραπανω απ'οτι με την Telepassport. Ανα 30" χρεωνει η talk talk.

Μολις μίλησα με το 8011110000(talk talk) και μου είπαν ανα 60'' ...

Στο site αναφερει ανα 30", και ειναι ανα 30. Προφανως (τι παραξενο) επεσες σε ασχετο.

" Η χρέωση της κάρτας γίνεται ανά 30 δευτερόλεπτα εκτός και αν αναφέρεται ρητά κάτι άλλο."

Στο site αναφερει ανα 30", και ειναι ανα 30. Προφανως (τι παραξενο) επεσες σε ασχετο.

άσχετΗ (γυναίκες...) τελικά το ξανακοίταξα και είναι ανά 30'', όμως τι χρέωση έχει ο οτε;

O ΟΤΕ χρεώνει 0,00488900 ευρώ ανά δευτερόλεπτο και για σταθερό και για κινητό. Ελάχιστη χρέωση ένα δευτερόλεπτο .

Η τιμή ανα λεπτό είναι 0,29334 και μαζί με το ΦΠΑ 0,349

Μόλις είδα οτι η evoice έχει για σταθερό Ρωσίας 0,0240(0.02856 με φπα) το λεπτό και χρέωση ανα δευτερόλεπτο και για κινητό 0,0508 χωρίς φπα. Νομίζω οτι έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την talk talk 0.0500 τουλάχιστον για σταθερά, εκτός αν κάνω λάθος ...

Μόλις είδα οτι η evoice έχει για σταθερό Ρωσίας 0,0240(0.02856 με φπα) το λεπτό και χρέωση ανα δευτερόλεπτο και για κινητό 0,0508 χωρίς φπα. Νομίζω οτι έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την talk talk 0.0500 τουλάχιστον για σταθερά, εκτός αν κάνω λάθος ...

Έχεις δίκιο. \

Βάλε evoice .

Πάρε το PCWORLD

δίνει μια κάρτα των 7 ευρώ για EVOICE ( το περιοδικό στοιχίζει 6,5) Εκτός αν μπορέσεις και βρεις computer active ( τα οποία μάλλον τελιώσανε)

Υστερα απο μια μικρή σύγκριση τιμών για ένα τηλ. 10' με ΦΠΑ σε δραχμές για σταθερό προς Ρωσία έχουμε:

OTE :1189,471 δρχ.

talk talk : 170,375 δρχ.

evoice : 97 δρχ

ΟΜΩΣ για evoice η χρέωση προσαυξάνεται κατά 0,01ευρώ/λεπτό σε περίπτωση που καλούμε μέσω του 800200386423(δηλ. απο σταθερό) δηλαδή πάει 131,075 δραχμές

Προφανώς το 0,01/λεπτό είναι η προμήθεια της εταιρίας...

Υστερα απο μια μικρή σύγκριση τιμών για ένα τηλ. 10' με ΦΠΑ σε δραχμές για σταθερό προς Ρωσία έχουμε:

OTE :1189,471 δρχ.

talk talk : 170,375 δρχ.

evoice : 97 δρχ

ΟΜΩΣ για evoice η χρέωση προσαυξάνεται κατά 0,01ευρώ/λεπτό σε περίπτωση που καλούμε μέσω του 800200386423(δηλ. απο σταθερό) δηλαδή πάει 131,075 δραχμές

Προφανώς το 0,01/λεπτό είναι η προμήθεια της εταιρίας...

Παροτι λεει οτι προσαυξανεται, ΔΕΝ προσαυξανεται. Οποτε πανε βρες μερικα computer active αν προλαβεις. Αλλιως μπορεις να καταθεσεις χρηματα στον evoice λογαριασμο σου με τη καρτα σου ;)

Μακάρι να έχεις δίκιο, εγώ πάντως μίλησα με 4 διαφορετικά άτομα στην εταιρία και μου επιβεβαίωσαν τις υποψίες μου, τέλοσπάντων είναι μικρή η προσαύξηση.

Μακάρι να έχεις δίκιο, εγώ πάντως μίλησα με 4 διαφορετικά άτομα στην εταιρία και μου επιβεβαίωσαν τις υποψίες μου, τέλοσπάντων είναι μικρή η προσαύξηση.

Εχω δικιο, γιατι χρησιμοποιω τις καρτες. ΔΕΝ υπαρχει προσαυξηση και ας λενε. Αν θελεις να δοκιμασεις την υπηρεσια πηγαινε http://www.evoice.gr δωσε ενα email και θα εχεις 3 Ευρω.

Σε κινητό πήρα απο το σταθερό, ποιοτητα: καλύτερη απο τον οτε, επίσης δεν βλέπω να υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,01, σε σταθερό θα πάρω το βράδυ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ανανεώσω, βάζω σειρ. και pin και μου λέει "Τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στο λογαριασμό σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών". Πως όμως να μιλήσω όταν βαριέμαι να περιμένω στη γραμμή πάνω απο 20 λεπτά (έχοντας προσπαθήσει και με το username και με το e-mail ολόκληρο...Καμμία λύση?

Μόλις κατατέθηκαν(3ώρες καθηστέρηση χωρίς να μου αποσταλεί μήνημα)...πάω για τις επόμενες κάρτες...

Αυτό που φοβάμαι είναι η αύξηση των τιμών.

Το τηλεφώνημα:

Τηλεφώνημα Internet -> 0079162****** - Status: ANSWERED - Duration: 1 minute and 14 seconds

Χρεώθηκαν 1 λεπτό και 14 δεύτερα για Κλήση προς 0079162****** [Russian Federation].

0,07457 EUR

Το τηλεφώνημα:

Τηλεφώνημα Internet -> 0079162****** - Status: ANSWERED - Duration: 1 minute and 14 seconds

Χρεώθηκαν 1 λεπτό και 14 δεύτερα για Κλήση προς 0079162****** [Russian Federation].

0,07457 EUR

Φανταζομαι ειναι προς κινητο αυτη η κληση, και οπως βλεπεις δεν χρεωνει το 0,01 επιπλεον ;)

Αν εχεις τηλεφωνο με μνημες, περασε μια μνημη ως εξης : 8002003864p (sip) p (pin) για να μη παιδευεσαι καθε φορα.

Επισης αν θελεις να προσθεσεις ολες τις καρτες στο λογαριασμο σου ευκολα και γρηγορα ακολουθησε αυτο το λινκ https://public.curbas.hol.gr/register/curbas-emoney-rebate.cgi?language=el&serial=CA0095454&pin=GGEIGPNG&login=user

Αλλαζεις καθε φορα το serial & pin και στο τελος του link σβηνεις το user και βαζεις το username σου. Ετσι μπαινουν τα χρηματα αμεσα.

Την αυξηση τιμων και εγω την φοβαμαι, αλλα ειναι τοσο εξευτελιστικα χαμηλες οι τιμες, εχεις και το ατου οτι πληρωσες 2 ευρω για 6,43 Ευρω ομιλια οποτε καταλαβαινεις πως βγαινεις παρα πολυ κερδισμενος.

Με την talk talk με 5 Ευρω μιλας 100 λεπτα, με 5 ευρω (5 ευρω πληρωσες, 32,15 Ευρω ομιλια πηρες) με τις καρτες του computer active μιλας 574 λεπτα :w00t:

Για κινητο ας μη συγκρινω καλυτερα! Επισης ειναι πολυ οικονομικη για για Ελλαδα, πχ αστικα και υπεραστικα 0,018/λεπτο χωρις φπα.

Σε σταθερό :Τηλεφώνημα Internet -> 0070952****** - Status: ANSWERED - Duration: 8 minutes and 15 seconds

Χρεώθηκαν 8 λεπτά και 15 δεύτερα για Κλήση προς 0070952****** [Russian Federation].

0,23562 EUR

Απο ποιότητα η μισή απο οτι σε κινητό...

anyway,

8002003864p (sip) p (pin) για να μη πεδευεσαι καθε φορα.(= τι εννοείς με το "p")?

έχω το sl1(ασύρματο) siemens

Oταν βάζω το link που έδωσες μου γράφει:

Τα χρήματα δεν κατατέθηκαν στο λογαριασμό σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Σε σταθερό :Τηλεφώνημα Internet -> 0070952****** - Status: ANSWERED - Duration: 8 minutes and 15 seconds

Χρεώθηκαν 8 λεπτά και 15 δεύτερα για Κλήση προς 0070952****** [Russian Federation].

0,23562 EUR

Απο ποιότητα η μισή απο οτι σε κινητό...

anyway,

8002003864p (sip) p (pin) για να μη πεδευεσαι καθε φορα.(= τι εννοείς με το "p")?

Αρα σε χρεωνει και στο σταθερο κανονικα, 0,02856/λεπτο με φπα.

Αυτο το εχω παρατηρησει και εγω, οταν με παιρνουν στην Αγγλια στο κινητο η ποιοτητα ειναι τελεια, ενω στο σταθερο πεφτει λιγο. Οχι οτι δεν ειναι καλη, μια χαρα ειναι σαν να μιλας ας πουμε με εναλλακτικο παροχο.

Το p ειναι pause. Λογικα αν πατησεις για 2-3 δευτερολεπτα το αστερακι * θα σου βγει. Δηλαδη παραδειγμα :

8002003864p123456p1234

Ελπιζω να εγινα κατανοητος :)

edit: Επισης αν θες να καλεις κατευθειαν τα 2 συγκεκριμενα νουμερα που καλεις στη Ρωσια κανεις το εξης : 8002003864p123456p1234p00#

Οπου 00 βαζεις το νουμερο που θελεις να καλεσεις. Κανεις 2 μνημουλες και στο τσακ-μπαμ τηλεφωνεις

Οσο για το λινκ, καμια φορα μου το βγαζει και εμενα αυτο το μηνυμα αλλα εχουν περαστει τα χρηματα στο λογαριασμο. Αν δεν εχουν περαστει πες μας γιατι μαλλον κατι εκανες λαθος.

Ελπίζω να μη λήγει σήμερα το CA και δεν μπορώ να κάνω κατάθεση καρτών αύριο.

Αν δεν κανω λαθος σημερα ληγουν οι καρτες, λενε πανω ποτε ληγουν. Γιατι δεν τις καταθετεις σημερα?

Δεν το είχα προσέξει, anyway έναν απολογισμό θα κάνω : πήρα 12 περιοδικά (το ένα είχε 3 κάρτες μέσα το άλλο δυο) ΟΜΩΣ 2 κάρτες δε φαίνονται πουθενά ούτε στο λογαριασμό μου ούτε στα mail μου παρότι όταν τις ξανακάνω ανανέωση με τις ίδιες μου λέει "έχετε ήδη προσθέσει αυτή τη συνδρομή στο λογαριασμό σας".

Επίσης η αρχική κάρτα δε φαίνεται πουθενά στο λογαριασμό μου, γιατί;

Η παύση που μου λες ανάμεσα στα νούμερα δε μου βγαίνει απο το * δεν ξέρω που είναι.