tsintsIgnis Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Μόλις είδα 1 νιφάδα να πέφτει!!!:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 pantos shmera to meshmeri pou milhsa me ena filo mou apo nea ionia volou mou eipe pos den exei riksei tpt....giayto kai mou fanhke periergo ayto pou les Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Kι ομως ALR εγω που ειμαι και καπως ψηλά το θερμομετρο εξω λεει 4. Παντως μιλωντας για ακραια καιρικα φαινομενα, αναρρωτιεμαι τι θα ελεγαν τα μμε αν ειχαμε οτι εχουν απο χτες στο Βερολινο. Δηλαδη -20 αυτη τη στιγμη και -25 χτες το βραδυ. Πρωτοφανες ακομα και για εκει, εχουν παγωσει τα παντα, λιμνες, ποταμια... :cold: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 kai sth sofia apo oti mou eipan thn perasmenh bdomada eftase -20..tora alh8eia h psemata de ksero,sas metafero ayto pou mou eipan.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 pantos shmera to meshmeri pou milhsa me ena filo mou apo nea ionia volou mou eipe pos den exei riksei tpt....giayto kai mou fanhke periergo ayto pou les Δε διάβασες τα προηγούμενα posts μου; Αφού τώρα πέφτει η τρίτη νιφάδα.......πάω να την πιάσω!:p EDIT: Τώρα πέφτουν κατά δεκάδες....δε ξέρω ποια να πρωτοπιάσω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Μια χιονόνερο μια χιόνι βάλε και τον δυνατό αέρα σιγά μην το στρώσει γμτ και δεν γουστάρω να πάω δουλειά αύριο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Kι ομως ALR εγω που ειμαι και καπως ψηλά το θερμομετρο εξω λεει 4. Παντως μιλωντας για ακραια καιρικα φαινομενα, αναρρωτιεμαι τι θα ελεγαν τα μμε αν ειχαμε οτι εχουν απο χτες στο Βερολινο. Δηλαδη -20 αυτη τη στιγμη και -25 χτες το βραδυ. Πρωτοφανες ακομα και για εκει, εχουν παγωσει τα παντα, λιμνες, ποταμια... :cold: Λοιπόν, τώρα λέει ότι έχουμε light snow και 1 βαθμό! Έξω μόνο Light snow δεν έχουμε κι αν συνεχίσει έτσι όλο το βράδυ βλέπω να κλείνουνε τα πάντα :D Να και μια φωτογραφία : http://img451.imageshack.us/my.php?image=70000162kr.jpg Είμαι σίγουρος ότι το πρωϊ το αμάξι δεν θα φαίνεται!:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Στο L.A. αυτο? :p Κι εδω (Ευκαρπία) εχει αρχισει σιγα σιγα να το στρωνει αλλα μονο αν συνεχισει ετσι ολη νυχτα θα εχουμε "χειροπιαστα" αποτελεσματα το πρωι :yahoo: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Στο L.A. αυτο? :p Κι εδω (Ευκαρπία) εχει αρχισει σιγα σιγα να το στρωνει αλλα μονο αν συνεχισει ετσι ολη νυχτα θα εχουμε "χειροπιαστα" αποτελεσματα το πρωι :yahoo: Ναί και πιο συγκεκριμένα στο Beverly hills:lol: Σε βλέπω ότι πετάς απ'τη χαρά σου! Που..δεν θα πάς αύριο ; Εγώ πάντως θα απολαύσω τον πρωϊνό ύπνο:zzz: και μετά καφεδιά :up: Ωραία είναι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όταν δεν χρειάζεται να κατεβαίνεις από χωριό ή να ανεβαίνεις! Σπιτάκι, άντε και καμιά βόλτα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ψαχνω δικαιολογια για τον εαυτο μου γιατι αυριο δεν προκειται να γραψω ετσι κι αλλιως :p τουλαχιστον να μην τρεχω τσαμπα κατω. Μακαρι να συνεχισει ετσι, αν και δεν ειναι πολυ μεγαλες η νιφαδες, το ριχνει πυκνο και αρχισε να πιανει αν και ηταν υγρο το εδαφος. Ελα να αποκλειστουμε σιγα-σιγα :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Κι εδώ Εύοσμο έτσι είναι! :D :yahoo: Αν συνεχίσει έτσι σχολείο γιοκ αύριο! Αν και θα κάναμε 4ωρο λόγω συνέλευσης και το πρόγραμμα θα ήταν: Χημεία (Κ), Πλαροφορική, Πληροφορική, Αγγλικά.... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Κι εδώ Εύοσμο έτσι είναι! :D :yahoo: Αν συνεχίσει έτσι σχολείο γιοκ αύριο! Αν και θα κάναμε 4ωρο λόγω συνέλευσης και το πρόγραμμα θα ήταν: Χημεία (Κ), Πλαροφορική, Πληροφορική, Αγγλικά.... Εγώ πάλι με βλέπω να κάνω 7ωρο χαλαρά... και άλλες δύο ώρες ενισχυτική....καλά θα περάσω πάλι.:fool: Χιόνι - Γιοκ! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 report από Τριανδρία!:D Και εδώ το έχει στρώσει και με το κρύο που κάνει έξω δεν λιώνει μέχρι το πρωι. Λογικά το κόβω να γίνεται και πάγος άρα μια χαρά μας βρίσκω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Report απο Κιατο.Εδω εχει πολυ αερα και αρκετο εως πολυ κρυο.Βρεχει κατι τις αλλα οχι χιονι ακομα.Θα χιονισει? :( Βασικα ειμαι πιο ψηλα απο Κιατο...Ξερει κανεις για την περιοχη εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ανταποκριτής:Γειά σας.Βρίσκομαι στην Καλαμαριάς,Θεσσαλονικης και όπως βλέπετε στους τηλεοπτικούς δέκτες σας υπάρχει μέτριος άνεμος και μέτριο χιόνι. Για οτιδήποτε τυχον αλλαγές θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο. Καληνύχτα απο Καλαμαριά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 http://img382.imageshack.us/img382/9994/dsc001964xy.th.jpg :yahoo: εοεο :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Το εστρωσε/στρωνει και στην Αγ.Παρασκευη!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Άντε και κέντρο...και πιό νότια... :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Sth Veroia pantws stamathse to poly. Rixnei ena psilo twra kai to liwnei. Stazoun oi skepes. http://users.hol.gr/~roux/xioni4.jpg http://users.hol.gr/~roux/xioni5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Εδω εχει 15 ποντους χιονι στον δρομο, και -1 βαθμους. Και ριχνει σχετικα αρκετουτσικο αυτην τη στιγμη :) :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Το εστρωσε/στρωνει και στην Αγ.Παρασκευη!!:D Και στα Βριλησσια!!!:D :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Χιόνι ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!! :yahoo: Κηφισίας/Αλεξάνδρας/Βασιλήσσης Σοφίας πέφτει χιόνι. :D Μην περιμένετε κάτι πολύ πυκνό βέβαια, αλλά ελπίζουμε κι εμείς στην Αθήνα να δούμε κατιτίς. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Παγκράτι. Χιονίζει αρκετά έως πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Δημητρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!Εδω Κιατο ακομα πολυ αερα..Δεν προβλεπω να πεφτει χιονι..Ολη η Ελλαδα θα ναι ασπρη και εμεις @@... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Άλιμο ρίχνει ελαφρύ χιονάκι...άντε να το στρώσει (πολλά θέλω eh?) :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts