Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, megatr0n said:

Μου ήρθε χτες η θήκη της Fiberborne από Αμερική και είχε μέσα δωρο τζαμακι.

Φαίνεται καλό αλλά δεν ψήνομαι να βγάλω τη μαμά ζελατινα.

Ποιότητα άριστη, αντίστοιχη της Pitaka, αλλά έκανα βλακεία που έβαλα γρήγορο shipping γιατί πλήρωσα και τελωνείο...

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και 'γω σήμερα! 

Τη μαμά μεμβράνη την έχετε ή την ξηλώσατε; 

Εγώ τόσα χρόνια, σε όλα τα τηλέφωνα μου, μετά το unboxing το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βγάζω οτιδήποτε έχει πάνω η οθόνη και να την έχω "γυμνή"! 

Η μαμά μεμβράνη όμως του OnePlus 13 μου φαίνεται πολύ okey! Λέω να την κρατήσω μέχρι να φανούν τα πρώτα σημάδια και μετά ξήλωμα και ατόφια λειτουργία! 

28 minutes ago, Titarasaudi said:

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και 'γω σήμερα! 

Τη μαμά μεμβράνη την έχετε ή την ξηλώσατε; 

Εγώ τόσα χρόνια, σε όλα τα τηλέφωνα μου, μετά το unboxing το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βγάζω οτιδήποτε έχει πάνω η οθόνη και να την έχω "γυμνή"! 

Η μαμά μεμβράνη όμως του OnePlus 13 μου φαίνεται πολύ okey! Λέω να την κρατήσω μέχρι να φανούν τα πρώτα σημάδια και μετά ξήλωμα και ατόφια λειτουργία! 

δεν εχω βγάλει την εργοστασιακή ζελατίνα απο κανένα oneplus μου.

Το πρώτο nord που ήταν και η πρώτη μου συσκευή έχει ακόμα την εργοστασιακή πάνω, έχω πάρει και το αυθεντικό τζαμάκι που έδιναν για την συσκευή και ακόμα το έχω στο κουτί του σκέψου.

Δεν εχουν πάθει το παραμικρό πέρα απο τα σημάδια χρήσης πλέον.

Το μόνο μου θεματάκι οτι στου 11 σε ενα σημειο φαίνεται οριακά να εχει σηκωθει σε ενα σημειο αλλα ειναι τόσο λίγο που δεν το βλέπεις καν.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

εγώ το 8 το είχα μετά από τον πρώτο χρόνο που έβγαλα την ζελατίνα γυμνό, μόνο θήκη, στα 5 έτη χρήσης πρέπει να έκανε 2 ή 3 γρατζουνιές που φαίνονταν μόνο με σβηστή οθόνη και αν έψαχνες να τις βρεις. Λογικά και εδώ το ίδιο θα κάνω, όσο αντέξει η εργοστασιακή και μετά γυμνό. Αλλά μου την δίνει που μαζεύει πολύ σκόνη. Έτσι γίνεται και σε εσάς; σα να μαγνητίζει την σκόνη και την μαζεύει όλη πάνω της. Σε λίγες μέρες έρχεται και η sandstone από κωτσόβολο. Έχω την spigen που μ'αρέσει αλλά πήρα και μία επίσημη για το magsafe αν και δεν έχω ακόμα αξεσουάρ magsafe.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

4 minutes ago, psail said:

εγώ το 8 το είχα μετά από τον πρώτο χρόνο που έβγαλα την ζελατίνα γυμνό, μόνο θήκη, στα 5 έτη χρήσης πρέπει να έκανε 2 ή 3 γρατζουνιές που φαίνονταν μόνο με σβηστή οθόνη και αν έψαχνες να τις βρεις. Λογικά και εδώ το ίδιο θα κάνω, όσο αντέξει η εργοστασιακή και μετά γυμνό. Αλλά μου την δίνει που μαζεύει πολύ σκόνη. Έτσι γίνεται και σε εσάς; σα να μαγνητίζει την σκόνη και την μαζεύει όλη πάνω της. Σε λίγες μέρες έρχεται και η sandstone από κωτσόβολο. Έχω την spigen που μ'αρέσει αλλά πήρα και μία επίσημη για το magsafe αν και δεν έχω ακόμα αξεσουάρ magsafe.

Για τη σκόνη ναι. Ειδικά αμα το βγάλω απο την τσέπη είναι λες και φοράω απλυτο παντελόνι!

και το κακό ειναι οτι πας να το καθαρίσεις και μαζεύεται ολη τριγύρω απο την θήκη και φαίνεται μια αηδία.

Το φυσάω λιγο με πιεστικό αέρα που έχω να καθαρίσει.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Καλησπέρα. Καινούργιος κάτοχος κι εγώ, εδώ και μια βδομάδα περίπου. Μια ερώτηση,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. 

Έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Η οθόνη δεν ανάβει στις ειδοποιήσεις, αν και έχω ενεργοποιήσει κάθε πιθανή και απίθανη επιλογή στις ρυθμίσεις.

Δεν ανάβει καθόλου ούτε από social media, ούτε από viber,whats app κτλ. Ούτε καν στα sms. Δοκίμασα και επανεγκατάσταση κάποιων εφαρμογών και ξανά δεν έχει γίνει κάτι.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Δεν μπορω να βοηθήσω γιατί έχω ακριβώς τις αντίθετες ρυθμίσεις, δλδ να μην ανάβει η οθόνη...

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλησπέρα δες λίγο

ρυθμίσεις -> γνωστοποιήσεις και γρήγορες ρυθμίσεις -> γραμμή κατάστασης  ->εικονίδια ειδοποιήσεων (εμφάνιση εικονιδίου )

ρυθμίσεις -> γνωστοποιήσεις και γρήγορες ρυθμίσεις -> ενεργοποίηση οθόνης όταν λαμβάνεται ειδοποίηση

27 minutes ago, Geokon07 said:

Καλησπέρα δες λίγο

ρυθμίσεις -> γνωστοποιήσεις και γρήγορες ρυθμίσεις -> γραμμή κατάστασης  ->εικονίδια ειδοποιήσεων (εμφάνιση εικονιδίου )

ρυθμίσεις -> γνωστοποιήσεις και γρήγορες ρυθμίσεις -> ενεργοποίηση οθόνης όταν λαμβάνεται ειδοποίηση

Το έχω ενεργοποιημένο αυτό. Μήπως η εφαρμογή NotifyBuddy που κατέβασα για να ανάβει το led στις ειδοποιήσεις να το προκαλεί; Μου κάνει εντύπωση που η οθόνη δεν ανάβει ούτε στα sms

24 minutes ago, drambuie21 said:

Το έχω ενεργοποιημένο αυτό. Μήπως η εφαρμογή NotifyBuddy που κατέβασα για να ανάβει το led στις ειδοποιήσεις να το προκαλεί; Μου κάνει εντύπωση που η οθόνη δεν ανάβει ούτε στα sms

Το δοκίμασα τώρα σε μένα και ανάβει κανονικά η οθόνη, σε sms και viber, έχοντας ενεργή την επιλογή "Ενεργοποίηση οθόνης όταν λαμβάνεται ειδοποίηση". Άρα ίσως ευθύνεται η εφαρμογή που ανέφερες! 

7 ώρες πριν, drambuie21 said:

Εννοείται ότι αυτό φταιει...Εχεις δώσει δικαιώματα στο NotifyBuddy να κανει επικάλυψη οθόνης ,όποτε οταν ανάβει η οθόνη στην ειδοποίηση επικαλυπτει το NotifyBuddy.

Πραγματικά μόνο αυτό δεν είχα κάνει. Τώρα δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή για led notification χωρίς να επηρεάζει το άνοιγμα της οθόνης στις ειδοποιήσεις; 

15 minutes ago, drambuie21 said:

Πραγματικά μόνο αυτό δεν είχα κάνει. Τώρα δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή για led notification χωρίς να επηρεάζει το άνοιγμα της οθόνης στις ειδοποιήσεις; 

Για πιο λόγο θέλεις τέτοια εφαρμογή αφού δεν έχουμε notification led; 

35 minutes ago, Titarasaudi said:

Για πιο λόγο θέλεις τέτοια εφαρμογή αφού δεν έχουμε notification led; 

φαντάζομαι για να εχει κάποια ένδειξη οτι η συσκευή έχει ειδοποίηση που δεν εχεις δει / ακούσει.

Γιατι πχ μπορεί να δεις το κινητό ξανά σε 2 ώρες.

32 minutes ago, mivechris said:

φαντάζομαι για να εχει κάποια ένδειξη οτι η συσκευή έχει ειδοποίηση που δεν εχεις δει / ακούσει.

Γιατι πχ μπορεί να δεις το κινητό ξανά σε 2 ώρες.

Γι' αυτό ακριβώς. Βρήκα το aod notify, που χρησιμοποιεί το φλας της μπροστινής κάμερας και προς το παρόν δουλεύει καλά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 

1 hour ago, drambuie21 said:

Γι' αυτό ακριβώς. Βρήκα το aod notify, που χρησιμοποιεί το φλας της μπροστινής κάμερας και προς το παρόν δουλεύει καλά.

Το δακτυλίδι του led στο βγάζει ακριβώς γύρω από την κάμερα ή λίγο πιο κάτω; 

Επίσης όταν έχεις ειδοποιήσεις με σβηστή οθόνη απενεργοποιεί την AOD και το ίχνος του δακτυλικού; 

Edited by Titarasaudi

1 hour ago, drambuie21 said:

μπορείς πολύ απλά να βάλεις την λειτουργία σηκώματος που έχει η συσκευή οπότε θα βλέπεις τις ειδοποιήσεις με το που σηκώσεις ελαφρά / κουνήσεις ελαφρά την συσκευή.

Ναι λύση δεν είναι σε αυτό που περιγράφεις ότι θες αλλά συνήθως οι εφαρμογές αυτές "χαλάνε" τους αυτοματισμούς της συσκευής για να δουλέψουν.

39 minutes ago, Titarasaudi said:

Επίσης όταν έχεις ειδοποιήσεις με σβηστή οθόνη απενεργοποιεί την AOD και το ίχνος του δακτυλικού; 

Αν βάλεις τέτοια εφαρμογή δεν έχει νόημα να έχεις το AOD ανοιχτό...αν πάλι θέλεις το AOD για την ώρα πχ δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τέτοια εφαρμογή αφού βλέπεις τις ειδοποιήσεις στην οθόνη (κατά την γνώμη μου πάντα, ο καθένας όπως το σκέφτεται) Η επικάλυψη πάντως φεύγει με 2πλό ταπ. Για μένα η καλύτερη εφαρμογή του είδους (μετά από πολύ ψάξιμο!!) είναι το Led blinker pro

54 minutes ago, Titarasaudi said:

Το βγάζει λίγο πιο κάτω. Το AOD δεν το έχω ενεργοποιήσει

Προς το παρόν κάνει αυτό που ήθελα. Θα δοκιμάσω και το led blinker pro που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω

12 minutes ago, geotzia said:

Αν βάλεις τέτοια εφαρμογή δεν έχει νόημα να έχεις το AOD ανοιχτό...αν πάλι θέλεις το AOD για την ώρα πχ δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τέτοια εφαρμογή αφού βλέπεις τις ειδοποιήσεις στην οθόνη (κατά την γνώμη μου πάντα, ο καθένας όπως το σκέφτεται) Η επικάλυψη πάντως φεύγει με 2πλό ταπ. Για μένα η καλύτερη εφαρμογή του είδους (μετά από πολύ ψάξιμο!!) είναι το Led blinker pro

Σ' αυτό με την AOD έχεις δίκιο! Καθότι και εγώ έχω συνηθίσει το notification led (7+ χρόνια OnePlus 5T) μπήκα στη διαδικασία, από περιέργεια, να δοκιμάσω αυτού του είδους εφαρμογές. Αυτό που με "χάλασε" περισσότερο είναι ότι όταν έχεις ειδοποίηση χάνεται και το ίχνος του δακτυλικού επομένως πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις double tap για να ξεκλειδώσεις!

10 minutes ago, Titarasaudi said:

Σ' αυτό με την AOD έχεις δίκιο! Καθότι και εγώ έχω συνηθίσει το notification led (7+ χρόνια OnePlus 5T) μπήκα στη διαδικασία, από περιέργεια, να δοκιμάσω αυτού του είδους εφαρμογές. Αυτό που με "χάλασε" περισσότερο είναι ότι όταν έχεις ειδοποίηση χάνεται και το ίχνος του δακτυλικού επομένως πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις double tap για να ξεκλειδώσεις!

Αυτό δυστυχώς δεν το γλυτώνεις...

Παιδιά και κάτι ακόμη. Σας έχει τύχει να μην έρχονται ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη; Και μόλις ξεκλειδώνεις την οθόνη να έρχονται όλες μαζεμένες;

Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Με το aod απενεργοποιημένο 

γενικά ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις το έχει. Που στο 8 δεν το είχα τόσα χρόνια. Και κορόιδευα τα xiaomi και τώρα έχουμε και εδώ τα ίδια. Τα περισσότερα με επαναγκατάσταση λύνονται, λίγο τις άδειες επίσης κοίτα. Αλλά και πάλι κάποιες φορές δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ όλα είναι σωστά και μετά την επόμενη μέρα έρχονται. Μυστήρια πράγματα. Δεν είναι συχνό φαινόμενο αλλά μια ανασφάλεια στην δημιουργεί. 

Edited by psail

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

On 9/2/2025 at 11:59 ΜΜ, drambuie21 said:

Παιδιά και κάτι ακόμη. Σας έχει τύχει να μην έρχονται ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη; Και μόλις ξεκλειδώνεις την οθόνη να έρχονται όλες μαζεμένες;

Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια. Αλλά το κάνει αρκετά συχνά. Με το aod απενεργοποιημένο 

κλασσικό bug του OOS15 είναι η μπούρδα αυτή. Το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι μου συμβαίνει πιο συχνά στο 13 παρά στο 11.

Τα έχω και τα 2 δίπλα μου (το 11αρι το χρησιμοποιώ ακόμα για κάποια 2step login στην δουλειά) και σκάνε ΟΛΕΣ οι ειδοποιήσεις στο 11 και το 13 κοιμάται μέχρι να το κουνήσω. Πιστεύω είναι θέμα αναβάθμισης και θα λυθεί.

Βρήκε έβαλε κάνεις τζαμακι;;

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!