Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, megatr0n said:

Μου ήρθε χτες η θήκη της Fiberborne από Αμερική και είχε μέσα δωρο τζαμακι.

Φαίνεται καλό αλλά δεν ψήνομαι να βγάλω τη μαμά ζελατινα.

Ποιότητα άριστη, αντίστοιχη της Pitaka, αλλά έκανα βλακεία που έβαλα γρήγορο shipping γιατί πλήρωσα και τελωνείο...

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και 'γω σήμερα! 

Τη μαμά μεμβράνη την έχετε ή την ξηλώσατε; 

Εγώ τόσα χρόνια, σε όλα τα τηλέφωνα μου, μετά το unboxing το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βγάζω οτιδήποτε έχει πάνω η οθόνη και να την έχω "γυμνή"! 

Η μαμά μεμβράνη όμως του OnePlus 13 μου φαίνεται πολύ okey! Λέω να την κρατήσω μέχρι να φανούν τα πρώτα σημάδια και μετά ξήλωμα και ατόφια λειτουργία! 

• Απαντήσεις 228
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

28 minutes ago, Titarasaudi said:

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και 'γω σήμερα! 

Τη μαμά μεμβράνη την έχετε ή την ξηλώσατε; 

Εγώ τόσα χρόνια, σε όλα τα τηλέφωνα μου, μετά το unboxing το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βγάζω οτιδήποτε έχει πάνω η οθόνη και να την έχω "γυμνή"! 

Η μαμά μεμβράνη όμως του OnePlus 13 μου φαίνεται πολύ okey! Λέω να την κρατήσω μέχρι να φανούν τα πρώτα σημάδια και μετά ξήλωμα και ατόφια λειτουργία! 

δεν εχω βγάλει την εργοστασιακή ζελατίνα απο κανένα oneplus μου.

Το πρώτο nord που ήταν και η πρώτη μου συσκευή έχει ακόμα την εργοστασιακή πάνω, έχω πάρει και το αυθεντικό τζαμάκι που έδιναν για την συσκευή και ακόμα το έχω στο κουτί του σκέψου.

Δεν εχουν πάθει το παραμικρό πέρα απο τα σημάδια χρήσης πλέον.

Το μόνο μου θεματάκι οτι στου 11 σε ενα σημειο φαίνεται οριακά να εχει σηκωθει σε ενα σημειο αλλα ειναι τόσο λίγο που δεν το βλέπεις καν.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

εγώ το 8 το είχα μετά από τον πρώτο χρόνο που έβγαλα την ζελατίνα γυμνό, μόνο θήκη, στα 5 έτη χρήσης πρέπει να έκανε 2 ή 3 γρατζουνιές που φαίνονταν μόνο με σβηστή οθόνη και αν έψαχνες να τις βρεις. Λογικά και εδώ το ίδιο θα κάνω, όσο αντέξει η εργοστασιακή και μετά γυμνό. Αλλά μου την δίνει που μαζεύει πολύ σκόνη. Έτσι γίνεται και σε εσάς; σα να μαγνητίζει την σκόνη και την μαζεύει όλη πάνω της. Σε λίγες μέρες έρχεται και η sandstone από κωτσόβολο. Έχω την spigen που μ'αρέσει αλλά πήρα και μία επίσημη για το magsafe αν και δεν έχω ακόμα αξεσουάρ magsafe.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

4 minutes ago, psail said:

εγώ το 8 το είχα μετά από τον πρώτο χρόνο που έβγαλα την ζελατίνα γυμνό, μόνο θήκη, στα 5 έτη χρήσης πρέπει να έκανε 2 ή 3 γρατζουνιές που φαίνονταν μόνο με σβηστή οθόνη και αν έψαχνες να τις βρεις. Λογικά και εδώ το ίδιο θα κάνω, όσο αντέξει η εργοστασιακή και μετά γυμνό. Αλλά μου την δίνει που μαζεύει πολύ σκόνη. Έτσι γίνεται και σε εσάς; σα να μαγνητίζει την σκόνη και την μαζεύει όλη πάνω της. Σε λίγες μέρες έρχεται και η sandstone από κωτσόβολο. Έχω την spigen που μ'αρέσει αλλά πήρα και μία επίσημη για το magsafe αν και δεν έχω ακόμα αξεσουάρ magsafe.

Για τη σκόνη ναι. Ειδικά αμα το βγάλω απο την τσέπη είναι λες και φοράω απλυτο παντελόνι!

και το κακό ειναι οτι πας να το καθαρίσεις και μαζεύεται ολη τριγύρω απο την θήκη και φαίνεται μια αηδία.

Το φυσάω λιγο με πιεστικό αέρα που έχω να καθαρίσει.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13