Jump to content

myphone.gr @ dte-Comdex 2005 - απολογισμός

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Σε ποιο μαγαζί τυπώσατε τα μπλουζάκια;

2. Θα ηταν καλή ιδέα να πουλάγατε τέτοια μπλουζάκια online. Για δείτε το...

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:

• Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εεε ψιτ.. Υπάρχει και η Θεσσαλονίκη :cool: !

Κατέβηκα την Παρασκευή το πρωί κι εγώ στην έκθεση, όταν πήγα δεν είχε κόσμο εκτός από τους κλασικούς θαμώνες του stand msk, mythozz, nervous και Trobbocop® :p . Το μεσημεράκι έσκασε και το μπούγιο με αρκετούς mods και απ'ό,τι κατάλαβα το σαββατοκύριακο που δεν είχαν δουλειές οι περισσότεροι σκάσανε μύτη και αυτοί στην Comdex. Κρίμα που δεν μπορούσα να καθήσω το σαββατοκύριακο αθήνα, γιατί θα ξαναπήγαινα 100%.

Άντε στα επόμενα!! :O :) :) :) :D

εγώ είπα σε κάποιους στην έκθεση ότι αν γίνει (σοβαρό) meeting στην Θεσσαλονίκη, εγώ ανεβαίνω από Αθήνα! :) (πολύ ψήσιμο ήθελα... :p)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

εγώ είπα σε κάποιους στην έκθεση ότι αν γίνει (σοβαρό) meeting στην Θεσσαλονίκη, εγώ ανεβαίνω από Αθήνα! :) (πολύ ψήσιμο ήθελα... :p)

Γκουχ, γκουχ... Όντως το είπες! :p

Κωνσταντίνε κάτι πρέπει να οργανώσουμε!

Γκουχ, γκουχ... Όντως το είπες! :p

Κωνσταντίνε κάτι πρέπει να οργανώσουμε!

Όντως, μαζί και με τον Petros the Great κάτι πρέπει να κάνουμε. Θα έχουμε και αναπάντεχες συναντήσεις αν ανέβει και ο Νίκος(mythozz)...γκούχου γκούχου :p Πάντως σε τέτοια στάνταρτς όπως στην έκθεση στην Αθήνα, δε μπορεί να γίνει στη Θεσσαλονίκη ούτε μία στο μύριο. Απλά αν κανονιστεί κάτι και πούν μερικά μέλη της ομάδας διαχείρισης ότι θα ανέβουν από την Αθήνα, σίγουρα θα έρθουν πολλοί βορειοελλαδίτες για να τους γνωρίσουν. Μόνο έτσι. Anyway, τα χριστούγεννα είναι κοντα. Ίδωμεν :) .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μήπως γίνεται να σκαναριστεί η αφίσα με τις υπογραφές από την έκθεση και να ανέβει κάπου στο gallery? Μιλάω για σοβαρή ανάλυση, ωστε να φαίνονται και οι υπογραφές. Προσωπικά θέλω να την τυπώσω, έστω και σε Α3 για να την έχω κάπου στο δωμάτιο.

για την ώρα θα έχει meeting! Να ρθείτε, δεν δαγκώνουμε! Πληροφορίες σύντομα ;)

αργεις , αργεις !!! εφτασε ο Δεκεμβρης ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

20 έως 22 Οκτωβρίου 2006 η επομενη Comdex!

Hope we will be there again!!!!!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Eσύ ομως Π Ο Υ ήσουν και δεν σε είδα σε αυτή???Απάτηηηηηη!! :p Ευτυχώς γνώρισα τον hunter!! :D Kai ξαναείδα τον Μάνο που είχα ανησυχήσει και τον Νίκο που είχα πολύ καιρό!!!Και με την ευκαιρία Mythozz ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ!!!!

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Kai ξαναείδα τον Μάνο που είχα ανησυχήσει και τον Νίκο που είχα πολύ καιρό!!!Και με την ευκαιρία Mythozz ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΣ!!!!

Σε ευχαριστώ φίλε! Να είσαι καλά και εσύ και οι δικοί σου ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Eσύ ομως Π Ο Υ ήσουν και δεν σε είδα σε αυτή???Απάτηηηηηη!! :p

Εγω αγαπητε Μαρκο, ημουν εκει απο το απογευμα της Παρασκευης μεχρι το τελος και το τελευταιο 2ωρο της Κυριακης, σερι :w00t: μετα απο επιστροφη απο Πατρα οπου ειχε παει σε αναγκαστικο ταξιδι. :cry:

Ειχα επισης τη χαρα να βγαλω και το ονομα της πρωτης νικητριας του διαγωνισμου, η οποια ακομα μου χρωσταει κερασμα. :D (Ασχετο εδωσε σημειο ζωης καποιος απο τους 3 στο φορουμ????)

Εσυ ποτε εμφανηστηκες????? :p

Mahatma Gandhi

Εγω αγαπητε Μαρκο, ημουν εκει απο το απογευμα της Παρασκευης μεχρι το τελος και το τελευταιο 2ωρο της Κυριακης, σερι :w00t: μετα απο επιστροφη απο Πατρα οπου ειχε παει σε αναγκαστικο ταξιδι. :cry:

Ειχα επισης τη χαρα να βγαλω και το ονομα της πρωτης νικητριας του διαγωνισμου, η οποια ακομα μου χρωσταει κερασμα. :D (Ασχετο εδωσε σημειο ζωης καποιος απο τους 3 στο φορουμ????)

Σαββατο απογευμα ηταν εκει ο φιλτατος Μαρκος

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Από σένα ακόμα κάτι περιμένω... :p

Από σένα ακόμα κάτι περιμένω... :p

Εχω το μαιλ σου marked as unread και καθε μερα λεω οτι πρεπει να ασχοληθω, αλλα εχω μπλε3ει τρελλα. :cry: :cry:

I promise thiw weekend, the ultimate deadline! :w00t:

Mahatma Gandhi

Εχω το μαιλ σου marked as unread και καθε μερα λεω οτι πρεπει να ασχοληθω, αλλα εχω μπλε3ει τρελλα. :cry: :cry:

I promise thiw weekend, the ultimate deadline! :w00t:

Aπλά θα σου πω ότι το ντοκ που σου έστειλα, έχει αυξηθεί από τότε κατά 30 ακόμα ΚΒ... :p ;)

Οπότε εσύ χάνεις όσο καθυστερείς :D

• 9 months later...

Λοιπόν, η ημερομηνία για τη φετεινή comdex πλησιάζει. Μήπως να αρχίζαμε σιγά-σιγά την οργάνωση; Το myphone θα είναι παρόν φέτος;

Απομένουν ακόμα 18 μέρες ;)

σύμφωνα με το site της comdex ναι!!!

Πλήρης λίστα:http://www.dte.gr/pages/exhibitors.asp

btw, κάρτες έχουν έρθει σε κανέναν;

σύμφωνα με το site της comdex ναι!!!

Πλήρης λίστα:http://www.dte.gr/pages/exhibitors.asp

btw, κάρτες έχουν έρθει σε κανέναν;

Σε μένα οχι :(

Αν τελικά καταφέρω να πάω θα κατασκηνώσω :p θα πάω στις 20 του μηνός και θα φύγω στις 22 :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...