Jump to content

Vivo X200 Pro / X200 Pro mini

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, paraskevas013 said:

Kαλησπέρα  ομάδα,,σήμερα παρέλαβα και την δική μου συσκευή επιτέλους,χωρίς ευρωπαικό ανταπτοράκι,με ξέχασαν εμένα μάλλον 😅! Ηρθε χωρίς ζελατίνα συσκευής και ταινία ασφαλείας και μέσα οταν ενεργοποίησα την συσκευή ήταν στο homescreen,λογικα επειδή ενεργοποιούν αυτοί τα google services!Ειμαι στο σετάρισμα,,βγάζω βάζω εφαρμογές!

ερώτηση 1) Μπορώ να μεταφέρω κάπως τις συνομιλίες που έχω στο viber  από παλιά συσκευή στο vivo?

ερώτηση 2)Όταν με στέλνουν μήνυμα στα σόσιαλ ακούγεται ήχος αλλά δεν ανάβει οθόνη,ποια ρύθμιση είναι?(έχω βάλει δαχτυλικό)

ερώτηση 3)Στις μπάρες πάνω δείχνει το 5g,φεύγει κάπως αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά,,αν δημιουργηθούν νέες απορίες θα ξανά ενοχλήσω!

καλησπερα 🙂 τι να πω εμενα μου ηρθε με ευρωπαικο ανταπτορα με ζελατινα αν και μην νομιζεις δεν ειναι και η καλυτερη θα την αλλαξω σιγουρα.. και εμενα οταν ηρθε η συσκευει και σε εμενα ητανε στο homescreen γιατι βαλανε το google services.

1)το viber αν και το εχω γενικα δεν το πολυ χωνευω μονο για την δουλεια το εχω νομιζω αν μεσα στα settings εχει restore αλλα καλυτερα να πας πρωτα στο προηγουμενο κινητο και να κανεις backup ωστε να στα παρει μετα με restore (εγω οταν το συνδεσα δεν τα εκανα αλλα τα groups μου τα κρατησε)

2)γραψε στο search του κινητου flash notification και εχει για incoming call messeges η event reminder

3)τι εννοεις στις μπαρες? πανω δεξια εκει που δειχνει την μπαταρια? μπορεις να πας στο search του κινητου γραψε notification method και μπορεις να βαλεις οτι εικονοδιο θες η αριθμο να στο εμφανιζει αν αυτο ψαχνεις.

1 hour ago, Nick84 said:

καλησπερα 🙂 τι να πω εμενα μου ηρθε με ευρωπαικο ανταπτορα με ζελατινα αν και μην νομιζεις δεν ειναι και η καλυτερη θα την αλλαξω σιγουρα.. και εμενα οταν ηρθε η συσκευει και σε εμενα ητανε στο homescreen γιατι βαλανε το google services.

1)το viber αν και το εχω γενικα δεν το πολυ χωνευω μονο για την δουλεια το εχω νομιζω αν μεσα στα settings εχει restore αλλα καλυτερα να πας πρωτα στο προηγουμενο κινητο και να κανεις backup ωστε να στα παρει μετα με restore (εγω οταν το συνδεσα δεν τα εκανα αλλα τα groups μου τα κρατησε)

2)γραψε στο search του κινητου flash notification και εχει για incoming call messeges η event reminder

3)τι εννοεις στις μπαρες? πανω δεξια εκει που δειχνει την μπαταρια? μπορεις να πας στο search του κινητου γραψε notification method και μπορεις να βαλεις οτι εικονοδιο θες η αριθμο να στο εμφανιζει αν αυτο ψαχνεις.

Ζελατίνα εννοώ στο κουτί σαν να είναι σφραγισμένο, λογικά την άνοιξαν για να περαστούν τα γκουγκλ! Στην οθόνη κανονικά έχει την μεμβράνη! 

Μπάρες στο σήμα της κινητής τηλεφωνίας έχει μόνιμα την ένδειξη 5g ακόμα κια όταν είμαι σε wifi! 

Vivo account εχεις κανει κανονικα? Όπως έγραψα δεν με αφήνει καθόλου εμένα! 

1 minute ago, paraskevas013 said:

Ζελατίνα εννοώ στο κουτί σαν να είναι σφραγισμένο, λογικά την άνοιξαν για να περαστούν τα γκουγκλ! Στην οθόνη κανονικά έχει την μεμβράνη! 

Μπάρες στο σήμα της κινητής τηλεφωνίας έχει μόνιμα την ένδειξη 5g ακόμα κια όταν είμαι σε wifi! 

Vivo account εχεις κανει κανονικα? Όπως έγραψα δεν με αφήνει καθόλου εμένα! 

αν θυμαμαι καλα ναι και εβαλα μια πολη κινεζικη δεν νομιζω να παιζει και ρολο δεν εβαλα +30 απλα τον αριθμο 

Just now, Nick84 said:

αν θυμαμαι καλα ναι και εβαλα μια πολη κινεζικη δεν νομιζω να παιζει και ρολο δεν εβαλα +30 απλα τον αριθμο 

Έχω την εντύπωση και να μην φτιάξεις λογαριασμό δεν χάθηκε ο κόσμος, Οπότε προχωράω έτσι! Βαρύ αρχικά το κινητό αλλά με πολλά καλούδια μέσα που σε εκπλήσσουν ευχάριστα! 

18 ώρες πριν, waylker said:

υπερτερεί κάπου το vivo x200 pro έναντι του xiaomi 15 ultra;

είμαι σε αναζήτηση αγοράς κινητού και βρίσκομαι μεταξύ αυτών των δύο.

και τα 2 κινητα μια χαρα ειναι αν και το xiaomi ειναι ποιο φρεσκο ειναι και ποιο ακριβο εκει στερει για εμενα. τωρα αν θες να κατσεις να δεις λεπτομεριες σε αυτα τα 2 κινητα εδω μπορεις να δεις 

(βεβαια ερχεται σε λιγο καιρο vivo x200 utra και μπορει να αξιζει τοτε να σκεφτεις τι θα αγορασεις)

Edited by Nick84

20 minutes ago, Nick84 said:

και τα 2 κινητα μια χαρα ειναι αν και το xiaomi ειναι ποιο φρεσκο ειναι και ποιο ακριβο εκει στερει για εμενα. τωρα αν θες να κατσεις να δεις λεπτομεριες σε αυτα τα 2 κινητα εδω μπορεις να δεις 

(βεβαια ερχεται σε λιγο καιρο vivo x200 utra και μπορει να αξιζει τοτε να σκεφτεις τι θα αγορασεις)

είναι πιο ακριβό όχι πολύ όμως, τουλάχιστον στο skroutz. Το θέμα μου είναι η υποστήριξη του κινητού σε βάθος χρόνου, οι κάμερες ( το 15 έχει τύπου μίας ίντσας φακό, ενώ ούτε το 200pro αλλά και ultra δεν θα έχει τέτοιο φακό) το βίντεο που τραβάνε και το λογισμικό σαν εμπειρία. Δεν είχα ποτε ναυαρχίδα xiaomi και καθόλου vivo οπότε δεν έχω καθόλου άποψη.