Jump to content

Vivo X200 Pro / X200 Pro mini

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, nikolasn80 said:

Τα Vivo έχουν θέματα με ειδοποιήσεις αλλά μόνο σε κινεζική ρομ.με το Funtouch δεν έχουν θέμα. 

ναι κατι εχω καταλαβει μιας και εχω την κινεζικη ρομ βρηκα αυτο το video και τα εφτιαξα εαν γνωριζεις κατι αλλο let me know 🙂

Fix the Notification Issue with the Chinese ROM on Your Vivo Forever!

Edited by Nick84

Σήμερα παρέλαβα το Vivo x 200 pro .στην κυριολεξία μου έχει πέσει η μασέλα.εξαιρετικη ποιότητα φοβερή οθόνη πολύ γρήγορο τρομερά δυνατό ηχείο και πάρα πολύ κάμερα νομίζω ότι είναι από τις κορυφαίες συσκευές σημείωση έχω αλλάξει κατά σειρά s25 ultra  Oneplus 13 .

μπραβο στην vivo

είναι το global.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

3 ώρες πριν, nikolasn80 said:

Σήμερα παρέλαβα το Vivo x 200 pro .στην κυριολεξία μου έχει πέσει η μασέλα.εξαιρετικη ποιότητα φοβερή οθόνη πολύ γρήγορο τρομερά δυνατό ηχείο και πάρα πολύ κάμερα νομίζω ότι είναι από τις κορυφαίες συσκευές σημείωση έχω αλλάξει κατά σειρά s25 ultra  Oneplus 13 .

μπραβο στην vivo

είναι το global.

καλοριζικο 🙂 πρεπει να δοκιμασεις να βαλεις στα settings ηχους cinema και audio super resolution και screen resolution UHD  θα δειξει ακομη καλυτερα 

Edited by Nick84

Παιδιά κάποια καλή θήκη να παραγγείλω εκτός από Κίνα που θα έρθει του χρόνου?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

μεχρι στιγμης 5.50 ωρες sot και 45% υπολοιπο μπαταριας 

αριστο

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μόλις ήρθε καινούργιο update στην κινεζική rom 

Network

Optimized network adaptability and stability

Apps

Optimized third-party app compatibility and fixed the issue where features of some third-party apps do not work properly

Bluetooth

Fixed the occasional issue where Bluetooth devices fail to reconnect

Game Mode

Fixed the occasional issue where there are no bullet screen notifications during gameplay when the "Bullet" feature is enabled

Notifications & status bar

Fixed the occasional issue where the status bar does not display properly

Contacts

Fixed the occasional issue where the contact list is not displayed after a system upgrade

Origin Privacy System

Fixed the occasional issue of abnormal display when you split the screen for an app in Origin Privacy System

Sticker Component

Fixed the occasional issue where the Sticker kit is not displayed properly on the home screen

S-capture

Fixed the occasional issue where features don't work properly when you take long screenshots in some third-party apps

Jovi InCar

Fixed the occasional issue where you fail to switch from phone navigation to car navigation during car mirroring

Smart Mirroring

Fixed the occasional issue where the TV interface is not displayed properly when you mirror your phone screen to it

Focus mode

Fixed the occasional issue where Sleep mode automatically turns on in some scenarios

Input method

Optimized the stability of the built-in input method to improve the user experience

System

Optimized system performance, stability, and smoothness

Fixed the occasional issue where features don't work properly in some third-party apps in small window mode

On 12/3/2025 at 6:54 ΜΜ, nikolasn80 said:

μπραβο στην vivo

είναι το global.

συγγνωμη τωρα,αλλα εννοεις πως αγορασες το s25 ultra,το εδωσες,αγορασες το oneplus 13,το εδωσες κι αυτο κι αγορασες το vivo x200 pro,που προφανως ολο αυτο εγινε μεσα σ ενα διμηνο;εντυπωσιακο,κι οταν μιλαμε για ναυαρχιδες τις οποιες αλλαζεις με τετοια ευκολια κι εμεις σκεφτομαστε σε ποια συσκευη θα καταληξουμε...εντυπωσιακο και πολυ δαπανηρο θα ελεγα...

5 ώρες πριν, vasilis69 said:

συγγνωμη τωρα,αλλα εννοεις πως αγορασες το s25 ultra,το εδωσες,αγορασες το oneplus 13,το εδωσες κι αυτο κι αγορασες το vivo x200 pro,που προφανως ολο αυτο εγινε μεσα σ ενα διμηνο;εντυπωσιακο,κι οταν μιλαμε για ναυαρχιδες τις οποιες αλλαζεις με τετοια ευκολια κι εμεις σκεφτομαστε σε ποια συσκευη θα καταληξουμε...εντυπωσιακο και πολυ δαπανηρο θα ελεγα...

οσο αγορασα εδωσα

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

5 ώρες πριν, nikolasn80 said:

οσο αγορασα εδωσα

Δλδ αγοραζεις μια συσκευη,την χρησιμοποιεις για λιγο και την πουλας σε καποιον στην ιδια τιμη που θα την αγοραζε ζελατινα; μπραβο σου που το μπορεις,δε λεω...

Εχω παρει το κινητο απο trading shezhen.. Εχω προβλημα με τον launcher.. Ενω σεταρω ενα launcher απο το συστημα ως προεπιλεγμενο, οταν παταω το home button μου σεταρει "αυτοματα" τον launcher της vivo.. Δεν τον βρισκω καπου να το σβησω.. Και με εχει εκνευρισει απιστευτα.. Ξερεις μήπως καποιος τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων

1 ώρα πριν, Bagels93 said:

Εχω παρει το κινητο απο trading shezhen.. Εχω προβλημα με τον launcher.. Ενω σεταρω ενα launcher απο το συστημα ως προεπιλεγμενο, οταν παταω το home button μου σεταρει "αυτοματα" τον launcher της vivo.. Δεν τον βρισκω καπου να το σβησω.. Και με εχει εκνευρισει απιστευτα.. Ξερεις μήπως καποιος τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων

μακαρι να το ειχα να βοηθουσα,ομως σκεφτομαι να παρω κι εγω απο εκει την κινεζικη εκδοση,δεν ξερω ποια εχεις παρει,αλλα ηθελα να σε ρωτησω αν αντιμετωπισες καποιο αλλο θεμα συμβατοτητας μ εφαρμογες ή οτιδηποτε αλλο...ευχαριστω

1 hour ago, vasilis69 said:

μακαρι να το ειχα να βοηθουσα,ομως σκεφτομαι να παρω κι εγω απο εκει την κινεζικη εκδοση,δεν ξερω ποια εχεις παρει,αλλα ηθελα να σε ρωτησω αν αντιμετωπισες καποιο αλλο θεμα συμβατοτητας μ εφαρμογες ή οτιδηποτε αλλο...ευχαριστω

Εχω πάρει το mini.την κινεζικη γιατι δεν βγαινει σε global. Μεχρι στιγμης σε αυτα που χρησιμοποιώ εγω οχι.. Αν θέλεις μου λες ποια εφαρμογη θες και την δοκιμαζω

4 ώρες πριν, Bagels93 said:

Εχω πάρει το mini.την κινεζικη γιατι δεν βγαινει σε global. Μεχρι στιγμης σε αυτα που χρησιμοποιώ εγω οχι.. Αν θέλεις μου λες ποια εφαρμογη θες και την δοκιμαζω

γενικα μωρε ξερεις,το wallet,εφαρμογες τραπεζων,google services κλπ,αυτα που χρησιμοποιουμε σχεδον καθημερινα...ευχαριστω

44 minutes ago, vasilis69 said:

γενικα μωρε ξερεις,το wallet,εφαρμογες τραπεζων,google services κλπ,αυτα που χρησιμοποιουμε σχεδον καθημερινα...ευχαριστω

Εφαρμογες τραπεζων εχω μονο του εξωτερικου γιατι βρισκομαι κακ σε αυτο.. Ολα τα αλλα δουλευουν πενα.. Δεν εχω κανενα παραπονο.. Δυστυχως οι λυσεις για εμας πουβθελουμε μικρες συσκευες είναι μονοδρομος και με καποιες υποχωρησεις.. Ειχα samsung s24.. Το εδωσα σε φιλο. Πηρα xiaomi 14 για 6 μηνες αλλα με χαλαει πολυ το ui.. Πρωτη φορα φοκιμαζω συσκευή vivo.. Θα την ηθελα global βεβαια.. Αλλα εκανα υποχωρηση. 

10 ώρες πριν, Bagels93 said:

καλησπερα δοκιμασες αλλο launcher? οπως το Nova Launcher? δες και αυτο το βιντεο γιατι απο τι καταλαβα στο αλλαζει στο default μπορει να σε βοηθησει  

3 ώρες πριν, Nick84 said:

καλησπερα δοκιμασες αλλο launcher? οπως το Nova Launcher? δες και αυτο το βιντεο γιατι απο τι καταλαβα στο αλλαζει στο default μπορει να σε βοηθησει  

Δοκιμασα nova, mint και 5-6 ακομα.. Οταν παταω το home button τον ξεσεταρει.. Ενω  εχω παει και το εχω βαλει. Default app

16 ώρες πριν, vasilis69 said:

Έχοντας κινέζικο X100 ultra, μπορώ να σου πω ότι όλες οι εφαρμογές τραπεζών, το Google wallet και τα περισσότερα Google services λειτουργούν απροβλημάτιστα. 

Δε λειτουργεί το quick share και το ιστορικό τοποθεσίας στο Google maps. Δε ξέρω αν δουλεύει ο Google assistant γιατί δε τον χρησιμοποιώ 

Να συμπληρώσω ότι  στην  κινεζική ROM είναι πολύ δύσκολο να συνδεθεί (και αν) smartwatch με wear os

Edited by iganiats

51 minutes ago, iganiats said:

Έχοντας κινέζικο X100 ultra, μπορώ να σου πω ότι όλες οι εφαρμογές τραπεζών, το Google wallet και τα περισσότερα Google services λειτουργούν απροβλημάτιστα. 

Δε λειτουργεί το quick share και το ιστορικό τοποθεσίας στο Google maps. Δε ξέρω αν δουλεύει ο Google assistant γιατί δε τον χρησιμοποιώ 

Να συμπληρώσω ότι  στην  κινεζική ROM είναι πολύ δύσκολο να συνδεθεί (και αν) smartwatch με wear os

Εμενα μου βγάζει αυτο οταν παω να το συνδεσω και δεν ξερω τι να κανω. 

Screenshot_20250325_120438.jpg

Το συγκεκριμένο έχει λειτουργικό Wear OS. Αν έχεις κινέζικο Origin OS  δύσκολο να δουλέψει. Δες μήπως στο Vivo subgroup του Reddit υπάρχει κάποια λύση

2 minutes ago, iganiats said:

Το συγκεκριμένο έχει λειτουργικό Wear OS. Αν έχεις κινέζικο Origin OS  δύσκολο να δουλέψει. Δες μήπως στο Vivo subgroup του Reddit υπάρχει κάποια λύση

Να αλλαξω ρολοι τοτε.. Γιατι σκεφτομαι τοxiaomi watch s4.. Θα το δω.. Σε ευχαριστω:) 

Δε και τις προτάσεις της Huawei.

Από προσωπική εμπειρία (GT4) αλλά διαβάζοντας και άλλους, δουλεύουν άψογα με Origin OS. 

Edited by iganiats

6 minutes ago, iganiats said:

Δε και τις προτάσεις της Huawei.

Από προσωπική εμπειρία (GT4) αλλά διαβάζοντας και άλλους, δουλεύουν άψογα με Origin OS. 

Δεν θελω να ξεφυγω απο το 100αρικο..και θελω να εχω ανεπαφες πληρωμές.. Αυτός ηταν ο λογος που οηρα το watch s2

17 ώρες πριν, Nick84 said:

Αδερφε το σεταρα.. Σε ευχαριστω παρα πολυ:) 

9 ώρες πριν, iganiats said:

Επειδη χρησιμοποιω καθημερινα στα σπορ μου το garmin fenix και την εφσρμογη του στο κινητο,γνωριζεις αν υπαρχει θεμα με την κινεζικη ρομ?

3 ώρες πριν, vasilis69 said:

Επειδη χρησιμοποιω καθημερινα στα σπορ μου το garmin fenix και την εφσρμογη του στο κινητο,γνωριζεις αν υπαρχει θεμα με την κινεζικη ρομ?

στο garmin Instinct 2X Solar στο δικο μου κινητο που ειναι κινεζικη ρομ δεν εχει κανενα προβλημα δουλευουνε ολες οι ειδοποιησεις εκτος οταν τελειωνει η μπαταρια του κινητου.

Kαλησπέρα  ομάδα,,σήμερα παρέλαβα και την δική μου συσκευή επιτέλους,χωρίς ευρωπαικό ανταπτοράκι,με ξέχασαν εμένα μάλλον 😅! Ηρθε χωρίς ζελατίνα συσκευής και ταινία ασφαλείας και μέσα οταν ενεργοποίησα την συσκευή ήταν στο homescreen,λογικα επειδή ενεργοποιούν αυτοί τα google services!Ειμαι στο σετάρισμα,,βγάζω βάζω εφαρμογές!

ερώτηση 1) Μπορώ να μεταφέρω κάπως τις συνομιλίες που έχω στο viber  από παλιά συσκευή στο vivo?

ερώτηση 2)Όταν με στέλνουν μήνυμα στα σόσιαλ ακούγεται ήχος αλλά δεν ανάβει οθόνη,ποια ρύθμιση είναι?(έχω βάλει δαχτυλικό)

ερώτηση 3)Στις μπάρες πάνω δείχνει το 5g,φεύγει κάπως αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά,,αν δημιουργηθούν νέες απορίες θα ξανά ενοχλήσω!

edit: τα δύο πρώτα τα βρήκα,,επίσης δεν μπορώ με τπτ να κάνω vivo acount, ειίναι όλα κινέζικα και όταν βάζω στο τηλ το +30 δεν το δέχεται,αν δεν γίνει ενοχλεί σε κάτι?

Edited by paraskevas013