Jump to content

Καρτοσυμβόλαιο

olorin1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.

Έχω Vodafone καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστα λεπτά προς όλους-sms και 12 GB internet. Λήγει το συμβόλαιο και το πάνε στα 17,8 από 13,3 που έδινα. Έχετε στο νου καμιά προσφορά με πιο συμφέρουσα τιμή από τα 17,8 . Δε με νοιάζει να έχω απεριόριστα λεπτά ή sms αλλά τουλάχιστον 10 GΒ internet. Προσπάθησα να τους κάνω παζάρι αλλά δεν δέχονται. Ψάχνω και σε nova, γιατί από ότι είδα η cosmote είναι πολύ πιο ακριβή , και περιμένω να με καλέσουν. Ευχαριστώ.

5 ώρες πριν, olorin1989 said:

Γεια σας.

Έχω Vodafone καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστα λεπτά προς όλους-sms και 12 GB internet. Λήγει το συμβόλαιο και το πάνε στα 17,8 από 13,3 που έδινα. Έχετε στο νου καμιά προσφορά με πιο συμφέρουσα τιμή από τα 17,8 . Δε με νοιάζει να έχω απεριόριστα λεπτά ή sms αλλά τουλάχιστον 10 GΒ internet. Προσπάθησα να τους κάνω παζάρι αλλά δεν δέχονται. Ψάχνω και σε nova, γιατί από ότι είδα η cosmote είναι πολύ πιο ακριβή , και περιμένω να με καλέσουν. Ευχαριστώ.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, προτείνω frog για εσένα αυτή τη στιγμή. Θα ανανεώνεις με 13€ και θα βάζεις το πακέτο με 8,90€

Screenshot_2024-10-16-21-01-57-28_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

15 minutes ago, sou_d said:

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, προτείνω frog για εσένα αυτή τη στιγμή. Θα ανανεώνεις με 13€ και θα βάζεις το πακέτο με 8,90€

Screenshot_2024-10-16-21-01-57-28_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Εσύ είσαι αυτός που λέει frog είναι ια σένα παμ!! ; 

2 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Εσύ είσαι αυτός που λέει frog είναι ια σένα παμ!! ; 

Φίλε μου, πάντα παίζουν ρόλο, οι ανάγκες του καθενός. Δεν έχω αποκλείσει την frog. Απλώς προτείνω πάντα σύμφωνα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Πιστεύω πως ο φίλος στη συγκεκριμένη περίπτωση, "φωτογραφίζει" το πακέτο της frog

6 ώρες πριν, olorin1989 said:

Αυτό της q φαίνεται καλό.Τι λέτε εσείς;

Screenshot_2024-10-16-19-47-39-519_com.android.chrome.jpg

Μια χαρά είναι!

6 ώρες πριν, sou_d said:

Φίλε μου, πάντα παίζουν ρόλο, οι ανάγκες του καθενός. Δεν έχω αποκλείσει την frog. Απλώς προτείνω πάντα σύμφωνα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Πιστεύω πως ο φίλος στη συγκεκριμένη περίπτωση, "φωτογραφίζει" το πακέτο της frog

Μ' αρέσει που μου απαντάς κιόλας.. 😉

On 16/10/2024 at 4:06 ΜΜ, olorin1989 said:

Γεια σας.

Κανε φορητοτητα σε καρτοτηλεφωνο στην NOVA ή cosmote . ΛΟγικα θα σε παρουν με μια πολυ καλη προσφορα. Γιατι αυτο που σου προτειναν ΔΕΝ ειναι καλη τιμη