Jos3ph Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Αφου το 9100 διαφέρει μόνο στο πληκτρολόγιο με το S200 γιατί δεν κρατάς αυτό; Οσο για τα ελληνικά , επειδή δεν είμαι σίγουρος , εαν θυμάμαι καλά είναι ένα επιπλέον πρόγραμμα για τα ελληνικά ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ρε παιδια φορτιστης αυτοκινητου για S200 υπαρχει? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Το OmapClock για να κάνω overclock to Qtek S200 από τα 195Mhz στα 240Mhz που μπορώ να το βρώ; Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στήλει private message. :O Ευχαρηστώ Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 αν λες για την ρομ τις ace ξεχνα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Ρε παιδια φορτιστης αυτοκινητου για S200 υπαρχει? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_91&manufacturers_id=85&products_id=3446 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Αντιμετωπίζετε καθόλου προβλήματα με την οθόνη;:confused: Δεν ανταποκρίνεται στην γραφίδα, είμαι στην αρχή όπου ρυθμίσεις και προσπαθώ να κάνω την ανριγραφή επικόλληση... :worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 εννοείται πως δεν θα τσακωθούμε:D Απλώς θα σου έλεγα να προσπαθήσεις λίγο με phonepad+T9 . Στην αρχή θα σε κουράζει λίγο αλλά μόλις το συνηθίσεις θα δεις;) Τελικα εχει ή δεν εχει ελληνικα το phonepad? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πες μας που κυκλοφορείς να προσέχουμε!!! haha δεν γράφω sms στο αυτοκίνητο με το s200 γιατί ειναι αδύνατον. οσον αφορά το γιατί που ρωτάνε ορισμένοι, απλά η οθόνη "freezαρει" πολλες φορές και καθιστά τη λειτουργικότητα με το ενα χέρι πρακτικά αδύνατη πολλές φορές. Το συγκεκριμένο gadget είναι για να "παιζει" με γραφίδα inmho. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Παιδιά δώστε τα φώτα σας! Έχω πάρει το fortuna slim GPS receiver και το S200 ενώ το βλέπει δεν μπορεί να το κάνει paired και να συνδεθεί μαζί του. Τί να κάνω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Παιδιά δώστε τα φώτα σας! Έχω πάρει το fortuna slim GPS receiver και το S200 ενώ το βλέπει δεν μπορεί να το κάνει paired και να συνδεθεί μαζί του. Τί να κάνω; :confused: μόλις σήμερα κεγώ τσίμπησα το s200 εδώ απο to myphone!έχω fortuna slim gps αλλα ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει.θα το δώ άμεσα και θα σε ενημερώσω! προγράμματα καλά που προμηθεύεστε?:) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Τελικα εχει ή δεν εχει ελληνικα το phonepad? προφανώς έχει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Παιδιά δώστε τα φώτα σας! Έχω πάρει το fortuna slim GPS receiver και το S200 ενώ το βλέπει δεν μπορεί να το κάνει paired και να συνδεθεί μαζί του. Τί να κάνω; :confused: δειτε αυτον εδω τον οδηγο ,εμενα με βοηθησε http://blogs.msdn.com/windowsmobile/archive/2006/06/07/620387.aspx Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Devil Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Sorry re paidia T9 elliniko gia sms pos ginetai na valo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 σύνεδεσα και με WI-FI με το linksys το s200 και συμπεριφέρεται πολύ καλά.τις σελίδες πως σας διευκολύνει να τις βλέπεται? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Sorry re paidia T9 elliniko gia sms pos ginetai na valo? Με το PhonePad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 οι επαφές απο την κάρτα sim αντιγράφονται μαζικά στις επαφές του τηλεφώνου??????ή μονο μία μία???? :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Με το PhonePad. Εγώ με εικονικό πληκτρολόγιο γράφω. Με phonePad δεν μου βγάζει ελληνικά, γιατί? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Εγώ με εικονικό πληκτρολόγιο γράφω. Με phonePad δεν μου βγάζει ελληνικά, γιατί? Το έχεις πάρει από Ελλάδα με την ελληνική ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Παιδιά δώστε τα φώτα σας! Έχω πάρει το fortuna slim GPS receiver και το S200 ενώ το βλέπει δεν μπορεί να το κάνει paired και να συνδεθεί μαζί του. Τί να κάνω; :confused: Εμενα μου δουλευει κανονικα. Πρεπει να ρυθμισεις τις com. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Εμενα μου δουλευει κανονικα. Πρεπει να ρυθμισεις τις com. κεγώ έχω πρόβλημα με to fortuna ενώ το ρυθμίζω στην com7 μετα απο τα προγράμματα (δεστινατορ,speed test) δεν βρίσκει συσκευή gps.τί κάνουμε λάθος δεν ξέρω... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Δοκιμάστε πρώτα αυτά που γράφω σε αυτό το μήνυμα και αν δεν πιάσει, αυτά που γράφω σε αυτό το μήνυμα. Δοκιμασμένα σε 9100 με τελευταία rom, οπότε (λογικά) πρέπει να δουλέψουν και σε S200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 ξερει κανεις καποιο προγραμμα που ειτε να κλειδωνει το κινητο με κωδικο ειτε μονο τα σμσ ? εχω βαρε8ει οποιος παιρνει το κινητο μου να βλεπει προσωπικα αρχεια τηχ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 ξερει κανεις καποιο προγραμμα που ειτε να κλειδωνει το κινητο με κωδικο ειτε μονο τα σμσ ? εχω βαρε8ει οποιος παιρνει το κινητο μου να βλεπει προσωπικα αρχεια τηχ Δεν σε βολευει το κλειδωμα που εχουν τα windows? Εγω το εχω βαλει στο 1' με κωδικο και ειναι μια χαρα. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos7 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 μήπως υπάρχει καποιο handsfree ή bluetooth με ραδιόφωνο για το s200; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Καποιος που ασχολειται με MMS. Προσπαθω να στειλω voice mms σε καποιο κινητο ΝΟΚΙΑ αλλα προφανως σε wav δεν ακουγεται. Καμια ιδεα σε τι format πρεπει να σταλει και αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να γραφει σε αλλα format? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts