Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια η rom που το κανει touch λεει τιποτα η δημιουργει προβληματα?g3 g4 ποια η διαφορα?ειμαι λιγο ασχετος με τη συγκεκριμενη συσκευη
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
παιδια η rom που το κανει touch λεει τιποτα η δημιουργει προβληματα?g3 g4 ποια η διαφορα?ειμαι λιγο ασχετος με τη συγκεκριμενη συσκευη

Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σου.

Modpic.gif

Φίλε Άρη, δες αν θέλεις και αυτό το thread στο xda μήπως πάρεις καμιά ιδέα, γιατί είδα ότι και άλλοι χρήστες S200 έχουν παρόμοιο πρόβλημα.

Οντως, και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι χάλασε το wifi....αλλά εγκατέστησα μια εφαρμογή που κάνει scan, το WiFiForum και ξαφνικά ξύπνησε και βρήκε τα access points

Βέβαια και πάλι δεν συνδέεται με κανένα.

Δεν ξέρω αν ειναι b/g ή μόνο 11b (είναι G3 η συσκευή μου αν αυτό παίζει ρόλο)

επίσης το SPL μου είναι 2.20, μήπως πρέπει να το αλλάξω και αυτό? (και πως?>> :cry:)

Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σου.

επιχειρησα να την κανω οπως λεει.οταν ομως περασα την rom htc touch x δεν εγινε τιποτα.κολλησε στην αρχικη οθονη που αναφερει τους κωδικους των ipl,os,radio κτλ και δεν φορτωνε μετα τιποτα.ρκανα ακριβως οτι λενε οι οδηγιες.το εκανα 4 φορες.ματαια.το επανεφερα βαζοντας το σε bootloader κ ξαναπερασα την rom wm5 που λεει στις οδηγιες του step 1.

επιχειρησα να την κανω οπως λεει.οταν ομως περασα την rom htc touch x δεν εγινε τιποτα.κολλησε στην αρχικη οθονη που αναφερει τους κωδικους των ipl,os,radio κτλ και δεν φορτωνε μετα τιποτα.ρκανα ακριβως οτι λενε οι οδηγιες.το εκανα 4 φορες.ματαια.το επανεφερα βαζοντας το σε bootloader κ ξαναπερασα την rom wm5 που λεει στις οδηγιες του step 1.

τελικα τα καταφερα κ περασα την touch x rom.το προβλημα ειναι οτι δε μου δουλευει το touch flo.κανω πανω κατω το δαχτυλο αλλα δεν εμφανιζεται το περιφημο cube menu.καμια βοηθεια?

• Administrators
τελικα τα καταφερα κ περασα την touch x rom.το προβλημα ειναι οτι δε μου δουλευει το touch flo.κανω πανω κατω το δαχτυλο αλλα δεν εμφανιζεται το περιφημο cube menu.καμια βοηθεια?

Ψάξτο λίγο να δεις πως εμφανίζεται ο κύβος και θα το βρεις. Δεν έχει οδηγίες εκεί που κατέβασες τη ROM; Θέλει απλά λίγη εξοικείωση.

Modpic.gif

Ψάξτο λίγο να δεις πως εμφανίζεται ο κύβος και θα το βρεις. Δεν έχει οδηγίες εκεί που κατέβασες τη ROM; Θέλει απλά λίγη εξοικείωση.

μετα απο αρκετες αποπειρες τα καταφερα.σε ευχαριστω.

καλοσ ο κυβος αλλα τρωει αρκετη μνημη οποτε....ειναι μονο για εφε!το καλυτερο ειναι κατα την γνωμη μου το htc home plugin.ολεσ οι λειτουργειεσ μονο με το δαχτυλο!!!!!!!

παιδια την extended rom την ελληνικη του htc touch πως μπορω να την βρω για να την περασω και να εχω ελληνικα;λογικα θα πετυχει ετσι δεν ειναι;επισης παρατηρησα οταν ανοιγω το music player απο το htc home plugin μου βγαινει ενα μηνυμα οτι λειπει το htc acc audio decoder αλλα κατα τα αλλα παιζει τα mp3.συχνα ομως ενω παιζει ενα τραγουδι στο ασχετο σταματαει

• Administrators
παιδια την extended rom την ελληνικη του htc touch πως μπορω να την βρω για να την περασω και να εχω ελληνικα;λογικα θα πετυχει ετσι δεν ειναι;

Den ginetai afto giati i ACE Hellas exei database me ola ta IMEI twn ellinikwn syskevwn kai ean baleis ta ellinika se syskevi pou den einai tis ACE Hellas... apla tha kollisei i syskevi sou kai tha xreiasteis hard reset gia na tin epanafereis.

Modpic.gif

drmdtsap τι τα θες τα ελληνικα?ολο προβληματα ειναι!!!βαλε μια ρομ που σου αρεσει και τελος!και αν θελεις βαζεις μια ρομ αγγλικη και μετα βαζεις το LEng και στην κανει ελληνικοτατη! :)

παντως θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μπορουσε να μου δωσει την ελληνικη ext rom

.θελω ελληνικο μενου και το leng που εχω δοκιμασει εκαστοτε φορες σε αλλες συσκευες ειναι μουφα.αν λοιπον καποιος μπορει να βοηθησει...

σκεψου οτι ειμαι στο just να τη δωσω τη συσκευη.

Den ginetai afto giati i ACE Hellas exei database me ola ta IMEI twn ellinikwn syskevwn kai ean baleis ta ellinika se syskevi pou den einai tis ACE Hellas... apla tha kollisei i syskevi sou kai tha xreiasteis hard reset gia na tin epanafereis.

εγω παντως που ειχα qtek 9000 αγγλικο του χα περρασει ελληνικη ρομ χωρις κανενα προβλημα.απλα τωρα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το σιτε της εις ελλασ λογω του οτι δεν εχω ελληνικο ιμει συσκευης

• Administrators
παντως θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μπορουσε να μου δωσει την ελληνικη ext rom

.θελω ελληνικο μενου και το leng που εχω δοκιμασει εκαστοτε φορες σε αλλες συσκευες ειναι μουφα.αν λοιπον καποιος μπορει να βοηθησει...

σκεψου οτι ειμαι στο just να τη δωσω τη συσκευη.

Katarxin opws eipame pio panw... i ext rom tis ACE Hellas apla den prokeitai na doulepsei pote se mi ellinikes syskeves. Prepei na ginei "cooking" gia na mpoun ta ellinika tis ACE kati to opoio den einai aplo kai thelei kai kapoies idiaiteres gnwseis.

Entoutois den mporw na katalabw giati kapoios exei tosi anagki to elliniko menou apo ti stigmi pou exoun lythei pro pollou ta themata tou ellinikou pliktrologiou, twn sms me 160 ellinikwn xaraktirwn, tou greek smartdialing alla kai oi ellinikes epafes! Pragmatika... i yparksi tou "Start" anti gia to "Enarksi" den einai logos gia na dwseis ti syskevi!

Modpic.gif

• Administrators
εγω παντως που ειχα qtek 9000 αγγλικο του χα περρασει ελληνικη ρομ χωρις κανενα προβλημα.απλα τωρα δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το σιτε της εις ελλασ λογω του οτι δεν εχω ελληνικο ιμει συσκευης

To 9000 itan (kai einai) eidiki periptwsi. Afto (dystyxws) den simainei oti mporei na ginei se oles tis syskeves. :worry:

Modpic.gif

file athanaso77 εντελει θα συμφωνησω μαζι σου.σωστος.μετα απο 2 ρη σκεψη εχεις δικιο.

Παίδες έγω βάλει wm6 αλλά δεν έχει ελληνικά. Ξέρετε πως μπορώ να περάσω μόνο τα ελληνικά?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Administrators
Παίδες έγω βάλει wm6 αλλά δεν έχει ελληνικά. Ξέρετε πως μπορώ να περάσω μόνο τα ελληνικά?

Den ginetai afto. To mono pou mporeis na kaneis einai na baleis programmata (pliktrologio, programma gia epafes) pou na sou dinoun pliri ypostiriksi ellinikwn.

Modpic.gif

Den ginetai afto. To mono pou mporeis na kaneis einai na baleis programmata (pliktrologio, programma gia epafes) pou na sou dinoun pliri ypostiriksi ellinikwn.

Βρήκα ελληνική rom να περάσω από την αρχή αλλά έγινε λαλακία στην μέση του upgrade και πλέον το κινητό φτάνει μόνο στην εικόνα της qtek και ούτε upgrade πάλι μπορώ να κάνω ούτε τίποτα. Παίζει να έφαγε άκυρο το κινητό γμτ. :(

• Administrators
Βρήκα ελληνική rom να περάσω από την αρχή αλλά έγινε λαλακία στην μέση του upgrade και πλέον το κινητό φτάνει μόνο στην εικόνα της qtek και ούτε upgrade πάλι μπορώ να κάνω ούτε τίποτα. Παίζει να έφαγε άκυρο το κινητό γμτ. :(

Afto to epathes epeidi piges na peraseis elliniki ROM se mi elliniki syskevi. Dystyxws einai anamenomeno to apotelesma. :worry:

Min anisixeis omws... ftiaxnetai. Prospathise na akolouthiseis tin diadikasia tou Prophet_recovery mipws kai bgaleis akri.

Modpic.gif

Afto to epathes epeidi piges na peraseis elliniki ROM se mi elliniki syskevi. Dystyxws einai anamenomeno to apotelesma. :worry:

Min anisixeis omws... ftiaxnetai. Prospathise na akolouthiseis tin diadikasia tou Prophet_recovery mipws kai bgaleis akri.

Η συσκευή ελληνική ήταν, εγώ είχα περάσει τα αγγλικά wm6 μετά. Απλά νόμιζα ότι είχε τελειώσει η αναβάθμιση και έκλεισα το παράθυρο. Θα το δοκιμάσω αυτό που λες μπας και φτιάξει.

• Administrators
Η συσκευή ελληνική ήταν, εγώ είχα περάσει τα αγγλικά wm6 μετά. Απλά νόμιζα ότι είχε τελειώσει η αναβάθμιση και έκλεισα το παράθυρο. Θα το δοκιμάσω αυτό που λες μπας και φτιάξει.

Afou i syskevi sou ftanei mexri ekei... pithanotata na mpainei se bootloader mode. Kane ti diadikasia pou sou esteila pio panw kai perase pali ti ROM pou theleis. Enimerwse mas gia tin ekseliksi an theleis...

Modpic.gif

Afou i syskevi sou ftanei mexri ekei... pithanotata na mpainei se bootloader mode. Kane ti diadikasia pou sou esteila pio panw kai perase pali ti ROM pou theleis. Enimerwse mas gia tin ekseliksi an theleis...

Στο link που έδωσες φαινόταν καλή η περιγραφή αλλά είχε διάφορα αρχεία και δεν έβρισκα πιο ήθελε να κατεβάσω. Άνοιξα την συσκευή όμως όπως έλεγε ( κουμπή φωτογ. μηχανής και reset) και το έβαλε σε άλλο mod. Σε εκείνο το σημείο έβλεπε το pc την συσκευή οπότε ξανά έτρεξα την εγκατάσταση της αγγλικής rom και την εγγατέστησε κανονικά. Τώρα ξανά περνάω την ελληνική wm5 official και σε λίγο θα δοκιμάσω να βάλω κατευθείαν την ελληνική wm6 cooked.

Όλα οκ αν και η ελληνική rom έχει μερικά bugs, θα δω αν θα την κρατήσω. Το θέμα είναι πως μπορώ να εγκαταστήσω και το ελληνικό πληκτρολόγιο. Βρήκα ένα αρχείο αλλά μόλις το κατεβάζω δείχνει κατεστραμένο και δεν ανοίγει.