Jump to content

Vivodi DSL Cube

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανακοίνωση

Αναβάθμιση ταχυτήτων από τη Vivodi

Με συνέπεια στη φιλοσοφία της για παροχή προσιτών ευρυζωνικών υπηρεσιών, η Vivodi Telecom αναβαθμίζει στο διπλάσιο τις ταχύτητες των ADSL συνδρομών των υφισταμένων συνδρομητών της (πρόσβαση τύπου Α.ΡΥ.Σ.) για τις υπηρεσίες DSLnet (Dynamic,Static ,SOHO), DSLcube, τόσο μηνιαίας χρέωσης όσο και προπληρωμένων συνδρομών, παράλληλα με την αναβάθμιση των ADSL προσβάσεων από το δίκτυο του ΟΤΕ.

Οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες 768/192Κbps, 1024/256Κbps και 2048/256Κbps είναι εφικτές με την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί και η σχετική αναβάθμιση των αντίστοιχων υποδομών (DSLAMs) στην περιοχή του συνδρομητή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΟΤΕ.

Οι συνδρομητές ειδικών προσφορών εξαιρούνται της αναβάθμισης (Προσφορά DSLcube Ιουλίου 2006 όπου οι ταχύτητες αναβαθμίστηκαν ήδη στα 1024/256)

http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=1

**ας ελπισουμε οτι συντομα θα λυθει το προβλημα οσων ανησυχουμε

>Undead<

• Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Shared LLU ή ΑΡΥΣ, ανάλογα με το τι από τα 2 έχεις.

Σίγουρα όχι full.

Για να βρεις εύκολα τι έχεις, δες τι username έχεις βάλει για τη σύνδεση. Αν είναι user@dsl_service.vivodi, τότε είσαι ΑΡΥΣ, αν είναι user σκέτο τότε είσαι shared LLU.

Thanks φιλε

ΑΡΥΣ εχω τελικα,δηλαδη 199 EUR για 6 μηνες?

Πολλα δεν ειναι?

ρε παιδια,τι πρεπει να κανω για διακοπη της συνδεσης dslcube ΑΡΥΣ?

γινεται τηλεφωνικα?

Αν είναι έχεις ακόμα το πακέτο, τότε ένα μήνα πρίν λήξει θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σε ρωτήσουν τι θα κάνεις. Αν όχι τότε θα τους πάρεις εσύ (στο 13880) και θα τους το πεός.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ο ΟΤΕ κανει τις αναβαθμίσεις όπως υποσχέθηκε... κι εμενα στο Ιλιον σημερα με αναβάθμισε σε 1024/256 η Vivodi πότε θα κάνει την αναβάθμιση? μέχρι 15/9 δεν ειχε πεί σε δελτίο τύπου?

Μήπως πρέπει΄να ενημερωθεί απο κάθε έναν ξεχωριστά για να τον αναβαθμίσει?

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

ελα ντε? κι εγω το ιδιο με σενα εχω απορια,τελικα τι θα γινει εμεις σε πηγαδι κατουρ...με?:ninja:
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Κατά πόσο είναι ασφαλές να κάνουμε disable το firewall του router προκειμένου να τρέχει μια χαρά το emule;
Αυτά...

γεια σας παιδια.ειχα το γνωστο προβλημα με την σπαρκνετ,σημερα βλεπω στο κατω μερος τησ οθονησ μου internet connection establised.λεω αμαν σωθηκα!παιρνω τηλ για να μου δωσουν τουσ κωδικουσ μου ελγαν κατι βλακιες για την επομενη εβδομαδα.παω και εγω και κανω disconnect,ε αποτε δεν κανει connect...:confused: :confused: εκανα βλακεια????????

Κατά πόσο είναι ασφαλές να κάνουμε disable το firewall του router προκειμένου να τρέχει μια χαρά το emule;

Γράψε 10.0.0.2 στον browser σου και κάτω κάτω στο αριστερό frame έχει ενα Link που γράφει firewall. Επιλέγεις disable και κανεις restart τον router.

[Edit] ΑΑΑ, ποσο έιναι ασφαλές :rolleyes: ? Εγω το έχω απενεργοποιημένο και έχω βάλει το firewall του avg.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Γράψε 10.0.0.2 στον browser σου και κάτω κάτω στο αριστερό frame έχει ενα Link που γράφει firewall. Επιλέγεις disable και κανεις restart τον router.

[Edit] ΑΑΑ, ποσο έιναι ασφαλές :rolleyes: ? Εγω το έχω απενεργοποιημένο και έχω βάλει το firewall του avg.

Ευχαριστώ! Και εγώ έχω ZA το απλό όχι το Pro και NOD 32 και έχω ησυχάσει.

Διάβασα κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τα προπληρωμένα και έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό:

Τον Αύγουστο έλειξε το Cube 512 που είχα και προπλήρωσα (269Ευρώ) για ένα χρόνο σε 1024, ωστε να μεταφερθώ κατευθείαν και να μην χάνω πάλι μήνες περιμένοντας τον πΟΤΕ. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, το router γράφει 2048/256 και ρώτησα τηλεφωνικά την Vivodi και μου είπε πως θα περάσω σε αυτήν την ταχύτητα εν όψη αναβαθμίσεων. Πράγματι πλέον κατεβάζω με 180 KΒps που σημαίνει πως δεν ήταν απάτη...

Αυτά...

Τελικά παράγγειλα από τη Βίβο το cube των 99 ευρώ για 5 μήνες για την ανανέωση της συνδρομής μου.

Στην αίτηση γνωρίζετε αν χρειάζεται πάλι να στείλω τις εξουσιοδοτήσεις, και αν χρειάζεται να παραθέσω κάπου ότι είναι για ανανέωση και όχι για νέα σύνδεση για αποφυγή προβλημάτων..?

Τελικά παράγγειλα από τη Βίβο το cube των 99 ευρώ για 5 μήνες για την ανανέωση της συνδρομής μου.

Στην αίτηση γνωρίζετε αν χρειάζεται πάλι να στείλω τις εξουσιοδοτήσεις, και αν χρειάζεται να παραθέσω κάπου ότι είναι για ανανέωση και όχι για νέα σύνδεση για αποφυγή προβλημάτων..?

Μπορείς να πάρεις νέο cube σαν ανανέωση ή θα σε διακόψουν και θα σε ξανασυνδέσουν;

Το 1ο..

Aυτο συμφέρει πολύ τότε.

Εγώ σκεφτόμουν να κάνω 6μηνη ανανέωση με 199:wacko: euros, αλλά αν είναι έτσι παίρνω νέο cube και είμαι ok για 5 μήνες.

Σίγουρα έτσι, μη χαίρομαι τσάμπα!:p

Έτσι μου είπαν χτες στο 13880, το παραγγειλα αμέσως και ήρθε σήμερα πρωί και πλήρω με αντικαταβολή. Αν θέλεις περίμενε μέχρι να ολοληρωθεί για να σου πω..

Πείτε στα σίγουρα, μην ψάχνομαι κι εγώ τελευταία στιγμή..

Βασικά αν πάρεις καινούριο πακέτο, γίνεται καινούρια συνδεση και όχι ανανέωση, άρα κάποιες μέρες/βδομάδες, μένεις χωρίς Dsl, έτσι λέω εγώ.

Περιμένω να ακούσω αποτελέσματα. Η δικιά μου λήγει δεκέμβριο.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Πείτε στα σίγουρα, μην ψάχνομαι κι εγώ τελευταία στιγμή..

Βασικά αν πάρεις καινούριο πακέτο, γίνεται καινούρια συνδεση και όχι ανανέωση, άρα κάποιες μέρες/βδομάδες, μένεις χωρίς Dsl, έτσι λέω εγώ.

Περιμένω να ακούσω αποτελέσματα. Η δικιά μου λήγει δεκέμβριο.

Δες την απάντηση μου εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41705&page=18

...Επειδη εχω παθει ενα ψιλοσοκ τωρα (και ενω βρισκομαι...σε αναμονη στο 13880) αν μπορει καποιος να μου εξηγησει αν αυτο ειναι φυσιολογικο:

Μου ηρθε λογαριασμος για την περιοδο 01/10 - 31/10 ως εξης:

Παγιο τελος Internet DSLNet 1024/256 33,41€

Παγιο τελος Προσβαση DSLNet 1024/256 29,68€

Συν ΦΠΑ: 75,08€

Μιλαμε για Cube που ενεργοποιηθηκε προ εξαμηνου, και ειναι ο πρωτος λογαριασμος που εχει εκδοθει, ενω επισης προχθες ενημερωθηκα οτι θα πληρωνω 37,84€ το μηνα, μαζι με το ΦΠΑ.

Ειναι δυνατον να κοστιζει ο μηνας 75 ευρω;;;; :!: :worry:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Απο γραψιμο σε γλυτωσα (ή μαλλον ισως και οχι, γιατι πεφτει...γραψιμο και απο τη Vivodi :p ), απο λεφτα να δω!

Το μονο που ειναι σχετικα λογικο ειναι παντως, να παρακουσα εγω την μηνιαια τιμη απο την κοπελα και αντι για 37,84 να ηταν 37,54€, και να εχουν κανει και αυτοι λαθος και αντι για περιοδο ενος μηνος, να επρεπε να ειναι για δυο (2*37,54=75,08) Αλλα και στους δυο μας; :O

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.