hostolis Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Εγω πριν απο λιγο ειδα το MAN ON FIRE με τον απιστευτο (για αλλη μια φορα D.Washington... :!: ;) Για εμενα μια απο τις καλλιτερες ταινιες που εχω δει. :up: Τρομερη σκηνοθεσια, πλοκη, δραση, ερμηνειες...Τα παντα ειχε! :yahoo: Ταινιάρα! Πριν λίγο την είδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Μόλις είδα το Cursed (Οι Καταραμένοι). Ίσως και το πιο άθλιο έργο που έχω δει ποτέ μου. :down: down: Πολλές ομοιότητες με το Σκριμ (ο ίδιος σκηνοθέτης είναι άλλωστε). :down: :down: Πολλά παράπονα στον σκηνοθέτη. :rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Είδα το Boogeyman και μου άρεσε πάρα πολύ :) Και το story και το finale.Επίσης έπαιζε πολύ ωραία ο πρωταγωνιστής και είχε και ορισμένα τέλεια εφέ....Δεν ξέρω για κανέναν άλλο αλλά εμένα μου άρεσε πολύ :) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Molis eida to : The house of flying daggers.... Apoigoiteftika...perimena kati kalitero..... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Molis eida to : The house of flying daggers.... Apoigoiteftika...perimena kati kalitero..... Κυκλοφόρησε σε DVD ; Γιατί ρε συ..εγώ το είδα στο σινεμά και μου άρεσε!Δεν ήταν Hero αλλά ήταν αξιόλογη η ταινία.Είχε ωραίες σκηνές,όμορφα τοπία και έξυπνο σενάριο. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Απ,ότι ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα Videoclub. Περιμένω να είναι ταινιάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Κι εγώ περίμενα το ιπτάμενα στιλέτα πως και πως να βγεί στο σινεμά και απογοητέυτηκα όταν το είδα. Περίμενα να είναι τέλειο..Μόνο love story έδειχνε,λίγες σχετικά μάχες και ωραία τοπία και γενικά το θέμα των ιπτάμενων στιλέτων δε το ανέπτυξε. Μας καλοέμαθαν μου φαίνεται με τον Ήρωα και το Τίγρης και Δράκος και περιμένουμε πιο πολλά. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Κι εγώ περίμενα το ιπτάμενα στιλέτα πως και πως να βγεί στο σινεμά και απογοητέυτηκα όταν το είδα. Περίμενα να είναι τέλειο..Μόνο love story έδειχνε,λίγες σχετικά μάχες και ωραία τοπία και γενικά το θέμα των ιπτάμενων στιλέτων δε το ανέπτυξε. Μας καλοέμαθαν μου φαίνεται με τον Ήρωα και το Τίγρης και Δράκος και περιμένουμε πιο πολλά. egw apogohteutika k me ton hrwa... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 egw apogohteutika k me ton hrwa... :blink: Ε? :confused: Δε πας καλά μου φαίνεται! :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Είδα για χιλιοστή φορά το ''Stand By Me'' :O :) :) Δεν είνααι πολύ ωραία ταινία? :rolleyes: :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Είδα εχθές τον μαφιόζο της διπλανής πόρτας 2. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το 1. Ωραία ταινία σε γενικές γραμμές. :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Είδα εχθές τον μαφιόζο της διπλανής πόρτας 2. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το 1. Ωραία ταινία σε γενικές γραμμές. :) Exw dei to 1 kai den mou arese polu.. To 2 aksizei, i tha trww tin wra mou adika pali? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 :blink: Ε? :confused: Δε πας καλά μου φαίνεται! :p +1 Ταινιάρα το Hero! Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Exw dei to 1 kai den mou arese polu.. To 2 aksizei, i tha trww tin wra mou adika pali? Κοίτα εγώ θυμάμαι οτί δεν ήταν και Η ταινία αλλά πέρασε χαλαρά η ώρα μου στο 1. Απλά στο 2,βρήκα πιο αστεία την υπόθεση και ο μπρούς γουίλις rocks :) Μην περιμένεις τρομακτικές αλλαγές.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Είδα το Sahara με την Πηνελόπη Κρουζ. Το έβλεπα και αρκετά αργά, αδιαμφισβήτητα ενδείκνυται για άτομα με πρόβλημα αϋπνίας. Να είστε σίγουροι ότι θα λυθεί βλέποντας αυτό το έργο. Υπόθεση ανάλαφρη, εικόνες από τοπία μόνο έρημος, κάτι εντελώς ψεύτικες σκηνές, σκηνοθεσία απαράδεκτη... Πιο πολύ κωμωδία είναι παρά περιπέτεια. 1 ώρα και 53 λεπτά. Ήμαρτον. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 +1 Ταινιάρα το Hero! to HERO einai i kalyteri tainia pou exw dei pote mou ! se opion den arese... , proteinw na dei ta eksis (na goustarei) : -rambo 1,2,3 -rocky 1,2,3,4,5... -kai fisika oles tis tainies tou steven segal kai van dam -a kai catwoman (to ksexasa) :shifty: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 to HERO einai i kalyteri tainia pou exw dei pote mou ! se opion den arese... , proteinw na dei ta eksis (na goustarei) : -rambo 1,2,3 -rocky 1,2,3,4,5... -kai fisika oles tis tainies tou steven segal kai van dam -a kai catwoman (to ksexasa) :shifty: Γιατί ρε συ,τα ρόκι και ράμπο έχουν γράψει ιστορία στο είδος τους. Το hero είναι ταινιάρα πάντως.Ποιότητα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Μόλις είδα το Stepford Wives. Πολύ ευχάριστη ταινία. Περίμενα, με την υπόθεση που έχει, να είναι βαρετή, αλλά αντιθέτως, σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. απο νωρίς σε βάζει στο πνεύμα της ταινίας. Δεν ξέρω γιατί αλλά το stepford wives μου φάνηκε απλά ηλίθιο... Ίσως επειδή πραγματευόταν ένα θέμα που είναι πλέον out-of-place-and-time... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Ηλίθια μου φάνηκε μόνο μια σκηνή: χάνει το στοίχημα και λέει στην γυναίκα του να βγάλει τα χρήματα. Και φυσικά ακόμα πιο ηλίθια ήταν η αντίδραση του έκπληκτου συζύγου. Καλύτερα να την παρέλειπαν. Κατά γενική ομολογία όμως, πιστεύω οτι πρόκειται για μια ευχάριστη ταινία και τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Είδα χθες το The HitchHicker's Guide to the Galaxy... Απίθανο γέλιο! Μιλάμε τρελή κωμωδία! Το χιούμορ είναι λίγο τρελό, εγώ και ο αδερφός μου λιώσαμε σε κάτι σκηνές :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Είδα το Βασίλειο των Ουρανών και εξεπλάγην ευχάριστα γιατί ήταν πολύ πάνω από αυτό που περίμενα! Έχω την εντύπωση ότι αδικήθηκε η ταινία. Όπως είπε προς το τέλος ο (πολύ καλός για το ρόλο) Ο. Μπλουμ μάθαμε πολλά για τη θρησκεία! Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Είδα ξανά μετά απο πολύ καιρό το Mothman Prophecies - Ο Χρησμός της Πεταλούδας. Πάρα πολύ βαρετό. Το τραβάνε πολύ σε σημείο που χάνεται η συνέχεια της πλοκής και κουράζει τον θεατή. Θυμάμαι όταν το είχα προτοδεί στο σινεμά όταν είχε πρωτοβγεί μου είχε φανεί αρκετά καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Το έχω δει και το Mothman Profecies. Το πρώτο 1/3 της ταινίας θεωρώ πως ήταν κορυφαίο...πάντως πιο μετά χάλασε... Τώρα πρέπει να βρω χρόνο για να δω το Hitchickers Guide to the Galaxy. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εχθές είδα το Κακιά πεθερά με την Τζένιφερ. Πολύ μέτρια ταινία και αξίζει καθαρά μόνο για dvd. Όχι βέβαια οτί δεν το ήξερα αλλά δεν είχε και τπτ άλλο να δούμε.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Είδα ξανά μετά απο πολύ καιρό το Mothman Prophecies - Ο Χρησμός της Πεταλούδας. Πάρα πολύ βαρετό. Το τραβάνε πολύ σε σημείο που χάνεται η συνέχεια της πλοκής και κουράζει τον θεατή. Θυμάμαι όταν το είχα προτοδεί στο σινεμά όταν είχε πρωτοβγεί μου είχε φανεί αρκετά καλύτερο. Και που να ήξερες πως είναι είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα :p Μόλις είδα στο DVD τις Σκοτεινές Δυνάμεις (The Diary Of Ellen Rimbauer) αυτό θα το γνωρίζουν μόνο Stephen King βιβλιοφάγοι καθώς είναι η Ellen Rimbauer που έχτισε το Rose Red (Έπαυλη). Πολύ καλό μάρεσε αρκετά. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts