minovg Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 http://www.greeksubs.com Ψάξε εκεί Χαίρω πολύ. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για να ποστάρω σημαίνει ότι έψαξα σε όλα αυτά που γνωρίζω και δεν υπάρχουν πουθενά. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Χαίρω πολύ. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για να ποστάρω σημαίνει ότι έψαξα σε όλα αυτά που γνωρίζω και δεν υπάρχουν πουθενά. :O Και όμως εκεί ειναι φίλε!.. δες καλύτερα...! ή αν βαριέσαι πάρε αυτό ή αυτό εδώ !!! πες μας και άμα είναι καλό! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Και όμως εκεί ειναι φίλε!.. δες καλύτερα...! ή αν βαριέσαι πάρε αυτό ή αυτό εδώ !!! πες μας και άμα είναι καλό! :alien: Ρε φίλε τρελό πας να με βγάλεις; :p Κοίτα τι βγάζουν τα λινκς που μου έδωσες. "Δεν βρέθηκαν οι υπότιτλοι που ζητήθηκαν". Αόρατοι είναι; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ρε φίλε τρελό πας να με βγάλεις; :p Κοίτα τι βγάζουν τα λινκς που μου έδωσες. "Δεν βρέθηκαν οι υπότιτλοι που ζητήθηκαν". Αόρατοι είναι; :O ....άργησες να τους πάρεις και τους βγάλαν :p εμ και συ!! στείλε μου σε pm το mail σου και θα στους στείλω!Να δεις πόσο αόρατοι είναι.. :cool: ...αα, και το είδα το έργο! καλό απλα... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 An eixa ellinikous subs eyxaristws na to eblepa!!! Εεεε το έργο κυκλοφορεί σε dvd πλέον και μπορείτε να το νοικιάσετε ΜΕ ελληνικούς υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Το be cool το έχει δει κανείς; Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 (edited) menelia said: Το be cool το έχει δει κανείς; To exei dei enas filos moy.Epaize o ANDRE 3000 ton OUTCAST.Eixe trelh plaka... Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Είδα το Sin City. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Αυτό λέω μόνο :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Είδα το Sin City. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Αυτό λέω μόνο :) Είμαι σίγουρος για πολλούς λόγους ότι είναι μία από τις ταινίες της χρονιάς (και λόγω των προσωπικών μου γούστων έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνει μία απ' τις all time αγαπημένες μου)! :up: Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο...αλλά θέλω να την πρωτοδώ σε σινεμά οπωσδήποτε. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Πραγματικά είναι πολύ καλή. Όμορφες ερμηνείες (έως και τρομακτικές θα έλεγα από κάνα-δύο χαρακτήρες). Το όλο film noir στυλ της ταινίας είναι εξαιρετικό. Πολύ σοφή η κίνηση να την γυρίσουν με αυτό τον περίεργο τρόπο (σχεδόν όλη ασπρόμαυρή). Αν και δεν έχω διαβάσει κάποιο από τα κόμικ, θα ψάξω να τα βρω γιατί η ταινία μου προκάλεσε την περιέργεια. BTW να αναφέρουμε πως guest director για μία σκηνή της ταινίας (και πιστεύω ότι έχει βάλει το χεράκι του και αλλού) ήταν ο Tarantino! BTW ο χαρακτήρας του Bruce Willis δεν φέρνει λίγο σε Max Payne; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Είδα τo saw, αρκετά καλό θρίλερ, από τις καλύτερες ταινίες που είδα τελευταία. :) Το είδα κι εγώ το Σάββατο! Κορυφαίο!!!!! Με συνεχείς ανατροπές και συνεχή ένταση. Δε σε άφηνε ούτε λεπτό να χαλαρώσεις :cool: Όταν τέλεισε το έργο έτρεμα.... :O Αν και κάπως αργά, προτείνω σε όλους τους φαν των θρίλερ να το δουν :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ειδα κι εγω το Saw την προηγουμενη βδομαδα.Αυτο και το Constantine ειναι τα καλυτερα εργα που εχω δει του τελευταιους μηνες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Ειδα κι εγω το Saw την προηγουμενη βδομαδα.Αυτο και το Constantine ειναι τα καλυτερα εργα που εχω δει του τελευταιους μηνες. :) Το να βάζεις το SAW δίπλα στο (Άθλιο) Constantine είναι μέγα λάθος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Το να βάζεις το SAW δίπλα στο (Άθλιο) Constantine είναι μέγα λάθος.. Το να τοποθετείσαι έτσι απόλυτα είναι επίσης λάθος κατά τη γνώμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Πραγματικά είναι πολύ καλή. Όμορφες ερμηνείες (έως και τρομακτικές θα έλεγα από κάνα-δύο χαρακτήρες). Το όλο film noir στυλ της ταινίας είναι εξαιρετικό. Πολύ σοφή η κίνηση να την γυρίσουν με αυτό τον περίεργο τρόπο (σχεδόν όλη ασπρόμαυρή). Αν και δεν έχω διαβάσει κάποιο από τα κόμικ, θα ψάξω να τα βρω γιατί η ταινία μου προκάλεσε την περιέργεια. BTW να αναφέρουμε πως guest director για μία σκηνή της ταινίας (και πιστεύω ότι έχει βάλει το χεράκι του και αλλού) ήταν ο Tarantino! BTW ο χαρακτήρας του Bruce Willis δεν φέρνει λίγο σε Max Payne; Βρες τα κόμικ οπωσδήποτε, είναι φοβερά. Έχουν κυκλοφορήσει σε προσεγμένη έκδοση από τη Μαμούθ τα Sin City (επίσης γνωστό ως The Hard Goodbye, είναι η ιστορία του Marv), A Dame To Kill For (θα μάθεις την προιστορία του Dwight και γιατί έκανε πλαστική), The Big Fat Kill (η ιστορία του Dwight που υπάρχει στην ταινία) και αναμένεται σύντομα το That Yellow Bastard (η ιστορία του Hartigan που υποδύεται ο Bruce Willis). Έξω κυκλοφορούν άλλα 3 βιβλία με ιστορίες της Sin City. Αφού είδες την ταινία ξέρεις πόσο "άντε γεια" είναι τα story. Το σχέδιο είναι απίστευτο, ο Miller κάνει φοβερά πράγματα με δύο μόνο (κατά βάση) χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς cult με δυνατή noir ατμόσφαιρα, και να φανταστείς δεν πολυδιαβάζω comic. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ξέρεις αν μπορώ να τα παραγγείλω πουθενά online; Θα ήθελα τις κανονικές Αμερικάνικες εκδόσεις. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ξέρεις αν μπορώ να τα παραγγείλω πουθενά online; Θα ήθελα τις κανονικές Αμερικάνικες εκδόσεις. Τσέκαρε το http://www.vivlia.gr Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 επισης http://www.comicscave.gr that yellow bastard booze, broads & bullets family values hell and back sin city a dame to kill for the big fat kill νομιζω αυτα ειναι ολα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Eιδα επιτελους το "The eye 2".... Απογοητευτηκα...Ειχε μερικες καλες σκηνες αλλα καμια σχεση με το 1, και γενικα δεν μου εκανε αισθηση... :( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Είδα το Hostage (Διπλή Ομηρία). Πολύ καλό εργάκι, με πολλή αγωνία, ωραία ερμηνεία του Μπρους Γουίλις, τη συστήνω ανεπιφύλακτα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Ειδα το "Τhe Football Factory" σε dvd.Πολυ καλο & διαφορετικο εργακι,αναφερεται στο φαινομενο του χουλιγκανισμου & της ωμης βιας.Δειτε το,ειδικα οσοι πηγαινετε συχνα στο γηπεδο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Εεεε το έργο κυκλοφορεί σε dvd πλέον και μπορείτε να το νοικιάσετε ΜΕ ελληνικούς υπότιτλους. Dystixws eimai italia kai se kanena video club den to exei!!! :( :( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Den thimamai ton titlo...nomizo agria thalasa....makria!!!!!!!!!Mono mia skini me tin ksanthia aksize :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Τωρα που τελειωσα με τον cubrik θα ηθελα να εντρυφησω στον Pasolini.Εχετε να μου προτεινεται ενα best of του συγκεκριμενου σκηνοθετη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Είδα το Be Cool. Χωρίς να είναι πατάτα, η ταινία δεν μου έκανε και φοβερή εντύπωση. Μάλλον προσπάθεια επανάληψης του άπαιχτου Pulp Fiction. Όχι μόνο για τις δύο σκηνές που βγάζουν μάτι αλλά γενικά για το πνεύμα της ταινίας. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts