junglist Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 SNOWMAN Εκπληκτική φωτοΓραφία από Νορβηγία, Οσλο. Ωραία ιστορία που σε κρατάει μέχρι τέλους. Δραση δεν έχει τρελή και ίσως κουράσει κάποιους. Προσωπικά μου άρεσε ως αστυνομικό. Υ.Γ. Πώς κατάντησε έτσι ο Βαλ Κιλμερ. Σαν πλαστική κούκλα θυμίζει το πρόσωπό του. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Για πείτε μου εντυπώσεις από τη Vmax sphere στο μαρούσι! Θέλω να δω το star wars εκεί και θα ήθελα κάποιες γνώμες αν αξίζει πιό καλά σε αυτή την είθουσα. Επίσης συμμετέχει αυτή η αίθούσα στο Cosmote deals for you? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Για πείτε μου εντυπώσεις από τη Vmax sphere στο μαρούσι! Θέλω να δω το star wars εκεί και θα ήθελα κάποιες γνώμες αν αξίζει πιό καλά σε αυτή την είθουσα. Επίσης συμμετέχει αυτή η αίθούσα στο Cosmote deals for you? Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις :)Εδώ μιλάμε για ταινίες, όχι για σινεμά. Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ: https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102370 Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 SNOWMAN Υ.Γ. Πώς κατάντησε έτσι ο Βαλ Κιλμερ. Σαν πλαστική κούκλα θυμίζει το πρόσωπό του. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Ο Βαλ Κιλμερ πέρασε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας (καρκινο) και έφτασε ένα βήμα πριν το θανατο. Οπότε είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει η εμφάνιση του κι ας είναι καλά ο ανθρωπος. Ακόμα τον θυμαμαι στο HEAT στην σκηνή με τη ληστεία που έχει κάνει πεδίο μάχης το κεντρο της Νέας Υόρκης. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ο Βαλ Κιλμερ πέρασε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας (καρκινο) και έφτασε ένα βήμα πριν το θανατο. Οπότε είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει η εμφάνιση του κι ας είναι καλά ο ανθρωπος. Ακόμα τον θυμαμαι στο HEAT στην σκηνή με τη ληστεία που έχει κάνει πεδίο μάχης το κεντρο της Νέας Υόρκης. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυγγνώμη, αλλά αν είσαι άρρωστος (για οποιοδήποτε λόγο), κάθεσαι σπίτι σου, δεν παίζεις σε ταινίες. Δεν προσφέρει τίποτα να εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση και έχει φάει κράξιμο από πολλά media για αυτή την εμφάνιση. Μάλιστα, ακόμα και η φωνή του διάβασα ότι δεν είναι η πραγματική. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Εντάξει δε νομιζω ούτε εσύ ούτε γω μπορούμε να κρίνουμε αν θα έπρεπε ενώ έχει περάσει καρκίνο να γυρίζει ταινίες. Από τη στιγμή που δεν έχουμε περάσει (ευτυχώς και μακριά από μας) αυτή την κατάσταση δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γιατι κάνει αυτές τις επιλογές. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 16, 2017 by XP130TD εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Είδα τον ΜΑΥΡΟ ΠΥΡΓΟ στο ondemand του COSMOTE TV.Βαζω 7/10.Δεν είναι καλή μεταφορά από τα 7 βιβλία αλλά παίζουν καλά, με καλές σκηνές.Φυσικά λοίπει ο γαλανομάτης... Black Tower Οντως ισχυουν οσα λες . Εμενα μ αρεσε , ειχε δραση και δεν κουραζει καθολου γιατι ειναι 1.30 ωρα μονο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Mother (2017) Απο τους αγαπημενους μου σκηνοθετες ο Αρονοφσκυ, αλλα αυτη ειναι η χειροτερη του ταινια μακραν. Την ειδα, δεν καταλαβα τιποτα...δεν μ'αρεσε αυτο που ειδα. Μετα την ταινια διαβασα αναλυσεις περι συμβολισμων.Αφου καταλαβα τι ηθελε να πει ο σκηνοθετης και οτι τα παντα στο εργο ειναι μεταφορικα...η ταινια εξακολουθει να μην μου αρεσει. 5/10 Συμφωνώ απόλυτα. Ούτε εμένα μου άρεσε. Πασχιζα να καταλάβω τι γινόταν σε όλη την ταινία! Κι εγώ μετά διάβασα για τους συμβολισμούς. Τελικά η μόνη που κατάλαβε από την αρχή την ταινία είναι η θεούσα κυρία που αναφέρθηκε από κάποιο μέλος! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 STAR WARS: LAST JEDI Το είδα χτες φυσικά σε 3D. Αξίζει στα όλα της και συνεχίζει πιστά την παράδοση. Από την αρχή σε κερδίζει η επιβλητική μουσική παντού, που αλλάζει ανάλογα με το αν έχει μάχη ή δείχνει απλά μέρος της ιστορίας. Υπάρχουν πάρα πολλές μάχες στο διάστημα στην συγκεκριμένη ταινία και λιγότερο με φωτοσπαθα. Κλασικά υπάρχει κομμάτι προδοσίας, φιλίας και θυσίας. Ο Μαρκ Χαμιλ έχει μικρή αλλά σημαντική συμμετοχή στην ταινία, ενώ η Φισερ φαίνεται ότι πρόλαβε να γυρίσει κανονικά όλες τις σκηνές της πριν πεθάνει. Να δούμε πώς θα καλυφθεί το κενό στην συνέχεια. Η Ρευ συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και αναπτύσσει τον χαρακτήρα της με σταδιακή ενδυνάμωση της FORCE, αλλά ακόμα δεν δείχνει να είναι τόσο καλή στις μαχες. Ο Φιν τελείως κομπάρσος στον ρόλο του. Παίζει για μικρό κομμάτι και δεν καταφέρνει και πολλά. Πολύ γέλιο με κάτι νέα μικρά πλασματακια σαν πιγκουινακια, που έχουν κάτι απίστευτες εκφράσεις!! Τέλειο και το ρομποτακι ΒΒ8, ενώ ο C3PO και R2D2 δεν έχουν ιδιαίτερη συμμετοχή. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Ο θανατος ενος ιερου ελαφιου (2017) Σκηνοθεσια " Γιωργος Λανθιμος Σ-Υ-Ν-Τ-Α-Ρ-Α-Κ-Τ-Ι-Κ-0. Μονο ο Κιουμπρικ θα μπορουσε να κανει τετοια ταινια !!! 9.5/10 Edited December 18, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ο θανατος ενος ιερου ελαφιου (2017) Σκηνοθεσια " Γιωργος Λανθιμος Σ-Υ-Ν-Τ-Α-Ρ-Α-Κ-Τ-Ι-Κ-0. Μονο ο Κιουμπρικ θα μπορουσε να κανει τετοια ταινια !!! 9.5/10Χαίρομαι πάρα πολύ. Περιμένω καιρό τη στιγμή που θα την δω!!! Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μόλις είδα στο ΕΨΙΛΟΝ , που ξεκίνησε σήμερα πρώτη φορά στην ιστορία του να παίζει ξένες ταινίες στην prime time, την ταινία ''THE SPIRIT''.Της βάζω 8/10.Είχε δράση, καλή εικόνα, οι ηθοποιοί ήταν καλοί στο ρόλο τους!Στην αρχή είχε λίγο θολό σενάριο, μιας και μας έβαλε κατευθείαν στο ψητό, χωρίς την κλασσική εισαγωγή.Ο ήρωας είχε ήδη πεθάνει και γίνει πνεύμα, με το ξεκίνημα της ταινίας και αργότερα μας έδειξε πως έγινε αυτό.Πολύ καλή ταινία!Μπράβο στο Ε! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Είδα στο ΕΨΙΛΟΝ σήμερα την ταινία ''ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΤΖΟΝ''.Της βάζω 7/10.Μου άρεσε.Αρκετά καλή ταινία!Αξίζει να την δει κάποιος που του αρέσουν το συγκεκριμένο είδος. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Mother (2017) απορω πως καποιοι βαζουν 5 σε αυτη την ταινία, σκηνοθεσια και πλοκη για κλαματα 1/10 χαριστικά, πολυ κακή δουλεια απο ενα μετρ του είδους όπως ο Αρονόφσκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 δεν αντεξα να ητν δω μεχρι τελους λιγο μετα τη μεση την παρατησα. εμαθα το τελος ομως. δε περιμενα κατι διαφορετικο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Είδα στο ΕΨΙΛΟΝ την ταινία, margin call-ο δρόμος του χρήματος.5/10.Μέτρια ταινία...βαρετή αλλά είχε ένα μικρό ενδιαφαίρον για το πως θα εξελιχθεί. Είδα στο ΣΤΑΡ την ταινία ΚΑΘΑΡΣΗ, Η ΑΝΑΡΧΙΑ.Της βάζω 9/10!Είχε δράση, σκοτωμούς, και περνάει και το μήνυμα για το πως βλέπει η κυβέρνηση τους φτωχούς, ως βάρος. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Xaxaxa Από τους γνωστούς μου, μόνο στην γυναίκα μου άρεσε το MOTHER. Εμένα μόνο για την πρωταγωνίστρια αξίζει ειδικά όταν σκάει με το διάφανο κορμάκι! Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Ο θάνατος ενός ιερού ελαφιού (2017) Υπερβολικά κουραστική η ταινία και η προσπάθεια μίμησης του Kubric κατι παραπάνω απο εμφανής. Το πολύ 5/10 θα προτιμούσα κάτι πιο πρωτότυπο από τον Λανθιμο. Edited December 23, 2017 by marios_ch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Είδα την ταινία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του 2009 στον ΑΛΦΑ.Σαν ταινία της βάζω 8/10.Πάρα πολύ καλή!Τα γραφικά της άριστα!!Θα της έβαζα 9/10 αλλά αφαιρώ το βαθμό καθώς σε κάποια σημεία ,ίσως είναι ακατάλληλη για μικρά παιδιά.Μπορεί να τρομάξουν.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Blood Simple (1984) δεν με εβαλε μεσα σε καμια περιπτωση, απλα καλή 4/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Είδα την ταινία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του 2009 στον ΑΛΦΑ.Σαν ταινία της βάζω 8/10.Πάρα πολύ καλή!Τα γραφικά της άριστα!!Θα της έβαζα 9/10 αλλά αφαιρώ το βαθμό καθώς σε κάποια σημεία ,ίσως είναι ακατάλληλη για μικρά παιδιά.Μπορεί να τρομάξουν.. Εχω την εντύπωση οτι δεν απευθύνεται σε παιδια.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εχω την εντύπωση οτι δεν απευθύνεται σε παιδια.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τι να πω..έχει σήμανση με το μπλε σήμα που σημαίνει ότι μπορεί να το δει ένα παιδί χωρίς να είναι μαζί ο γονιός... http://www.alphatv.gr/shows/box-office/disney/articles/disneyanimation/achristmascarol Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Dunkirk Η ταινία απλα δεν υπάρχει, είναι ο ορισμός της υπερπαραγωγής. Σίγουρα 9/10 απο μένα. Edited December 26, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Dunkirk Η ταινία απλα δεν υπάρχει, είναι ο ορισμός της υπερπαραγωγής. Σίγουρα 9/10 απο μένα.Είπαμε δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Εγώ για το DUNKIRK βάζω 5/10. Η χειρότερη ταινία που είδα φέτος. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Edited December 26, 2017 by XP130TD Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Είδα την ταινία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του 2009 στον ΑΛΦΑ.Σαν ταινία της βάζω 8/10.Πάρα πολύ καλή!Τα γραφικά της άριστα!!Θα της έβαζα 9/10 αλλά αφαιρώ το βαθμό καθώς σε κάποια σημεία ,ίσως είναι ακατάλληλη για μικρά παιδιά.Μπορεί να τρομάξουν.. Αν μιλάμε για παιδιά 5-6 χρονών, ναι ίσως να έχεις δίκιο. Αν μιλαμε για μεγαλύτερα, δε μπορώ ειλικρινά να φανταστώ ότι υπάρχει παιδί που μπορεί να τρομάξει. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts